من منظم ترین وبلاگ نویس نیستم، و می دانم که باید پیشرفت کنم. این روزها وبلاگ نویسی روش مهمی برای برقراری ارتباط با خوانندگان شماست، بنابراین در تلاشی برای تشویق خودم به عمل، از یکی از همکارانم خواسته ام درباره موضوعی که هم موضوعی و هم مرتبط با صنعت شیرینی سازی است، چیزی برای من بنویسد. او به چه نتیجه ای رسید … منتظر شنیدن نظرات شما در مورد این موضوع هستم …
انقلاب بدون شکر در راه است، شک نکنید، و با رسانه هایی که امروز در دسترس همه ماست، چیزی فراتر از پخش تلویزیونی خواهد بود. پلیس نمک ظاهراً مبارزات انتخاباتی خود را برنده شده است و اکنون اوباش قند به شهری نزدیک شما می آیند!
به ما می گویند که شکر دشمن است، اما آنچه که برای بیش از حد هر چیزی اتفاق افتاده، همین است که… خیلی زیاد است!
آب زیاد زیاد است، نه؟ یا شاید فیبر زیاد در رژیم غذایی شما چیز بدی باشد؟ البته می شود، چون خیلی زیاد است.
در تجربه من، گفتن به کسی که کاری انجام دهد اغلب منجر به این می شود که کاملاً برعکس عمل کند و این به ویژه در مورد کودکان صادق است.
به جای کمپینی برای لغو این درمان طبیعی و ضروری، شاید آنچه ما نیاز داریم استدلال منطقی تری باشد که چرا تعادل خوب بین غذاهای خوب و به اصطلاح بد ایده بهتری است.
قندم را بردارید بدخلق می شوم. به من بگو که من اصلا نمی توانم آن را داشته باشم و من عصیان می کنم. به این دلیل که ممکن است سعی کنم مصرف قند خود را با گزینه های سالم تر برای سلامتی خود یا فرزندانم متعادل کنم و با دقت گوش خواهم داد.
شکر یک محصول طبیعی است. ما برای زندگی به آن نیاز داریم. بدون گلوکز، همه ما در وضعیت بسیار بدی قرار میگیریم. بنابراین آیا جایگزین های بدون قند برای شما بهتر از چیزهای واقعی هستند؟
ترس از شیرین کننده های مصنوعی را به خاطر دارید؟ به ما گفته شد “از آنها استفاده نکنید”، آنها شما را در معرض خطر سرطان قرار می دهند. در حالی که این ممکن است فراتر از شک منطقی ثابت نشده باشد، همچنان گزارشهای زیادی در مورد اثرات مضر این محصولات بر انسانها منتشر میشود.
یک مطالعه اخیر توسط Eran Segal و Eran Elinav، از مؤسسه علوم Weizmann در Rehovot، اسرائیل، که در مجله Nature گزارش شده، نشان داد که شیرین کننده های مصنوعی ممکن است باکتری های گوارشی را تغییر دهند و به گفته Elinav، «ممکن است میکروبیوم را به گونه ای تحت تأثیر قرار دهند که باعث شود. عدم تحمل گلوکز در برخی افراد.
آیا حقیقت دارد؟ باید منتظر بمانیم و ببینیم. اما اگر چیزی که به عنوان “مصنوعی” نامگذاری شده بد باشد، تعجب آور نخواهد بود.
شیرینکنندههای مصنوعی بیشتر توسط افرادی که دارای اضافه وزن یا چاق هستند استفاده میشوند و ممکن است با استفاده از این محصولات به علت آن کمک نکنند. مطمئنا، همانطور که در ابتدای این مقاله اشاره کردم، بهتر است به جای ارائه امیدهای کاذب در قالب محصولی که توسط دانشمندان مهندسی شده است، از رویکرد تعادل سالم حمایت کنیم – اینطور نیست؟
در نهایت، قبل از اینکه غرغر کوچک من به پایان برسد، در مورد طعم آن چطور؟ در یک تست طعم بین محصولات بدون قند و معمولی، چند نفر از شما می توانید دست خود را روی قلب خود بگذارید و بگویید که گزینه قند کمتر را ترجیح می دهید – به خصوص وقتی صحبت از شیرینی باشد؟
برای من آنها فقط یکسان نیستند. من ترجیح می دهم مقدار کمی کمتر از متوسل شدن به یک محصول با طعم پایین تر داشته باشم. از این گذشته، آیا شیرینی خوردنی نیست؟ اجازه ندهید همه لذت را از آن حذف کنیم.
مثل همیشه، مطالب وبلاگ ما برای تحریک بحث طراحی شده اند. شاید در این موارد با من موافق باشید و شاید هم نباشید. هر کدام که باشد، لطفاً از طریق بخش نظرات زیر پاسخ دهید و اجازه دهید گفتگو را شروع کنیم.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۴ ۲۱:۲۹:۱۳
عناوین بصورت هشتگ: #انقلاب #در #راه #است