به آنچه مطمئنم سال به یاد ماندنی دیگری را برای بخش شیرینی پزی خوش آمدید، که از نظر تحولات خبری جهانی و سیاستهای تأثیرگذار بر زنجیرههای تأمین آن که ارتباط موضوعی گستردهتری با سیاستهای اجتماعی، زیستمحیطی و بهداشتی دارد، بیش از وزن خود را نشان میدهد. در سراسر جهان.
با بازگشت به بروکسل برای کنفرانس جهانی شیرینی پزی در سپتامبر امسال، موضوعات کلیدی زیادی زیر ذره بین وجود خواهد داشت، بنابراین من صمیمانه امیدوارم که تا حد امکان دوباره شما را در آنجا ببینیم. ما جزئیات بیشتری در این مورد به شما ارائه خواهیم داد، اما پس از چنین پاسخ مثبتی به رویداد زنده افتتاحیه ما در سال گذشته، و معادل دیجیتالی آن در سال قبل، اکنون در سومین ویرایش رویداد خود هستیم و آن شتاب واقعی پیدا کرده است. .
ما به خوبی آگاه هستیم که در حال حاضر بازارهای شیرینیپزی، تنقلات و نانواییها از نظر زنجیره تامین، لجستیک و فشارهای تورمی با چالشهای زیادی روبرو هستند که همگی عوامل قابل توجهی هستند که باید با آنها مقابله کرد، اما تجلیل از انعطافپذیری بخش ما بسیار مهم خواهد بود. دستور کار رویداد ما
واضح است که هیچ جایی برای رضایت از هر رویدادی که در سراسر صنایع ما برگزار می شود وجود ندارد، بنابراین موفقیت آن واقعاً به مشارکت مستقیم شما بستگی دارد – بنابراین تفاوت قابل توجهی برای ما ایجاد می کند که ثبت نام رویدادهایمان را در اسرع وقت انجام دهیم، بنابراین اکنون می توانید این کار را برای رویداد امسال در وبسایت اختصاصی ما انجام دهید و من از شما میخواهم که این کار را بهمحض توانایی انجام دهید – به ویژه اینکه ما در حال معرفی نرخهای اولیه پرندگان برای کنفرانسی هستیم که در ۱۴ سپتامبر در بلژیک برگزار میشود. نسخه فوریه ما را برای مصاحبه با فرانچسکو ترامونتین، فرانچسکو ترامونتین، که برای سخنرانی در آن روز بازخواهد گشت، تماشا کنید (برای جزئیات بیشتر در مورد مشارکت اصلی او، ویدیوی اختصاصی ما را با او اینجا ببینید.
علاوه بر این، موارد بیشتری نیز وجود خواهد داشت، از جمله بازگشت جوایز جهانی شیرینیپزی ما، با ورودیهایی که به زودی برای آن جنبه از رویداد باز میشوند، بنابراین در هفتههای آینده چشمان خود را برای این موضوع نگه دارید، که امیدواریم عنصر ارزشمند دیگری برای ما باشد. جشن صنعت جهانی
نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۴ ۰۱:۲۶:۴۳
عناوین بصورت هشتگ: #به #سال #نو #پرمشغله #در #بخش #شیرینی #پزی #خوش #آمدید