کیک گل شکلاتی سفید – چگونه با استفاده از آب نبات آب نبات و ابزارهای روزمره یک گل جانبی درست کنیم. یک آموزش جدید توسط همکار ما، ارین گاردنر!
یک شکوفه ساده اما شیک برای کیک بعدی خود فقط با چند ماده و بدون ابزار خاص ایجاد کنید! در این مرحله بر کسی پوشیده نیست که من عاشق درست کردن گل های شکلاتی هستم. آنها زرق و برق دار، آسان برای درست کردن، و خوشمزه هستند – چه چیزی را دوست نداشت؟ بعد از اینکه این را به اشتراک گذاشتم کیک گل شکلاتی در سال گذشته، بسیاری از شما کیکها را با خلاقیتهای گل شکلاتی خود پر کردهاید. این بار شکوفه را به کنار کیک منتقل می کنم. در حالی که نتیجه مطمئناً تأثیرگذار خواهد بود، این ممکن است سریعترین و سادهترین گل شکلاتی باشد.
اندازه گلبرگ ها (و گل به دست آمده) به اندازه قاشقی که برای درست کردن آنها استفاده می کنید بستگی دارد. من هنگام درست کردن گلبرگ های این کیک گرد ۶ اینچی از قاشق چایخوری کلاسیک استفاده کردم. میتوانید با استفاده از یک قاشق غذاخوری، یک غذای کوچک گل برای یک کیک کوچک با استفاده از قاشق دمیتاس یا یک گل با گلبرگهای گردتر با استفاده از قاشق سوپخوری، یک گلشکوفه بزرگ ایجاد کنید.
کیک گل شکلاتی سفید
آموزشی توسط ارین گاردنر
تدارکات:
کیک گرد ۶ اینچی با کره راه راه، اختیاری
کره سفید اضافی
شکلات سفید یا شکلات روکش سفید
قاشق
کاغذ پوستی
آب نبات تافی زرد
چاقوی کوچک
یک کیک گرد ۶ اینچی را با استفاده از مورد علاقه خود بپزید، جمع کنید و روی آن بریزد دستور پخت کیک. من کیکم را با استفاده از این یخ زدم تکنیک باترکرم راه راه.
شکلات سفید یا روکش شکلات را در یک کاسه ضد حرارت ذوب کنید. یک قاشق از شکلات را بردارید و آن را در یک گودال به اندازه یک چهارم روی یک تکه کاغذ روغنی بریزید. از نوک قاشق استفاده کنید تا گودال را به شکل گلبرگ بمالید. این کار را تکرار کنید تا گلبرگ های بیشتری بسازید. من از ۲۲ گلبرگ برای ساخت گلم استفاده کردم. گلبرگ ها را کنار بگذارید تا کاملا سفت شوند، حدود ۱۰ دقیقه.
یک دایره به قطر ۳ اینچ از خامه سفید را در کناره های کیک قرار دهید تا فقط از لبه بالایی ظاهر شود.
یک گلبرگ را از روی کاغذ روغنی بردارید و آن را روی خامه لوله شده قرار دهید، سمتی که گرد شده است. این کار را با گلبرگ های بیشتری تکرار کنید تا دایره را پر کنید و در حین حرکت لبه های گلبرگ ها را روی هم قرار دهید.
یک ردیف بیرونی از گلبرگ ها را با کشیدن آنها به داخل پشت ردیف اول گلبرگ ها اضافه کنید.
قبل از قرار دادن گلبرگ ها، یک ردیف داخلی از گلبرگ ها را با لوله کشی باترکرم به پشت گلبرگ ها وصل کنید.
یک تکه آب نبات تافی زرد را به صورت ورقه ای برش دهید. برش ها را از طول نصف کنید.
برش ها را در یک بسته جمع کنید و در قسمت پایین به هم بچسبانید.
بسته نرم افزاری را ابتدا به مرکز گل فشار دهید، انتهای نوک تیز.
گل بیانیه جانبی شما اکنون کامل شده است!
(برچسب ها به ترجمه)نحوه درست کردن کیک گل
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۳ ۱۴:۳۷:۴۴
عناوین بصورت هشتگ: #کیک #گل #شکلاتی #سفید