در حالی که کمی بیش از سه ماه به پایان کار باقی مانده است، این خبر فوق‌العاده است که خط تولید سخنرانان کنفرانس جهانی شیرینی‌پزی ما با افزودن شیرینی‌پزی Sweetdreams تکمیل شده است و تضمین می‌کند که بریتانیا نمایندگی متعادلی برای رویداد امسال به دست می‌آورد.

مطمئناً این شرکت باید به دلیل الگوی رشد خود که با نام تجاری Choc Nibbles بنیانگذار آن شاهد بودیم، که اخیراً با فرمت نوار جدیدی تقویت شده است که نام تجاری را به سطح بعدی ارتقا داده است، ستوده است. حرکت متعاقب آن به تازگی اعلام شده برای ساخت یک طیف کاملاً جدید شکلات ممتاز، Gozo، در حال حاضر باعث سر و صدا شده است، و داستانی است که نمی خواهید شنیدن آن را در رویداد ما در ۵ اکتبر در مرکز کنوانسیون هاروگیت از دست بدهید. در یورکشایر، انگلستان

در یک بازار همیشه در حال تغییر، به دست آوردن مسیر داخلی در آخرین روندها بسیار مهم است، مایک هیوز، متخصص ارشد FMCG Gurus، تحلیل های ارزشمندی را در مورد اینکه بازار شیرینی، از جمله بخش های شکلات در سال ۲۰۲۳ در حال حرکت است، ارائه دهد.

این کسب‌وکارهای کلیدی به مجموعه‌ای از ارائه‌های بسیار قوی از سراسر طیف شیرینی‌پزی می‌پیوندند – از سخنرانی افتتاحیه ما توسط باربارا بلوهبرگر از Mondelez International، که به عنوان نایب رئیس سازمان تجارت اروپایی Caobisco برای شیرینی، بیسکویت و شکلات صحبت می‌کرد، تا سخنرانی‌های کلیدی از مانند جان نیول، مشاور مواد تشکیل دهنده کاکائو نستله، ولید نصیر متخصص پایداری کارگیل، فرانچسکو ترامونتین متخصص ارشد سیاست های زنجیره تامین از Ferrero و سورمایا تالارخان از Fairtrade برای شروع طیف گسترده ای از بحث ها.

سوفی جویت از خانه کاکائوی یورک به آنها ملحق خواهد شد، که دانش قابل توجه خود را به عنوان یک شکلات ساز به این رویداد قرض می دهد و همچنین یک روز فعالیت ویژه شکلات سازی را در شهر همسایه یورک در ۶ اکتبر برگزار می کند، که ما بسیاری از آنها را تشویق می کنیم. شما را تا حد ممکن به پرش در هیئت مدیره با. هرگز در هیچ نقطه ای از زمان نمی توانید مهارت های جدیدی را بدست آورید، و این چیزی است که من شخصاً مشتاق هستم تا با آن درگیر باشم.

مواد تشکیل دهنده و تجهیزات صنعت ما نیز به خوبی نشان داده شده است، با سیستم های شکلات MacIntyre که یک سخنرانی کلیدی در محدوده های تثبیت شده خود ارائه می دهد، و همچنین مشارکت های Baker Perkins، Rousselot، Cama Packaging، GNT، Farmforce و هیئت کاکائو غنا، به علاوه. بازگشت جلسات پرسش و پاسخ ما که پایداری را به خوبی و واقعاً زیر ذره بین قرار می دهد. بنابراین امیدواریم که هر چه بیشتر شما در حال حاضر برای ثبت نام در این رویداد الهام بگیرید.

در حالی که ممکن است واقعاً گزینه‌های زیادی در فضای رویدادهای جهانی وجود داشته باشد، ما معتقدیم که تلاش زیادی برای ارائه بسته‌ای از جلسات و همچنین یک روز فعالیت اضافی انجام داده‌ایم تا اطمینان حاصل کنیم که این یک موقعیت به یاد ماندنی خواهد بود. بر اساس شتاب دو سال گذشته ما است. حضور شما واقعاً ارزشمند است، بنابراین لطفاً در ثبت نام خود در لیست ما تأخیر نکنید! برای جزئیات بیشتر در نسخه آتی ماه جولای / آگوست ما از مجله نگاه کنید.

نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی

در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir




برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۳ ۲۰:۰۵:۴۸
عناوین بصورت هشتگ: #کنفرانس #جهانی #شیرینی #از #Sweetdreams #در #حال #نهایی #کردن #موقعیت #های #سخنران #استقبال #می #کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *