آیا شریک زندگی شما کیک و شیرینی را دوست دارد؟ اگر بله، آنها را با یک کیک دست ساز در یک روز خاص شگفت زده کنید. خودتان آن را در روز تولد، سالگرد یا روز ولنتاین آنها آماده کنید و ببینید چقدر خوشحال می شوند! بنابراین، ایده این است که یک کیک شکلاتی در خانه برای معشوق خود درست کنید و این دستور العمل ساده است.
آنچه شما نیاز دارید
مواد لازم برای کیک شکلاتی:
- ۱ لیوان آرد
- ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- کره ۶۴ گرم
- ۱/۲ فنجان شیر تغلیظ شده
- ۲ قاشق غذاخوری شیر
- ۱۲۴ گرم شکلات
- ۱ ق غ (قاشق دسر) پودر قند
مواد لازم برای سس آیسینگ گاناش:
- ۱۰۰ گرم خامه سرد شده
- ۳ قاشق چایخوری پودر کاکائو
- ۱ ق غ پودر قند
- ۱ قطره اسانس وانیل
- چند عدد بادام هندی بوداده (له شده)
چه باید کرد
مراحل تهیه کیک شکلاتی:
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- یک کاسه شیشه ای بزرگ بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید.
- حالا کره و شیر را به آن اضافه کنید. آن را در مایکروویو قرار دهید تا مخلوط ذوب شود و سپس به درستی مخلوط کنید.
- سپس شیر تغلیظ شده، آرد، پودر کاکائو و پودر قند را به کاسه اضافه کنید.
- خوب مخلوط کنید، خمیر باید قوام یکدستی داشته باشد. در صورت نیاز کمی شیر بریزید.
- یک قالب دایره ای شکل کوچک را با مقداری کره و کمی آرد خشک چرب کنید.
- مایه کیک شکلاتی را داخل آن بریزید و قالب را به مدت ۱۰/۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
- با استفاده از چنگال بررسی کنید که کیک آماده است یا خیر. اگر تمام شد آن را کنار بگذارید و بگذارید خنک شود.
مراحل تهیه سس آیسینگ گاناش:
- در یک کاسه متوسط خامه سرد شده، پودر قند، پودر کاکائو و اسانس وانیل را اضافه کنید.
- همه آنها را با همزن دستی/سبیل به آرامی با هم مخلوط کنید.
- مخلوط نباید خیلی غلیظ باشد. پس از آماده سازی، در یخچال قرار دهید.
مراحل مونتاژ کیک Pull-Me-Up:
- کیک را با دقت از قالب جدا کنید و در یک بشقاب یا بشقاب صاف قرار دهید.
- با استفاده از چاقوی برش کیک، بسته به ضخامت کیک ۱ یا ۲ لایه از کیک خارج کنید و مدتی کنار بگذارید. در مجموع به حداقل ۲ لایه نیاز دارید.
- حالا یک ورق پلاستیکی بردارید و یک دیوار مرزی در اطراف لایه پایه ایجاد کنید. لبه ها را با نوار شفاف ببندید.
- مایه کیک گاناش را به آرامی بریزید و به طور یکنواخت روی لایه پایه پخش کنید.
- سپس لایه دوم کیک را روی سطح پهن قرار دهید.
- در آخر روی لایه دوم کیک مقداری سس گاناش بریزید و به درستی پخش کنید. اگر لایه های بیشتری از کیک و مایه کیک باقی مانده بود، این کار را تکرار کنید.
- پس از اتمام، کیک را با بادام هندی له شده تزیین کنید و کیک pull-me up شما آماده است.
- کیک را با استفاده از روبان تزئین کنید.
- تا زمان سرو در یخچال قرار دهید.
- فقط باید ورق را بالا بکشید تا از طعم آن لذت ببرید.
همین دستور العمل را می توان برای تهیه یک کیک کش دار با هر طعمی که انتخاب کردید دنبال کرد. حتی می توانید ۲ طعم دلخواه را در حین لایه برداری مخلوط کنید. فقط سس آیسینگ گاناش را بر این اساس آماده کنید تا از طعم های مختلف لذت ببرید.
تصویر روی جلد
(برچسب ها برای ترجمه )بهترین کیک شکلاتی
برگرفته و ترجمه از togetherv.com
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۳۱ ۰۰:۲۴:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #آنها #را #با #یک #کیک #خانگی #سورپرایز #کنید