پس از یک دوره برنامه ریزی قابل توجه، کنفرانس جهانی شیرینی پزی ما تنها در چند هفته دیگر نزدیک تر می شود و ما مشتاقانه منتظر هستیم تا در ۹ سپتامبر با هر چه بیشتر شما در بروکسل تعامل داشته باشیم.
در حالی که به وضوح منصفانه است که بگوییم برخی از مسائل قابل توجه در سراسر اقتصادهای جهانی و در واقع در خود بخش شیرینیپزی وجود دارد، چنین آزمایشهایی شاید دلیل بیشتری برای یافتن راهحلهای جمعی باشیم که معمولاً بیان آنها از راه دور دشوارتر است. انتهای دیگر جلسه Zoom.
بنابراین، اگر قبلاً ثبت نام نکردهاید، لطفاً برای رویداد سال ما در هتل ماریوت، Grand Place در بروکسل ثبت نام کنید، که در واقع نویدبخش چیزی نسبتاً ویژه است، از آخرین پیشرفتهای تجهیزات و سیستمها، بینشهای روندها، نکات برجسته محصول نهایی، از طریق تغییر سیاست های عمده در مورد زنجیره تامین اصلی ما در بخش کاکائو، چیزی برای همه در ویترین ما در بروکسل وجود خواهد داشت.
این بازخوردی است که حداقل در یک سال گذشته به دست آوردهایم، که بازارهای ترکیبی شیرینیپزی، تنقلات و نانواییهای ما واقعاً مشتاق هستند تا دوباره یک به یک ملاقات کنند و در یک گفتمان خوب قدیمی، بحث و گفتگو و یک بحث پر جنب و جوش شرکت کنند. در مورد وضعیت بخش های ما گپ بزنید.
بنابراین بسیار دلگرم کننده بود که مجموعه ما را برای کنفرانس جهانی قنادی ۲۰۲۲ در هفته دیگر با تجهیزات شیرینی پزی DT&G که به فهرستی از سخنرانان برجسته ملحق شد و تعادل بیشتری در برنامه ای ایجاد کرد که ما معتقدیم بینش و سرگرمی فراوانی را ارائه می دهد، دلگرم کننده بود. و شاید مکثی برای تأمل در حالی که هر دو به دو سال بیسابقه نگاه میکنیم و به آیندهای امیدوارانه روشنتر میرویم.
به ناچار، در چند ماه آینده، برخی از دست اندازها در راه وجود خواهد داشت، زیرا اقتصادها با هزینه های تورمی، تأثیر جنگ در اوکراین، و کمبود اجزا و مواد تشکیل دهنده در سراسر صنایع ما دست و پنجه نرم می کنند، اما تنها چیزی که در پنج سال گذشته وجود دارد. نوشتن در بخشهای ما به من آموخته است که اراده و انعطافپذیری زیادی در سطح فردی و شرکتی وجود دارد. این فقط در زمانهای کمی نامشخص میتواند چیز خوبی باشد.
من مطمئن هستم که نکات مثبت زیادی از این رویداد وجود خواهد داشت – که ما پیش بینی می کنیم یک بحث کامل و آزاد در مورد تعدادی از موضوعات مهمی باشد که در صدر دستور کار صنعت قرار دارند، زیرا به حرکت رو به جلو ادامه می دهد. (امیدوارم) فراتر از زمان های همه گیر.
من شخصاً تحت تأثیر سطح ورودی جوایز جهانی قنادی امسال قرار گرفتم که به زودی توسط پانل داخلی ما داوری خواهد شد، بنابراین از مشارکت شما در آنجا متشکریم – آنها مطمئناً نشان داده اند که نوآوری واقعاً زنده و زنده است.
نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۴ ۰۴:۵۲:۴۰
عناوین بصورت هشتگ: #ثبت #نام #برای #کنفرانس #جهانی #قنادی #ادامه #دارد