کیک گل شکلاتی – طرز تهیه یک کیک گل شکلاتی غول پیکر با استفاده از آب نبات و ابزارهای روزمره. یک آموزش جدید توسط همکار ما، ارین گاردنر!
وسواس من با گل های شکلاتی ادامه دارد! چه چیزی بهتر از یک گل شکلاتی خوشمزه و زیبا؟ البته یک گل شکلاتی غول پیکر! روی کیک چیده شده تا یک دسر بهاری به اندازه کافی برای هر مناسبت خاصی درست کنید. از عید پاک تا روز مادر، تولد تا مراسم عروسی، امروز کیک گل شکلاتی مطمئنا تحت تاثیر قرار می دهد.
این زیباییهای شکوفا راهی سرگرمکننده و آسان برای آرایش سریع کیکهای خامهای هستند. از چند ماده ساده و ابزاری که احتمالاً از قبل در خانه دارید، برای ایجاد یک باغ کیک خیره کننده با الهام از بهار استفاده کنید. از این تکنیک ها می توان به همین راحتی برای ایجاد گل های کوچکتر برای بالای کیک ها استفاده کرد. جوانه های خوشمزه خود را با شکلات سفید رنگ شده با رنگ آب نبات یا کره های کاکائویی ایجاد کنید یا آن را ساده نگه دارید و استفاده کنید آب نبات آب می شود – هر کدام به زیبایی کار می کند.
کیک گل شکلاتی
آموزشی توسط ارین گاردنر
تدارکات:
کیک سرد کره ای
مقدار کمی باترکریم اضافی
شکلات یا آب نبات آب می شود.
سیکسلت
کفگیر یخی کوچک
کیسه لوله کشی
کاغذ پوستی
کاسه های کوچک یا ظروف پلاستیکی گرد
نشانگر سیاه
قیچی
نوار
از یک نشانگر مشکی برای کشیدن مثلث روی کاغذ روغنی در اندازه های مختلف استفاده کنید. این مثلث ها به عنوان راهنمای ایجاد گلبرگ های شکلاتی شما هستند. برای یک کیک گرد ۸ اینچی از سه ست مثلث به طول تقریبی ۲، ۳ و ۴ اینچ استفاده کردم. برای یک کیک گرد ۶ اینچی با استفاده از مثلث های ۲ و ۳ اینچی دو ست گلبرگ درست کردم. کار کردن روی گلبرگ ها به صورت جداگانه ساده ترین کار است، بنابراین قالب ها را برش دهید و یک فضای ۱/۲ اینچی در اطراف طرح کلی ایجاد کنید.
شکلات یا آب نبات ذوب شده را در یک کاسه کوچک مقاوم در برابر حرارت ذوب کنید.
قبل از پخش کردن روی شکلات، تکه های کاغذ روغنی را برگردانید. با استفاده از یک کفگیر کوچک شکلات ذوب شده را روی قالب مثلثی پخش کنید. از نوک تا قاعده مثلث کار کنید و خطوط و برآمدگی ها را در شکلات ذوب شده باقی بگذارید. پایه مثلث لبه بیرونی گلبرگ شما خواهد بود. شکلات را به صورت گرد و نامرتب پخش کنید، نه در یک خط ثابت. این به شما ظاهر گلبرگی بیشتری می دهد.
در حالی که گلبرگ هنوز خیس است، آن را در یک کاسه یا ظرف پلاستیکی قرار دهید تا به آن شکل بگیرد. از نوار چسب برای کمک به نگه داشتن گلبرگ در محل خشک شدن آن استفاده کنید. این کار را با بقیه گلبرگ های خود تکرار کنید و در هر اندازه ۶ تا ۸ عدد درست کنید. همیشه ایده خوبی است که یک یا دو گلبرگ اضافی درست کنید تا زمانی که در حال مونتاژ گل هستید یکی از آنها شکست.
پس از اینکه گلبرگ ها کاملا سفت شدند، کاغذ روغنی را جدا کنید. بزرگترین گلبرگها را بهصورت دایرهای روی کیک یخی کرهای قرار دهید.
یک کیسه لوله کشی را با مقدار کمی باترکرم پر کنید. اگر نگران نشان دادن باترکریم هستید، می توانید باترکرم خود را با رنگ گلبرگ خود هماهنگ کنید. من به سادگی از خامه باقی مانده از کیکم استفاده کردم. از کرم کره برای چسباندن لایه دوم گلبرگ های کوچکتر روی لایه اول استفاده کنید. به دلخواه با لایه های بیشتری از گلبرگ ها تکرار کنید. گل خود را به همان اندازه که دوست دارید پر و کرکی کنید!
Sixlets را با استفاده از یک تکه کوچک شکلات ذوب شده یا آب نبات به مرکز گل تکمیل شده خود بچسبانید.
از بقیه ی ششلت ها برای آرایش کردن کناره های کیک استفاده کنید. آنها را در ردیف یا با الگوی نقطه سوئیسی زیبا بچینید.
از این تکنیک برای درست کردن یک گل شکلاتی کوچک برای روی کیک تازه سرد شده یا به عنوان بخشی از یک گل آرایی شکلاتی زیبا استفاده کنید. می توانید بسازید لاله های شکلاتی، نرگس های شکلاتی، زنبق شکلاتی دره، آفتابگردان و بیشتر! شکوفه های بهاری در انواع و اقسام ترکیب رنگ ها و اندازه ها وجود دارند، بنابراین با خیال راحت سایه ها را با هم ترکیب کرده و با گل های خود خلاقیت به خرج دهید!
گل های شکلاتی بیشتر برای درست کردن:
- کیک لاله شکلاتی
- کیک آفتابگردان شکلاتی
- کیک گل شکلاتی سفید
- کیک نرگس شکلاتی
- شکلاتی لیلی دره
(برچسبها ترجمه
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۴ ۱۵:۱۵:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #کیک #گل #شکلاتی