ستون این هفته بسیار کوتاه خواهد بود، اما امیدواریم که برای همه کسانی که در بازارهای شیرینیپزی، تنقلات و نانوایی کار میکنند، کریسمس بسیار مبارکی را ارائه دهد، و از همه مشارکت و حمایت شما در طول این سال سپاسگزاریم.
مطمئناً این یک نمایشگاه بسیار پویا و متنوع برای این بخش بوده است، همانطور که ما در جاده ها در تعدادی از نمایشگاه ها، از ISM و ProSweets، Sweets & Snacks Expo، Gulfood Manufacturing و ISM Middle East تا رویداد Choco Tec کشف کرده ایم. ماه در کلن، که طیف وسیعی از بینش ها را از این بخش نشان داد.
سپس، البته، کنفرانس جهانی شیرینیپزی ما در بروکسل برگزار شد که مخاطبان پویایی را از سراسر صنعت جذب کرد، و توجه به این نکته که برنامههای ما برای سال ۲۰۲۳ به سرعت در حال شکلگیری است، بسیار دلگرم کننده است. در مورد آن موضوع، همانطور که از بخش ویدیوی ما خواهید دید که فرانچسکو ترامونتین از Ferrero را به عنوان سخنران بازگشته در نمایش سال آینده خود تأیید کرده ایم – که قرار است به عنوان یک رویداد زنده به بروکسل بازگردد – با بازخورد بسیار زیاد همه کسانی که حضور داشتند.
بنابراین، مطمئن شوید که مصاحبه را دنبال میکنید، که در آن فرانچسکو در مورد برخی از تستهای کلیدی صنعت از جمله چالشهای زنجیره تامین بحث میکند، اما همچنین منتظر یک سال جذاب و جذاب دیگر پر از ماجراجوییهای بیشتر با صنعت است. در اینجا برای شما بهترین ها را برای فصل کریسمس آرزو می کنم و ممکن است سال ۲۰۲۳ برای همه ما سال خوبی باشد.
نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۴ ۰۱:۳۵:۰۲
عناوین بصورت هشتگ: #برای #همه #شما #کریسمس #بسیار #شاد #لذت #بخشی #را #آرزو #می #کنم