یک ستون کوتاه اما امیدوارانه نسبتاً شیرین برای شما در این هفته در ارائه یک خوش آمدگویی گرم به یک مورد علاقه قدیمی در دنیای شیرینی پزی – بازگشت، هرچند اندکی، شیرینی کلاسیک Opal Fruits.
آنها دوباره در یک حرکت نوستالژیک برای یک نسخه محدود، که نامشان را در سال ۱۹۹۸ به Starburst تغییر دادند تا با برندشان در ایالات متحده مطابقت داشته باشد، بازگردانده شدند، اما به نظر میرسد طرفداران نمیتوانند از آنها لذت ببرند. نام انگلیسی
به گفته مریخ، آخرین ظهور مجدد این نام «ظاهر نهایی» آن است، اما نمیتوانید تعجب کنید که در عصری که حق با مشتری بهحساب میآید، اگر افراد کافی برای بازگشت او فریاد بزنند. به قالبی که دوست داشتند، سپس در نهایت یک بار دیگر برای همیشه باز خواهند گشت. این به دنبال حرکت مشابهی است که سال گذشته توسط این برند در رابطه با بارهای ماراتون بریتانیا انجام شد – که همچنین به سرنوشت مشابهی دچار شد که نام بریتانیایی آنها برای مطابقت با طیف نوارهای اسنیکرز به سبک آمریکایی حذف شد.
چنین قضاوتهایی ممکن است باعث شود که فرد به این فکر کند که آیا برندسازی برای محصولات واقعاً باید دقیقاً در سراسر جهان برای شیرینیپزی یا هر مورد دیگری در این زمینه یکسان باشد؟ پاسخ مطمئناً باید منفی باشد – در دنیای گستردهتر آشپزی، یک باور عمومی بزرگ به بزرگداشت تفاوتهای ظریف و تنوع در طعمها، نام تجاری و بستهبندی وجود دارد، که اغلب با هویت فرهنگی منطقهای و ترجیحات طعم همسو هستند.
بنابراین، در حالی که از یک طرف، کاملاً قابل درک است که ببینیم تولیدکنندگان چگونه ممکن است احساس کنند یک سری شکلات یا طیف وسیعی از شیرینیها باید در هر کجا که هستند یکسان به نظر میرسند، شاید موج نوستالژی که افرادی مانند Marathon و Opal Fruits سوار میشوند، این موضوع را برجسته کرده است. نیاز به کمی انعطاف پذیری برای اجازه دادن به برخی ابهامات جهانی در نامگذاری و طراحی.
نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۴ ۱۱:۱۶:۲۲
عناوین بصورت هشتگ: #بازگشت #خوشایند #برای #میوه #فروتن #اوپال #با #نوستالژی #مصرف #کننده #تقویت #می #شود