جای تعجب نیست که در این هفته، انجمن ملی شیرینیپزان در واکنش به گزارشهای رسانهای که شکلات تلخ را در کانون توجه قرار دادهاند، بیانیهای قاطعانه ارائه کرده است و این سوال را مطرح میکند که آیا چندین برند پیشرو خطوطی تولید کردهاند که حاوی سطوح بالای کادمیوم و سرب هستند یا خیر.
این داستانی است که در طول پنج سال گذشته حماسهای را با پیچشهای بسیاری ثابت کرده است، با این که بخش تشخیص داده است که میتوان در تکنیکهای پردازش پیشرفتهایی ایجاد کرد، با این حال صنعت به قویترین شرایط ممکن ادعا کرده است که محصولات موجود در قفسههای ما در ایالات متحده یا هر جای دیگر در سراسر جهان، تهدیدی برای سلامت ما نیست.
همانطور که NCA خاطرنشان کرد، به نظر نمی رسد که آخرین مطالعات مورد بحث شواهد علمی جدید و مهمی را ارائه کند که نشان دهد سطوح کادمیوم موجود در شکلات تلخ در واقع یک تهدید برای سلامتی است – که توسط سازمان غذا و داروی مستقر در ایالات متحده حمایت شده است. . ارزیابی خود مدعی شده است که کارشناسان تشخیص دادهاند که مقدار چنین فلزات سنگین موجود در شیرینیپزی ما منبع جزئی این آلایندهها در سطح بینالمللی است.
به گفته NCA، ایمنی محصول همچنان بالاترین اولویت آن است، و دلیل موجهی وجود دارد – بازار در ایالات متحده به ویژه قوی است، با فروش چند میلیاردی شیرینیپزی که باید در نظر گرفته شود، همراه با تعهد تولیدکنندگان بزرگ به تولید مسئولانه محصولاتشان. محدوده های اصلی
بنابراین با در نظر گرفتن این موضوع، مشاهده نتیجه نهایی این سناریو واقعاً جالب خواهد بود – آیا تولیدکنندگان به سمت تغییر کامل روشهای تولید خود حرکت میکنند تا از ردیابی فلزات سنگین به طور کلی در زنجیره تولید خود جلوگیری کنند؟ تنها زمان مشخص خواهد کرد، اما تعجب آور نیست که این موضوع همچنان به عنوان سرفصل های بین المللی ادامه داشته است. مطمئناً منعکس کننده تمایل بیشتر مصرف کنندگان برای دیدن محصولاتی است که در تولید آنها شفاف و اخلاقی باشد.
نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۳ ۱۵:۳۶:۰۹
عناوین بصورت هشتگ: #رد #نگرانی #های #NCA #در #مورد #مصرف #شکلات #تلخ #نشان #دهنده #تمرکز #اصلی #بر #حمایت #از #مصرف #کننده #است