در حالی که کمتر از دو هفته تا ISM و ProSweets باقی مانده است، شتابی که در اطراف این دو نمایش کلیدی وجود دارد، مطمئناً در حال افزایش سرعت برای رویدادهای لذت بخش و آشکار است.
آخرین نسخه ما از تولید شیرینیپزی به زودی ارائه میشود تا یک تفکیک جامع از آنچه از این شیرینیپزیها، تجهیزات و سیستمهای عجیب و غریب انتظار میرود ارائه دهد که قرار است علیرغم شرایط چالش برانگیز در مورد همهگیری جاری ادامه یابد.
بر اساس آخرین آمار کشور میزبان آلمان، این کشور بالاترین آمار ابتلا به کووید را با مجموع بیش از ۱۰۰۰۰۰ مورد برای اولین بار در روز گذشته ثبت کرد. در حالی که این موضوع واقعاً نگران کننده است، برگزارکنندگان دو نمایشگاه تجاری اصلی تلاش زیادی کرده اند تا در مورد “اقدامات بهداشتی ۳G” آن اطمینان بیشتری ارائه دهند که آنها را از قانون جدید منع تجمعات عمومی عمومی معاف کرده است.
در نتیجه، این احتمال وجود دارد که هر دو رویداد این بار کمی متفاوت به نظر برسند و احساس کنند، با نامهای اصلی به طور سنتی با این دو رویداد از جمله Buhler، Barry Callebaut Cama. گرهارد شوبرت و ایشیدا برای نام بردن از چند نفری که به دلیل شرایط چالش برانگیز تجاری در نمایشگاه حضور ندارند، هنوز امید قابل توجهی وجود دارد که “شب خوب باشد”.
در نتیجه، هر دو نمایش نویدبخش رونمایی از نوآوری های واقعی برای بخش شیرینی و تنقلات، در سری محصولات نهایی و همچنین از نظر طیف ماشین آلات هستند، بنابراین ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گذاشتن این پیشرفت ها با شما هستیم. در حال حاضر، اگر حوزهها، موضوعها یا اخبار مربوط به ISM یا ProSweets را دارید، لطفاً به ما اطلاع دهید، زیرا هدف ما ارائه بهترین و درخشانترین پوشش ممکن از این رویدادهای سالانه است، زیرا آنها پس از تعطیلات ناشی از بیماری همهگیر باز میگردند.
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۴ ۰۹:۲۸:۵۴
عناوین بصورت هشتگ: #شمارش #معکوس #نهایی #برای #بازگشت #رویدادهای #ISM #ProSweets #آغاز #می #شود