از فنجانهای ساده مارشمالو و کره بادامزمینی گرفته تا ترافلهای زیبای ارل گری و گیلاسهای آغشته به شکلات، اینها زیباترین و خوشمزهترین شکلاتهایی هستند که میتوانید در ۱۴ فوریه برای عزیزتان درست کنید.
خرید یک جعبه شکلات برای طرف مقابلتان خوب است، اما ما فکر می کنیم که می توانید بهتر انجام دهید. چطور میخواهید که عزیزتان جعبه شکلات خود را در این روز ولنتاین درست کنید؟ به نظر ما، این واقعاً چیز خاصی است. ممکن است شما را شگفت زده کند، اما درست کردن یک دسر شکلاتی کوچک که می توانید بسته بندی کنید و به عنوان هدیه بدهید، نیازی به تلاش بزرگی نیست – اگر چه مطمئناً می تواند باشد، اگر برای این چالش آماده باشید.
این مجموعه از دستور العملهای خوراکیهای شکلاتی خانگی با خوراکیهای بسیار آسان شروع میشود، که به لطف نام فرانسوی آنها بسیار زیبا به نظر میرسند، اما در واقع فقط دیسکهای شکلاتی هستند که با میوههای خشک و شیرینیشده و مقداری آجیل تزیین شدهاند. سایر خوراکیهایی که واجد شرایط مقدماتی هستند: یک کرانچ بار که لقمهاش را از کوسکوس برشته شده اسرائیلی و غذای توله سگ (که متناوباً به عنوان غذای گوزن شمالی یا دوستان گل آلود شناخته میشود) میخورد که با اسپری فندق و پودر کاکائو تهیه میشود. حتی برخی از ترافلهای ساده مانند آنهایی که با چای EarlGrey دم کردهاند، وجود دارند که مطمئناً شگفتانگیز هستند.
دستور العمل های بیشتر لزوما سخت نیست. آنها فقط کمی زمان بیشتری می گیرند. یک نوار خرما گردوی شکلاتی را در نظر بگیرید (پاداش: این گیاه وگان است!) که شکلات تلخ را با مخلوطی ترد و جویدنی از گردو، خرما و کره بادام زمینی ترکیب می کند. آن را در قالب نان درست میکنید، سپس آن را به صورت ورقهای در میآورید تا سرو کنید.
برای مقابله با یک پروژه آماده اید؟ شاید خوشههای تمشک شکلات سفید، که در اینجا نشان داده شدهاند، با شما صحبت کنند. آنها با شکلات، بادام و نارگیل درست می شوند. آجیل ها قبل از اینکه به شکلات ذوب شده اضافه شوند و به صورت خوشه در بیایند در یک پوشش شکری شن مانند پوشانده می شوند. یا ترافل خرما را امتحان کنید: یک رول تکمیلی در پسته، دانه کنجد و نارگیل برشته شده روی آنها قرار میگیرد.
گدایان
این دیسکهای شکلاتی به سبک فرانسوی تا جایی که میشود زیبا هستند و میتوان آن را درست کرد. از میوه های خشک و شیرینی که دوست دارید استفاده کنید، مانند زردآلو، انبه، پاپایا، پوست پرتقال یا زنجبیل. برای آجیل، پسته و بادام بو داده خوب عمل می کنند.
ترافل های ارل گری
یک بون شکلاتی کلاسیک بردارید، به آن یک چای بچرخانید، و این لقمه دوست داشتنی و آسان برای تهیه لقمه ارل گری را خواهید داشت. طعم متمایز و مرکباتی ترنج چای به طرز شگفت آوری مکملی عالی برای شکلات خامه ای و کدر است.
نوار کرانچ کوسکوس
چه کسی فکر میکرد کوسکوس اسرائیلی مروارید مانند میتواند چنین مناسب شکلات باشد؟ برای تهیه این خوراکیهای ساده، دانهها را در ماهیتابه با کره برشته کرده و نمک بپاشید. سپس آنها را در شکلات ذوب شده هم بزنید. برش کوکی ها قالب های مناسبی برای این لقمه های ترد و شیرین هستند.
چاو توله سگ فندقی
این غذای مورد علاقه دوران کودکی، که به عنوان غذای گوزن شمالی یا دوستان گل آلود نیز شناخته میشود، با افزودن روغن فندق و پودر کاکائو طعم بزرگتر و طعم شکلاتی بزرگ را به خود میگیرد.
ترافل شکلات تلخ وگان
این ترافل های شکلاتی تلخ برای گیاهخواران اتفاق می افتد، زیرا به جای خامه غلیظ، روغن نارگیل را می طلبند. لقمههای پودر کاکائو را در پودر کاکائو بیشتری بغلتانید، یا آجیل ریز خرد شده (پسته، بادام، فندق) یا نارگیل خرد شده شیرین نشده برشته شده را امتحان کنید.
شکلات تیره – خرما گردو
در اینجا یک گزینه گیاهی فوق العاده دیگر وجود دارد، ترکیب شکلات تیره لایه لایه با مخلوطی ترد و جویدنی از گردو، خرما و کره بادام زمینی. این دسر لذیذ را در قالب نان درست میکنیم، سپس آن را با مغزها و نمک پوستهدار تکمیل میکنیم و برای سرو به صورت ورقهای برش میدهیم.
گلوله های برفی فندقی شکلاتی
برای درست کردن این گلوله های برفی ساده (و خوشمزه)، به سادگی شکلات را در مایکروویو ذوب کنید. شیر تغلیظ شده، وانیل، آجیل و نمک را اضافه کنید. و پس از خنک شدن، مخلوط را به شکل توپ های یک اینچی بغلتانید و با نارگیل بپوشانید.
مارشمالو فاج
راز داشتن فاج صاف و کرمی؟ در اینجا یک ترفند وجود دارد: مینی مارشمالو را به شکلات تلخ ذوب کنید. مانند یک طلسم (بسیار خوشمزه) عمل می کند.
ترافل گلابی ادویه دار
برای این ترافل های پیچیده، به لیکور گلابی، پودر پنج ادویه و شکلات نیاز دارید. خوراکیهای تمامشده را میتوان قبل از سرو در پودر کاکائو اضافه کرد یا زنبق را طلاکاری کرد و روی آنها را با خاک مروارید آغشته کرد.
گیلاس لوکساردو آغشته به شکلات
این شکلات های نفیس زرق و برق دار و دلچسب هستند و گیلاس های لوکساردو را می طلبند که به سادگی گیلاس های شیرینی هستند که در شربت گیلاس لوکساردو ماراسکا خیس شده اند. برای درست کردن آنها می توانید از شکلات با مزاج مصنوعی (به این معنی که باید آب نبات ها را در یخچال نگهداری کنید) یا شکلات تمپر شده استفاده کنید. با شکل دادن به ساقه ها از سیم های گل، مایل بیشتری را طی کنید.
خوشه های شکلات، بادام و نارگیل
بادام برشته شده و نارگیل به خوبی با هم ترکیب می شوند. این دستور، ترکیب را تا حدی بالا میبرد و میخواهید آنها را در یک پوشش شکری شن مانند بپوشانید. بعد از خنک شدن، آنها را به شکلات ذوب شده اضافه کرده و به صورت خوشه درآورید.
ترافل شکلاتی-کاراملی
این ترافل ها از brigadeiros، شیرینی محبوب در سراسر برزیل، الهام گرفته شده اند. اگرچه ساختن آنها کمی زمان بر است، اما پاداش آن بسیار زیاد است.
ترافل خرما
در اینجا به شیرینیهای سنتی خلیجفارس معروف به تمریه اشاره میکنیم، جایی که دور خرماهای تند را با شکلات میپوشانید تا با سس معمولی شکلات سرو کنید. غلتاندن ترافل ها در پسته، دانه های کنجد و نارگیل برشته شده، روی آنها را می گیرد.
میله های فنجانی شکلات-کره بادام زمینی بدون پخت
طعم این کافه های خانگی درست شبیه شیرینی های کلاسیک محبوب است. برای بهترین نتیجه حتما از کره بادام زمینی خامه ای استفاده کنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۱۵ ۱۸:۴۷:۵۵
عناوین بصورت هشتگ: #خوراکی #های #شکلاتی #خانگی #مورد #علاقه #برای #روز #ولنتاین