دیروز یک سری کیک کاملاً جدید را شروع کردیم – پیش نمایش کیک عروسی ۲۰۱۵! ما دو هفته آینده را صرف بررسی طرحهای شگفتانگیز کیک و بررسی روندهای کیک ۲۰۱۵ از خانمهایی میکنیم که میدانند. از طراحان برتر کیک خواسته شد تا پیشبینی کنند که کدام روند کیک در سال ۲۰۱۵ داغ خواهد بود. بر اساس بینش آنها، این گروه با استعداد مشغول ایجاد کیکهای جدید مبتکرانه، منحصراً برای این سری کیک و مخصوصاً برای شما شد! امیدوارم به ما بپیوندید تا هر روز یک طرح جدید الهام گرفته از روند را ارائه کنیم. در هر زمانی، میتوانید با کل مجموعه کیکها در اینجا آشنا شوید.
بریم سراغ کیک شماره دو! طرح دوم ما بر اساس روندهایی است که در سال ۲۰۱۴ دوست داشتیم – الگوهای هندسی و ترکیب رنگ سیاه و سفید همیشه محبوب – و آنها را با احساسی نرم تر، طبیعی تر و ارگانیک به سطح کاملا جدیدی می برد.
دومین کیک در پیش نمایش کیک عروسی ۲۰۱۵ توسط آلیسون کلهر، صاحب طراحی کیک AK در پورتلند الگوهای هندسی در سال گذشته بسیار بزرگ بودند و آلیسون در کیک های موزاییکی دقیقاً چیده شده استاد است. اگر میخواهید از خطوط تمیز و الگوهای پیچیدهای که سرتان را میچرخاند شگفتزده شوید، به عقب برگردید تا برخی از کیکهای آلیسون را در اینجا در وبلاگ ببینید، مانند کیک آب نباتی و کیک بلوک رنگی او. ادامه دهید – می توانید همه آنها را اینجا بگیرید – ما منتظر شما هستیم. همانطور که می بینید، ما از سال ۲۰۱۱ علاقه مند به توجه آلیسون به جزئیات و دقت بوده ایم و زمانی که او در سال ۲۰۱۳ به تیم با استعداد ما از همکاران ما ملحق شد، بسیار هیجان زده شدیم. دیدن سمت نرم تر او مانند آموزش کیک آبرنگ او…. و در طراحی شگفت انگیز امروزی!
این سیاه و سفید کلاسیک است – با تاکید زیاد بر رنگ سفید – تا طراحی کلی سبک و تازه بماند. منحنی های جریان آزاد دو طبقه بالا را احاطه کرده و حس حرکت، آرامش و زیبایی طبیعی را ایجاد می کنند. ساختار ریاضی از بین رفته است اما این الگوی ارگانیک چیزی کمتر از درخشان نیست! بیایید نگاهی به خلقت آلیسون بیندازیم..
آلیسون کلهر از AK Cake Design الهام بخش طراحی خود را به اشتراک می گذارد:
“من همیشه ظاهر راه راه های سیاه و سفید را دوست داشتم – آنها جسور، واضح و بی انتها هستند. برای زوج سال ۲۰۱۵، من از این موتیف استفاده کردم و طرحی تمیز و مدرن و در عین حال نرم و ارگانیک ایجاد کردم.
آلیسون کلهر از AK Cake Design در مورد تکنیک خود به ما می گوید:
«برای اینکه تا حد ممکن صاف و مسطح شود، نوارهای سیاه را در نوارهای سفید قرار دادم. هنگامی که راه راه ها به کیک چسبانده شد، من با دقت راه راه های مشکی را رنگ کردم تا رنگ آن عمیق تر شود و از محو شدن آنها جلوگیری شود. من گل رز شکر هلوی نرم را به عنوان آخرین لمس اضافه کردم تا کمی کنتراست ایجاد کنم.
نتیجه نهایی یک خط نرم تر و در عین حال معاصر با کمی تغییر در خط سنتی است.
فروشندگان و اعتبارات
کیک: طرح کیک AK
عکاس: لارا فرونی
کیک استند: پایه های سارا
از این بیکر بیاموزید: کلاس های آنلاین کیک با آلیسون کلهر در کرافتسی
(برچسبها به ترجمه) گرایشهای کیک عروسی ۲۰۱۵
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۹ ۱۹:۲۶:۰۸
عناوین بصورت هشتگ: #ترندهای #کیک #عروسی #الگوهای #ارگانیک