در مواجهه با کدو حلوایی روی تخته برش خود، ممکن است از لذت بردن از کدو حلوایی لطیف، مغزدار و شیرین برشته شده هیجان زده شوید – اما احتمالاً از سفر برای رسیدن به آنجا نیز می ترسید. نحوه برش کدو حلوایی یک معضل آشپز است. کار با این سبزی بزرگ و متراکم قطعا کار کوچکی نیست، اما این تکنیک‌های مورد تایید سرآشپز را برای بریدن ایمن کدو حلوایی دنبال کنید.






ابزاری برای برش و پوست کندن کدو حلوایی

فضای کاری پایدار

یک تخته برش بزرگ برای ایجاد یک ایستگاه کاری ایمن و موثر برای برش کدو حلوایی ضروری است. مرحله بعدی تثبیت آن است، به طوری که در حین کار تخته تکان نخورد و سر نخورد. یک حوله کاغذی مرطوب، حوله چای یا تکه ای از کشوی لاستیکی همگی به خوبی کار می کنند.


چاقوی سرآشپز

اولیویا روزکوفسکی، سرآشپز و مربی هنرهای آشپزی مبتنی بر گیاه در موسسه آموزش آشپزی در شهر نیویورک می گوید: یک چاقوی تیز سرآشپز ۱۰ تا ۱۲ اینچی یکی از مفیدترین ابزارهایی است که می توان هنگام بریدن کدو حلوایی از آن استفاده کرد. . Roszkowski همچنین پیشنهاد می‌کند که چاقوی خود را تیز کنید، یا اگر اخیراً تیز شده‌اید، آن را به سادگی بر روی یک فولاد تراشی کنید تا تیغه را قبل از شروع کار تراز کنید.


پردازش سبزیجات

یک پوست‌کن سبزی تیز برای جلوگیری از لغزش و ریزش مهم است – فرود آمدن کدو بر روی انگشت پا قطعاً نتیجه مطلوبی نیست! پوست‌کن‌های سبک Y ترجیح داده می‌شوند، بنابراین می‌توانید به جای اینکه پوست‌کن را از خود دور کنید، پوست‌کن را روی کدو بکشید. اما از چیزی که بیشتر با آن احساس راحتی می کنید استفاده کنید.


دستمال نمدار

کدو حلوایی به عنوان یک باقیمانده شیره مانند ترشح می کند که به منظور محافظت از گوشت آنها است. متأسفانه، می تواند روی دستان شما قرار بگیرد و فیلم ناخوشایندی از خود به جا بگذارد. برای محافظت از دست‌ها، چاقو و تخته‌تان، یک دستمال داغ و مرطوب در دسترس داشته باشید تا بقایای چسبنده ظاهر شده را پاک کنید.



نحوه برش، پوست و مکعب کدو حلوایی

راشل مارک




هنگامی که به ابزار مناسب مجهز شدید، چند مرحله ساده برای پوست کندن و بریدن کدو حلوایی مانند یک حرفه ای وجود دارد.


  1. ابتدا انتهای کدو را با چاقو کوتاه کنید، ابتدا از نوک آن برای سوراخ کردن پوست استفاده کنید. برای کنترل و ثبات از چاقو نزدیک دسته استفاده کنید.
  2. کدو حلوایی را روی تخته برش خود ثابت کنید یا آن را محکم در دست خود بگیرید و با پوست کن سبزیجات کدو را جدا کنید. Roszkowski می‌گوید: «هنگام پوست کندن کدو حلوایی، حرکات کوتاه و سریع را با پوست‌کن خود امتحان کنید. او همچنین پیشنهاد می‌کند در صورت لیز خوردن پوست‌کن، یک جفت دستکش یکبار مصرف بپوشید. او می‌گوید: «سرآشپزها این را با داشتن یک لایه اضافی پوست برابر می‌دانند و قطعاً می‌تواند به جلوگیری از آسیب کمک کند.
  3. هنگامی که کدوها پوست کنده می شوند، رزکوفسکی می گوید بهترین راه برای رسیدگی به هر کدو حلوایی، به خصوص کدوهای بزرگتر، این است که ابتدا آن را به صورت ضربدری نصف کنید. او می‌گوید: «این یک سطح صاف و پایدار را برای آن ایجاد می‌کند تا روی تخته برش خود ادامه دهید.» در حالی که کدو حلوایی به صورت افقی روی تخته قرار دارد، فقط با نوک چاقو شروع کنید تا از بالا تا نیمه وارد گوشت شود. چاقو را پایین بیاورید تا به موازات تخته قرار گیرد، و سپس از کف دست دیگر خود برای فشار دادن چاقو از میان کدو استفاده کنید، در حالی که از قدرت شانه های خود برای اعمال فشار (بر خلاف استفاده از قدرت مچ دست) و حفظ آن استفاده کنید. روزکوفسکی می‌گوید: چاقوی خود را در طول این فرآیند محکم بگیرید.
  4. هر نیمه کدو را بردارید و به صورت عمودی روی تخته قرار دهید. هر نصف را از طول نصف کنید، حفره دانه ها در پایه کدو مشخص شود. با یک قاشق بزرگ، دانه ها و هر تار فیبری که خوردن آن ناخوشایند است را بردارید. با این حال، دانه ها را بشویید و ذخیره کنید! آنها یک میان وعده فوق العاده هستند که با روغن زیتون و نمک برشته شده اند.
  5. برای برش دادن کدو حلوایی، هر یک چهارم آن را بردارید و به موازات تخته برش قرار دهید. برش های ۱/۴ اینچی یا ۱/۲ اینچی ضخیم را به صورت ضربدری برش دهید و برای کاربردهای مختلف – مانند ساندویچ، بسته بندی و سالاد آماده شوید.
  6. برای برش کدو حلوایی مکعبی، هر یک چهارم آن را بردارید و به موازات تخته برش قرار دهید. آن را به صورت افقی در برش های ۱ اینچی برش دهید، سپس دوباره به صورت عمودی در برش های ۱ اینچی برش دهید و در نتیجه مکعب های یکنواخت ایجاد کنید. Roszkowski می‌گوید: «اگر به‌دنبال نشان دادن شکل آن هستید یا می‌خواهید کارامل‌سازی خوبی در فر یا در سوپ، خورش، سالاد یا تاگینه به دست آورید، تکه‌کردن یا برش دادن کدو حلوایی عالی است.»


راشل مارک



راشل مارک




روش های دیگر برای تهیه کدو حلوایی

برشته کردن

اگر به دنبال پوره یا مایع کردن گوشت کدو هستید، در واقع نیازی به پوست گرفتن قبل از تفت دادن نیست. در واقع، پوست به روشی منحصر به فرد به روند پخت کمک می کند. Roszkowski می‌گوید: زمانی که دانه‌ها برداشته شدند، «قرار دادن آن سمت بریده شده روی یک سینی پخت خط‌دار به شما این امکان را می‌دهد که آن را تا جایی بپزید که بتوانید گوشت آن را جدا کنید». کدو در اصل در پوسته خود بخار می کند. او از این روش برای پر کردن دسر، درست کردن سوپ کدو حلوایی در مخلوط کن، پوره کدو حلوایی کره ای، یک تاپینگ برای پای شپردز یا اضافه کردن آن به خمیر جو دوسر یا براونی استفاده می کند.


رنده کردن

برای ترکیب کدو حلوایی به روشی ظریف با ریزوتو، مخلوط همبرگر گیاهی، کوفته، لاتکس یا خمیر نان، به یک وسیله غیرمنتظره دست پیدا کنید: جعبه رنده! تکه های کوچک و نازک کدو حلوایی به سرعت پخته می شود و در هر ظرفی ذوب می شود. Roszkowski می‌گوید: «همچنین یک جلوه جالب برای افزودن به غذای مک و پنیر بعدی‌تان است، زیرا پنیر چدار طلایی و ذوب‌نشده را به شما می‌دهد.


مارپیچی کردن

برای جایگزینی کم کربوهیدرات برای ماکارونی سنتی گندم، Roszkowski پیشنهاد می‌کند از یک اسپیرالایزر برای تهیه «نودل» کدو حلوایی خود در خانه استفاده کنید. او می‌گوید، آن‌ها مقداری آجیل و شیرینی بیشتری دارند و تبدیل به «یک افزودنی سرگرم‌کننده برای غذای ماکارونی یا آبگوشت رامن بعدی شما می‌شوند».



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۱۵ ۱۸:۱۲:۲۶
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #سرآشپزها #چگونه #کدو #حلوایی #را #برش #دهیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *