هفته گذشته شاهد عرضه جدیدترین سری شکلات های با منبع پایدار Barry Callebaut در سانفرانسیسکو بودیم که نوید یک پیشرفت قابل توجه در استفاده از کل میوه کاکائو را به عنوان بخشی از محصول خود می دهد.

پیش از این، به نظر می‌رسد که حدود دو سوم میوه به طور متعارف دور ریخته شده است، یعنی زباله‌های قابل‌توجهی در این فرآیند، که در عصر افزایش انتظارات از عملکرد زیست‌محیطی، توجه به منابع طبیعی تا حد امکان اهمیت حیاتی دارد.

در اوایل تابستان امسال، ما در مورد یک حرکت مرتبط توسط نستله گزارش دادیم، که همچنین پیشنهادی را برای استفاده از خمیر کاکائوفروت برای استفاده در انواع شکلات تلخ نشان داد، که همچنین نشان داد پتانسیل تجاری در چنین سرمایه‌گذاری‌هایی وجود دارد.

بدیهی است که ابتکاراتی مانند اینها قطعا مورد استقبال قرار می گیرند، به خصوص زمانی که مشخص شود که استفاده از کل میوه کاکائو پتانسیل بیشتری را برای استفاده های اضافی در میان وعده ها و همچنین بخش نوشیدنی ها ممکن می سازد.

درک این واقعیت که ظاهراً قبلاً در مقیاس تجاری بزرگ انجام نشده است دشوار است، اما ما مطمئن هستیم که در هر دو مورد تحقیقات قابل توجهی برای به دست آوردن حداکثر ممکن از میوه و جلوگیری از هرگونه ضایعات غیر ضروری انجام شده است.

ما می‌توانیم امیدوار باشیم که صنعت کاکائو و شیرینی‌سازی‌ها چنین سرمایه‌گذاری‌هایی را در مقیاس وسیع‌تری اتخاذ کنند و طرحی را برای شرکت‌ها از نظر یک مدل محیطی بهبودیافته برای شیوه‌های کشاورزی ارائه دهند.

همانطور که ماه گذشته در مجمع اروپایی کاکائو مشاهده شد، کشورهای بزرگ کشاورز مانند ساحل عاج و غنا به طور فعال به دنبال گروه های عمده شیرینی پزی برای نوآوری در محصولات هستند، که امیدوارند به افزایش سطح پرداخت به کشاورزان کمک کند – که بسیاری از آنها هنوز هم هستند. تلاش برای زندگی با دستمزدهای زیر خط فقر.

بنابراین، داشتن پتانسیل بیشتر برای طیف محصولات، از نظر تئوری، تنها می تواند به صنعت به عنوان یک کل برای بهتر خدمت کند، و به عنوان یک توسعه قابل توجه برای این بخش از نظر ارائه برخی الهامات واقعی عمل می کند.

با اخبار و نظرات خود در (ایمیل محافظت شده) یا از طریق رسانه های اجتماعی @laserstudio_ir در تماس باشید



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۴ ۱۴:۳۷:۵۶
عناوین بصورت هشتگ: #بهبود #تکنیکهای #کشاورزی #کاکائو #پیشرفتهای #عمدهای #را #در #بخش #ایجاد #میکند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *