با توجه به مهلتهای تعیین شده، این یک مطلب مختصر برای وبلاگ این هفته خواهد بود، اما در رابطه با اینکه تا به حال استقبال از کنفرانس جهانی شیرینیپزی ما چقدر دلگرمکننده بوده است، بسیار خوشحال کننده است.
با تشکر از Chocolonely Tony به عنوان جدیدترین شرکت در موافقت با شرکت در این رویداد با تمرکز کلیدی بر پایداری عملیات ساخت شکلاتسازی با مشخصات بالا، که منطقه اصلی تمرکز رویداد ما را تشکیل میدهد، در مورد اینکه شرکتها چگونه به پایان رسیدهاند یا خیر. کسب و کار محصولات، تجهیزات، سیستم ها یا مواد تشکیل دهنده، به دنبال بهبود مستمر شرکت های خود از نظر مسئولیت های زیست محیطی، اجتماعی و پیشرفت های عملیاتی هستند.
این مسائل و علاوه بر آن، و همچنین جوایز جهانی قنادی ما – که ما همچنان از ارسالهای شما در چند ماه آینده از طریق وبسایت خود استقبال میکنیم، تنها در چند ماه آینده در بروکسل در دستور کار قرار خواهند گرفت. اکثر برنامههای ما اکنون کامل شده است، و ما تازه در حال تکمیل کارهای پایانی هستیم که روی کیک اتفاقی که مطمئن هستیم یک رویداد لذتبخش و به یاد ماندنی خواهد بود، میگذاریم.
اکنون که شانس تجربه چندین نمایشگاه بزرگ صنعت جهانی را در چند ماه گذشته داشتهام، از همه کسانی که من شخصاً با آنها صحبت کردهام واضح است که لذتبخشترین وسیله برای تعامل با این بخش است. به همان اندازه که جلسات و رویدادهای آنلاین می توانند مفید باشند، با صداقت، هیچ جایگزینی برای برگزاری یک گردهمایی حضوری از صنعت شما برای کمک به جشن گرفتن شتاب مثبت آن وجود ندارد.
در واقع، در میان پسزمینهای از زمانهای چالشبرانگیز در سراسر جهان، داشتن فرصتی برای ملاقات، و تبادل نظر در مورد برخی از مبرمترین مسائلی که بر صنایع ما تأثیر میگذارند، فرصتی فوقالعاده برای کمک به شکلدهی به بحث و سیر این بخش در این صنعت است. مهم ترین زمان ها ما مشتاقانه منتظر حضور هر چه بیشتر شما در آینده بسیار نزدیک در بلژیک هستیم.
-با ایمیل (ایمیل محافظت شده) یا از طریق رسانه های اجتماعی @laserstudio_ir در تماس باشید
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۴ ۰۵:۴۲:۵۹
عناوین بصورت هشتگ: #پاسخ #دلگرم #کننده #به #کنفرانس #جهانی #شیرینی #پزی