تره فرنگی که طرفدار طعم شیرین و لطیف آنهاست، آلیوم مورد علاقه مارتا است. این اعضای سبز رنگ بلند خانواده پیاز به طور گسترده در دسترس هستند اما می توانند کمی ترسناک نیز باشند. لایه های زیاد آنها کثیفی زیادی را پنهان می کند که اگر به درستی پاک نشود، هر ظرفی را خراب می کند. تمیز کردن و بریدن تره فرنگی ممکن است کمی خسته کننده باشد (برخی ممکن است بگویند مراقبه!) اما کار سختی نیست. و خوشبختانه، برای بریدن تره فرنگی به کمی بیشتر از یک چاقوی تیز سرآشپز نیاز دارید.





تره فرنگی چیست؟

یکی از اعضای نادیده گرفته شده خانواده آلیوم، تره چندمنظوره ظاهر و طعمی متمایز دارد – به نظر می رسد یک پیاز سبز غول پیکر است اما شیرین تر و ملایم تر است. آلیوم ها از نظر فنی سبزیجات نیستند، اما حتی اگر نام این زیرگروه متمایز از گیاهان را نشنیده باشید، قطعاً با آنها آشپزی کرده اید. تره فرنگی، پیاز، پیازچه، پیازچه و حتی سیر جزو این خانواده هستند. آلیوم ها منحصر به فرد هستند: آنها موادی هستند که می توانند ذوب شوند و در هر ظرفی ناپدید شوند، اما به راحتی به عنوان ستاره نمایش برجسته می شوند.



انتخاب تره فرنگی

ریچارد لاماریتا، سرآشپز و مربی هنرهای آشپزی گیاهی در دانشگاه نیویورک در موسسه آموزش آشپزی می گوید: هنگام خرید تره فرنگی، دو معیار اصلی را در نظر داشته باشید: رنگ و اندازه آنها. او می گوید: بخش خوراکی غلاف برگ ها است که اغلب به اشتباه به عنوان ساقه یا ساقه در نظر گرفته می شود و به هیچ وجه نباید برگ ها ترک خورده، پژمرده، زرد یا قهوه ای شوند.


خود تره فرنگی باید سفت و فشرده باشد. لاماریتا می‌گوید این نشان می‌دهد که «برگ‌های زیر آن نرم‌تر و سبز روشن‌تر خواهند بود و تره‌فرنگی بیشتری برای کار کردن به شما می‌دهند. در تره فرنگی رسیده، قسمت سفید آن حدوداً سه اینچ از ساقه بلند خواهد بود.» در نهایت، او توصیه می‌کند از تره‌های بسیار غلیظ که فیبری‌تر و سفت‌تر هستند، اجتناب کنید.



چگونه تره فرنگی را گام به گام برش دهیم

قبل از شروع به بریدن تره فرنگی، ایستگاه کاری خود را آماده کنید. مطمئن شوید که به درستی مجهز به یک تخته برش بزرگ هستید که روی میز شما نمی لغزد و یک چاقوی تیز آشپز که به بریدن تمام لایه ها کمک می کند.


تاپ ها را کوتاه کنید

درک آناتومی تره فرنگی قدم بعدی در پختن کامل آن است. LaMarita تأکید می کند که یک واقعیت اغلب اشتباه در مورد تره فرنگی این است که کاملاً خوراکی است! او پیشنهاد می‌کند فقط ۲ اینچ بالای برگ‌های سبز تیره را قطع کنید – در غیر این صورت، بسته به استفاده مورد نظرتان، کل تره خوراکی است. او می گوید: “درک کنید که ظریف ترین قسمت از پایه شروع می شود، قسمت سفید.”


ریشه را کوتاه کنید

این بخش از فرآیند اغلب جایی است که افراد مرتکب اشتباهی اساسی می شوند. حتماً از جایی که ریشه شروع می شود، برش دهید. همانطور که مارتا اشاره می کند، بریدن بیش از حد تره فرنگی باعث جدا شدن برگ ها و از هم پاشیدگی تره می شود و بریدن تره را به شکل های دیگر دشوارتر می کند.


لاماریتا می‌گوید: از این مرحله، اساساً دو روش برای تمیز کردن درست تره فرنگی وجود دارد. و نحوه تمیز کردن آنها بستگی به نحوه برش آنها دارد، حالا که آنها را بریده شده اند.


برای تمیز کردن یا از طول برش دهید

لاماریتا با استفاده از یک چاقوی سرآشپز تیز می گوید: «تره فرنگی را از طول برش دهید، پایه یا هسته آن را دست نخورده نگه دارید و سپس به آرامی تره فرنگی را از بالا باز کنید و به نوعی آنها را باد بزنید.» از آنجا که برگ ها هنوز به هسته چسبیده اند. ، می توانید هر لایه را به خوبی زیر آب جاری سرد بشویید.


یا حلقه ها را برای تمیز کردن برش دهید

برای این روش تره فرنگی خود را از طول نصف نکنید. به سادگی تره فرنگی را به حلقه های ۱/۲ اینچی به صورت ضربدری برش دهید. این یک روش معمولی برای آماده سازی در اکثر دستور العمل ها را نشان می دهد. قلمه ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و تره فرنگی آماده شده را سه بار حمام کنید و دست خود را از میان بریدگی ها بچرخانید و آب را بریزید. لاماریتا می گوید. او می گوید سه بار حداقل برای شستشو است. اگر از این روش استفاده می کنید، مطمئن شوید که به آخرین دسته آب و رسوب زمان می دهید تا ته نشین شود و از دستان خود یا ابزار عنکبوت برای بلند کردن تره ها از آب استفاده کنید تا اینکه خطر ریختن رسوب دوباره در تره فرنگی را تهدید کنید.



راه های دیگر برای بریدن تره فرنگی

تاس: هنگامی که تره فرنگی شما از طول نصف شد، می توانید هر نصف را دوباره از وسط نصف کنید (در نتیجه چهار ربع می شود). سپس به صورت ضربدری برای تاس برش دهید، یک برش معمولی که در همه چیز از سیب زمینی سرخ شده تا سوپ مفید است، به خصوص اگر به دنبال نرم شدن تره و تقریباً ناپدید شدن آن هستید.


نیمه ماه: تره فرنگی هایی که به صورت نیمه ماه بریده شده اند به همان اندازه برای تاس مفید هستند زیرا برای انواع ظروف مناسب هستند، اما قطعات کمی بزرگتر هستند که در اکثر ظروف حضور بصری بیشتری دارند. یک تره فرنگی نصف شده را بردارید و هر نیمه را به صورت ضربدری به برش های ۱/۲ اینچی برش دهید تا شکل های جذاب نیمه ماه یا نیم دایره به دست آید.


جولین: برای ژولین کردن تره فرنگی، که روشی برای برش است که منجر به نوارهای باریک می شود، کافی است یک تره فرنگی نصف شده را بردارید و هر نیمه را به صورت ضربدری به قسمت های ۳ اینچی برش دهید. هر بار با یک بخش کار کنید، آن را به موازات جهت برگ ها به صورت ریز برش دهید تا به نوارهای نازکی ختم شود. وقتی برای تزئینی جذاب برای مدت کوتاهی در آب یخ خیس می شوند، فر می شوند یا به خوبی در مقداری روغن داغ برای رویه ترد سرخ می شوند.



آشپزی با تره فرنگی

دانستن اینکه کل تره فرنگی خوراکی است، وسعت دستور العمل ها و کاربردهایی که تره می تواند در آن بدرخشد را افزایش می دهد. لاماریتا می‌گوید: «برگ‌های سبز روشن و تیره‌تر به خوبی می‌پزند و می‌توان آن را به سیب‌زمینی خلال‌شده یا خورش اضافه کرد. پختن آنها نسبت به قسمت های سفید لطیف بیشتر طول می کشد.


در غیر این صورت، از آنجایی که تره فرنگی همراه با پیاز در خانواده آلیوم قرار دارد، در بسیاری از موارد می تواند جایگزینی مستقیم باشد، البته به شرطی که به درستی تمیز شود. به خاطر داشته باشید که طعم آنها بسیار ملایم تر از طعم پیاز است. لاماریتا می‌گوید: «کوچک برش دهید، آن‌ها یک جایگزین عالی برای پیاز هستند. “طعم آنها عالی است. پخته شده لذیذی هستند و با مایع آب پز کم شده شاید آب مرغ مخلوط شده با شراب سفید و مواد معطر سرو می شوند. آنها همچنین در یک غذای سیب زمینی دلمه ای خامه ای خوشمزه هستند. من در استفاده از آنها در خورش یا خورش تردیدی ندارم. سوپ.”



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۱۵ ۱۸:۱۴:۵۰
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #مارتا #چگونه #تره #فرنگی #را #برش #دهیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *