بدون عرضه پایدار کاکائو، بخش بزرگی از صنعت شکلات جهانی ما از نظر پاسخگویی به سطوح بالای تقاضا در سراسر جهان برای آخرین خوراکی های شیرینی پزی با مشکل جدی مواجه خواهد شد.
بنابراین، هنگامی که در چند روز گذشته اخباری مبنی بر نگرانیهای عمده در بنادر ساحل عاج در مورد کمبود محسوس محصولات کشاورزی به سمت مقاصد سنتی اروپایی و بینالمللی گستردهتر منتشر شد، جای تعجب نیست که این موضوع به یک خبر مهم تبدیل شود.
بر اساس گزارشهای محلی، کسبوکارهای کاکائو در مورد وضعیتی صحبت کردند که به دلیل تعدادی از عوامل، از جمله فشار بر جوامع پرورشدهنده کاکائو در میان شرایط دشوار، نتوانستهاند برای مدت قابل توجهی در سال جاری کاکائو صادر کنند.
همانطور که شرکت تولید شیرینی گزارش کرده است، این منطقه در پی همهگیری با چالشهای مداوم و قابلتوجهی مواجه بوده است، که بهطور قابلتوجهی غرب آفریقا را تحت تأثیر قرار داد، و بحران هزینههای زندگی برای بسیاری از افراد که با دستمزدهای ناچیز کار میکنند، سخت است.
از نظر مشکل فوری، Conseil du Cafe-Cacao پس از ملاقات با GEPEX، به نمایندگی از صادرکنندگان جهانی، همراه با گروه لابی تجاری داخلی GNI و تعاونیهای کاکائو، اقدام به ارائه اطمینان به بازار کرده است. در حالی که شورا اذعان کرده است که گزارشهای آنها در مورد نگرانیهای کلیدی در مورد وضعیت صنعت گزارش شده است، اما پیشبینی میکند که بعید به نظر میرسد که در واقع هیچ گونه قصور قرارداد صادرکننده وجود داشته باشد، همانطور که در هفته گذشته بهدلیل این نگرانیها بهطور گستردهای وجود داشت. کمبود درک شده از منابع
وضعیت آشکارا حساس بیشتر نشان میدهد که در حال حاضر اقتصادهای کاکائوی بزرگ در منطقه چقدر شکننده هستند – با درآمد کشاورزان در بسیاری از موارد کمتر از سطوح تعریفشده سازمان ملل، تصور اینکه این مدل تا چه زمانی میتواند ادامه داشته باشد دشوار است. خوشبختانه، طرحهایی که توسط شرکتهایی مانند Fairtrade (تصویر اصلی در تصویر) ارائه شدهاند، همچنان به تأثیر مثبت بر منطقه ادامه میدهند، و همچنین ابتکارات خود تولیدکنندگان، افزایش در سطح بزرگی است که مورد نیاز است.
همانطور که ناظران صنعت در چند هفته گذشته درباره نتایج سالانه شرکتهای بزرگ شیرینیسازی اظهار نظر کردهاند، این احساس وجود دارد که بودجه بیشتر از سوی آنها، همراه با حمایت دولتها و سازمانهای مدنی گستردهتر، برای آینده صنعت حیاتی خواهد بود. مقیاس مشکلات همچنان گسترده است، اما اگر با کمک های مالی مستقیم چند سازمانی اضافی و همچنین بسته های حمایتی اضافی جامعه، از جمله آموزش و آموزش کشاورزان، به طور جدی با آنها مقابله شود، دوام این صنعت در درازمدت بر اساس آن خواهد بود. مدل فعلی تحت فشار شدید باقی می ماند.
نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۳ ۲۳:۵۲:۵۷
عناوین بصورت هشتگ: #مسائل #مربوط #به #محصول #کاکائو #در #ساحل #عاج #پایداری #بخش #را #در #کانون #توجه #مجدد #قرار #می #دهد