ما اکنون در آخرین شمارش معکوس برای کنفرانس جهانی شیرینیپزی امسال هستیم، که تنها یک هفته دیگر باقی مانده است، و من تشویق میشوم تا گزارش دهم که صنعت بهنظر میرسد با چشمانداز تعامل با آن در طیف گستردهای از موضوعات اصلی برای صنعت، بهنظر میرسد. .
بنابراین، برای مشترکین و متخصصان بخش گستردهتری که هنوز برای نمایشی که در ۵ اکتبر در مرکز کنوانسیون هاروگیت در یورکشایر بریتانیا برگزار میشود، ثبت نام نکردهاند، هنوز زمان برای انجام این کار وجود دارد و نقش خود را در آنچه که ما معتقدیم ارزشمند خواهد بود، ایفا کنید. و روز پویا بحث، مناظره و شبکه سازی برای کل بخش. لطفا از طریق وب سایت رویداد ما در اسرع وقت در اینجا رزرو کنید، که به طور قابل توجهی به برنامه ریزی ما کمک می کند.
این رویداد واقعاً به نفع بخش است، بنابراین از مشارکت و دیدگاههای شما در مورد آن بسیار استقبال میشود – اگر قبل از کنفرانس سؤالی دارید، از ارائه آن خجالت نکشید، چه در مورد موضوعات، تدارکات یا فقط به سادگی خود را بشناسید، از همه ارتباطات استقبال می شود. بنابراین، لطفاً اگر در رابطه با رویداد یا سایر اعضای تیم ما مشکلی دارید، مستقیماً به من خط بزنید (ایمیل محافظت شده)، زیرا ما میخواهیم این مورد هم انتظارات شما و هم انتظارات ما را برآورده کند.
در میان جنبههای کلیدی آن در سال جاری، یکی از مواردی است که شخصاً در یادگیری مهارتهای جدید بهویژه مشتاقانه منتظر آن هستم، این است که کلاس مسترکلاسسازی شکلات به رهبری تجارت شکلات با اصول اخلاقی، خانه کاکائو یورک، که روز بعد در شهر همسایه یورک، در ۶ برگزار میشود. اکتبر که بخشی از جلسات فعالیت اختیاری ما است (شامل بازدید از امکانات تولیدی شرکت در صبح و به دنبال آن جلسه عملی در بعدازظهر (که با هزینه اضافی کمی در دسترس است و باید در قسمت جداگانه زیر رزرو شود. ارتباط دادن).
رویدادهای اختیاری اضافی در روز دوم توسط سوفی جئوت رهبری می شود که تحصیلات بسیار گسترده ای در مورد بخش کاکائو کسب کرده است، از جمله راه اندازی کسب و کار خود برای سال ها، و با برخی از چراغ های برجسته صنعت در سراسر انگلستان و کار کرده است. فراتر از آن، بنابراین فرصت به دست آوردن برخی از بینش های عملی شیرینی پزی از او راهی ارزشمند و سرگرم کننده برای تکمیل فعالیت های کنفرانس ما در سال ۲۰۲۳ خواهد بود.
در مورد مقصد ما، پس از کمی حفاری، هاروگیت در تاریخچه خود بیش از چند شگفتی در مورد بخش شیرینی پزی دارد، که مطمئنم همه شما در زمان مناسب در آن روز در مورد آنها خواهید آموخت، اما به گفتن بسنده می کنیم. خوشحالیم که این شانس را خواهیم داشت که با یکی از شرکت های شیرینی پزی موسس آن، Farrah’s و همچنین کارخانه شکلات سازی هاروگیت که اخیراً توسعه یافته است، ملاقات کنیم که از جوانان مبتلا به اوتیسم و مشکلات یادگیری در منطقه حمایت می کند، به عنوان بخشی از آنچه پیش بینی می شود. روزی پر جنب و جوش برای همه درگیران.
بهطور باورنکردنی، این سومین رویداد ما است (نمایش اصلی ما در سال ۲۰۲۱ به دلیل همهگیری جهانی آنلاین بود)، و پاسخ تاکنون ثابت میکند که تقاضای زیادی برای رویدادهای زنده دوباره وجود دارد – این بخش قطعاً به طور مثبت در یک بخش گستردهتر رشد میکند. در بخشهای کسبوکار احساس میکنیم، زیرا همهگیری به تدریج در آینهی عقب تاریخ عقبنشینی میکند و ما دوباره به چیزی نزدیک میشویم که به حالت عادی نزدیک میشود. به جز غیرممکن است که وانمود کنیم که جهان در حالتی است که میتوان آن را به عنوان یک وضعیت عادی توصیف کرد، با مجموعهای از چالشهای پیش روی بخش ما، هم از نظر زنجیرههای تامین، هزینههای مواد تشکیل دهنده و هم درگیریهای مداوم در اوکراین که باعث بیثباتی بازار میشود. باعث عدم قطعیت های بیشتر شود.
اما در دنیایی نامطمئن، نمیتوانم فکر نکنم داشتن چیزی برای چشم انتظاری در افق چیز شگفتانگیزی است، که تا حد زیادی بخشی از فلسفه کنفرانس ما است، که به دنبال دوری از برخی از آنها نیست. آزمایشهای بزرگ، چه در مورد پیشرفت در مقابله با کار کودکان و جنگلزدایی، از طریق کارآمدتر کردن صنعت گستردهتر در مصرف انرژی و درگیر شدن با تحول دیجیتال باشد، اما ما به نکات مثبت نیز نگاه خواهیم کرد.
خوشبختانه، مطمئناً پیشرفت بسیار خوبی در طیف کامل بخشهای ترکیبی ما حاصل شده است، به عنوان جوایز جهانی شیرینیسازی امسال، که در کنفرانس ما ارائه میشود، و فرآیند داوری واقعاً با آثار قابل توجهی که ما داشتیم پیچیدهتر شده است. سال
بنابراین، در مجموع، کنفرانس جهانی شیرینیپزی امسال در شکلی قوی به نظر میرسد، اگرچه هنوز کار سختی برای ساختن آن وجود دارد، از جمله تدارکات برای نمایشگاه – و با توجه به این نکته، شرکتکنندگان باید این ریل را در نظر بگیرند. اقدام صنعتی (خدمات ریلی کاهش یافته در بریتانیا در حال انجام است) برای یک روز قبل از نمایشگاه فراخوان داده شده است، بنابراین به شما توصیه می کنیم با توجه به آن، سفر خود را زودتر رزرو کنید.
در اینجا مشتاقانه منتظر دیدار همه شما در هفته آینده در یورکشایر هستیم، بنابراین در این مدت برای شما سفرهای ایمن آرزو می کنیم، همانطور که ما برای سومین تکرار نمایشگاه خود آماده می شویم، که قرار است نوری را بر تحولات بین المللی مهم در صنعت همیشه در حال توسعه ما بتاباند. .
نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۳ ۱۶:۰۷:۲۳
عناوین بصورت هشتگ: #شمارش #معکوس #نهایی #ثبت #نام #برای #کنفرانس #جهانی #قنادی