در چند سال گذشته پیشرفت‌های برجسته‌ای در بخش شیرینی‌سازی از نظر توسعه محصول نهایی صورت گرفته است که فناوری را به بهترین نحو درگیر کرده است.

در میان آنها، آزمایشگاه مجموعه‌های شکلاتی ایجاد کرد، مانند مواردی که توسط برندگان جایزه جهانی شیرینی‌سازی WNWN Food Labs، به‌علاوه روش‌های چاپ سه‌بعدی و روش‌های پردازش صنعتی مهار رباتیک، و همچنین ایجاد دسته‌ای کاملاً جدید از شکلات‌ها توسط Barry Callebaut ایجاد شد. که سطح کلی صنعت را به میزان قابل توجهی بالا برده است.

آخرین نوآوری مبتنی بر فناوری که به دنبال ایجاد نشان خود است، از تجارت لبنیات فنلاند Valio است که ارزیابی هوش مصنوعی (AI) از ذائقه و ترجیحات مصرف کنندگان را برای کمک به ایجاد دستور العمل های جدید شکلاتی با ۳۰ درصد شکر کاهش یافته به کار می گیرد.

همانطور که این کسب و کار خود اشاره کرد، مستقیماً به دنبال ورود به تولید این میله ها نیست، با این حال معتقد است که آخرین سرمایه گذاری آن می تواند به شدت راه رو به جلو را برای توسعه شکلات در آینده نشان دهد، و تمرکز اصلی بر بافت ها و طعم ها را ترکیب کند، در حالی که همچنین ارائه گزینه های سالم تر

چنین مفهومی برای بسیاری از شرکت‌هایی که در این بخش فعالیت می‌کنند به عنوان جام مقدس در نظر گرفته می‌شود، مانند Barry Callebaut، Cargill، و گروه شیرینی‌پزی از جمله Nestle، Mondelez و Mars همگی در حال بررسی پتانسیل برای گزینه‌های کاهش قند هستند – اما استفاده از هوش مصنوعی در توسعه طیف محصولات یک جهش بالقوه بیشتر برای صنعت است.

اینکه آیا این در مقیاس تجاری مورد استفاده قرار می گیرد یا نه، باید دید، اما با توجه به استفاده از چنین تکنیک هایی در تعدادی از صنایع، شاید این امر کاملاً اجتناب ناپذیر بود که بخش شیرینی سازی در نهایت زیر میکروسکوپ دیجیتال قرار گیرد. در واقع، با ارائه راه حل های مبتنی بر علم برای بازار محصولات گیاهی و گیاهی گسترده تر که تبدیل به یک عامل اصلی می شود، توانایی استفاده از فناوری برای ایجاد طعم ها و بافت های پیشرفته برای این بخش باید به عنوان یک توسعه جذاب و بالقوه پیشگامانه مورد استقبال قرار گیرد. .

نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی

در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir




برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۴ ۰۲:۴۹:۲۷
عناوین بصورت هشتگ: #بخش #شیرینیسازی #که #به #دنبال #راهحلهای #هوش #مصنوعی #است #میتواند #راه #را #برای #پیشرفت #کلیدی #در #تولید #هموار #کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *