با توجه به اینکه فصل کریسمس در حال حاضر خوب و واقعاً در نوسان است، ما را تشویق می کند که به فروشگاه ها برویم و ببینیم که هم فروشگاه های فردی و هم برندهای بزرگ تلاش قابل توجهی برای ارائه خطوط جدید قنادی انجام داده اند.
همه اینها علیرغم چالشهای مداوم این بیماری همهگیر رخ میدهد که همچنان بر لجستیک و عملیات کلی بسیاری از مشاغل فعال در این بخش فشار وارد میکند، بنابراین این زمانها برای بسیاری در صنعت نامشخص است.
در صحبت اخیر با Mintel، به نظر میرسد که روند اخیر برای شرکتها تا حدی الگوی تمرکز بر حوزههای محصول اصلی را حفظ کردهاند تا در میان یک زمان چالشبرانگیز مالی، درآمد را به حداکثر برسانند. این وضعیت به وضوح قابل درک است، اگرچه همانطور که در آخرین نسخه ما از تولید شیرینی به زودی منتشر می شود، نشانه های بسیار دلگرم کننده ای برای وضعیت خرده فروشی ها و بخش های صنعتگران بازار وجود دارد.
در مورد خردهفروشیهای خیابانی، برخی از محصولات مستقل قابل توجه منتشر شده است، از جمله Sweetdreams نسخه محدود شیرینی زنجفیلی Choc Nibbles (تصویر)، که تنها یکی از بسیاری از خوراکیهای غیرمنتظرهای است که این هفته در قفسههای بریتانیا فرود آمد.
همانطور که در هفته گذشته گزارش دادیم، در رده صنعتگران فعالیت قابل توجهی با ادامه داوری برای جوایز آکادمی شکلات در سال ۲۰۲۱ ادامه دارد، که ورودی هایی را از سراسر جهان به خود جلب کرده است و محصولات فوق العاده درجه یک فوق العاده را به نمایش می گذارد که در حال پیشرفت فنی هستند. مرزهای آنچه می توان در بازار به دست آورد.
در بخش تجاری گسترده تر، شرکت هایی مانند Mars، Mondelez، Ferrero و Hershey نیز به طور قابل توجهی مشغول تجدید طیف محصولات خود بوده اند که فرصتی چند میلیونی برای بخشی از بازار ۱۵۰ میلیارد دلاری شکلات است که به طور کامل پیش بینی می شود با وجود افزایش یابد. چالش های بازار گسترده تر در بخش غذا و نوشیدنی.
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۴ ۱۰:۲۰:۳۵
عناوین بصورت هشتگ: #فصل #کریسمس #بهترین #ها #را #در #صنعت #شیرینی #پزی #برندهای #بزرگ #به #نمایش #می #گذارد