Barry Callebaut این هفته با آخرین حکم سازمان صنعت غذا و داروی ایالات متحده (FDA) در مورد ادعاهای بهداشتی پودر کاکائو از نظر کاهش مثبت بالقوه خطرات بیماری های قلبی عروقی به دلیل وجود فلاوانول ها در عنصر اصلی بخش، حال و هوای جشن داشت. .
از صحبت با کسبوکار در این هفته، به نظر میرسد یک حس واقعی امیدواری وجود دارد که این نشاندهنده نقطه عطفی واقعی در مسیر توسعه آینده مجموعهای از محصولات بهداشتی و رفاهی است که ادعاهای سلامتی بسیار مورد علاقه را دارند.
با این حال، همانطور که FDA خاطرنشان کرد، زمینه عدم اعتراض خود به اظهارات بهداشتی برای پودر کاکائو در رابطه با محدودههایی بود که قبلاً در دسته گزینههای سالمتر در نظر گرفته شده بود، با این سازمان اظهار داشت که از نظر او، در واقع علمی محدود است. شواهدی برای چنین ادعاهایی – که کسبوکار از طریق مطالعات بالینی و بخش وسیعتری که در چند سال گذشته با آنها درگیر بوده است، مطمئن است.
این شرکت که مقر آن در سوئیس است، در بررسی پتانسیل فلاوانولها تنها نیست و مریخ نیز سرمایهگذاری قابل توجهی را برای اثبات ارتباط بین فلاوانولها و فواید قلبی عروقی انجام میدهد و تحقیقات هنوز در مورد این موضوع ادامه دارد.
همانطور که Barry Callebaut اشاره کرد، فوریترین مزایای بالقوه مربوط به نوشیدنیهای ورزشی و محصولات موجود در بازار پروتئین است که به بخش سلامت و تندرستی در حال رشد کمک میکند و معتقد است پتانسیل قابل توجهی دارد.
این موضوع در نمایشگاه شیرینی و اسنک سال گذشته در شیکاگو بسیار مشهود بود، جایی که شرکت تمرکز زیادی بر روی قنادیها و میانوعدههای گیاهی خود داشت، که مورد تایید بازدیدکنندگان این رویداد قرار گرفت.
بنابراین، واقعاً جالب خواهد بود که ببینیم آیا ادعاهای فلاوانول به طور کامل به شیرینیسازی شکلاتی تعمیم داده میشوند، اگرچه به احتمال زیاد این ممکن است از طریق شکلات تلخ (که دارای محتوای کاکائو بالاتری است) باشد که در نهایت به این نتیجه میرسد، هرچند به وضوح، بیشتر میشود. برای دستیابی به چنین نتایجی به عمق آزمایشات بالینی نیاز است.
با آدرس (ایمیل محافظت شده) یا از طریق رسانه اجتماعی @laserstudio_ir در تماس باشید
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۴ ۰۰:۰۴:۰۲
عناوین بصورت هشتگ: #بالقوه #برای #فواید #سلامت #فلاوانول #در #کاکائو #می #تواند #باعث #تغییر #بازی #شود