با توجه به اینکه کنفرانس جهانی شیرینیپزی تنها بیش از یک هفته باقی مانده است، قطعاً انتظارات زیادی پیرامون این رویداد وجود دارد، بنابراین از همه کسانی که بهویژه در چند ماه گذشته به طور مثبت با آن تعامل داشتهاند، تشکر میکنیم.
قابل ذکر است، برای اولین بار، ما همچنین رویداد را به میزان محدودی برای عموم مردم – به ویژه برای کسانی که در بخش گستردهتر غذا و نوشیدنی فعالیت میکنند، بهعنوان وسیلهای برای به دست آوردن مشارکت گسترده در برخی از محصولات باز کردهایم. مهم ترین چالش های پیش روی صنایع ترکیبی ما در حال حاضر.
متأسفانه، در واقع، وظایف فوری زیادی پیش روی ما وجود دارد که بسیاری از مدیران عامل و مدیران را در فکر اقدامات بعدی خود نگه می دارد، زیرا هزینه های تولید شیرینی و تنقلات در پس زمینه افزایش قیمت عمده انرژی و همچنین بار اضافی افزایش می یابد. هزینه های تامین مواد اولیه از زمان جنگ در اوکراین، تابستان امسال این بخش را به شدت تحت تاثیر قرار داد.
بنابراین، در مواجهه با چنین چالشهایی، داشتن چیزی برای جشن گرفتن در پاییز امسال قطعاً یک چشمانداز خوشآمد است، و به تازگی داوری در جوایز جهانی شیرینیپزی ما را به پایان رساندهایم – دیدن سطوح بالای نوآوری واقعی که در این بخش ارائه شده و توسعه مییابد مایه طراوت است.
از سیستمهای ماشینآلات پیشرفته و فرمولهای جدید مواد تشکیلدهنده، تا پیشرفتهای بزرگ در توسعه دستهبندیهای محصولات جدید که دستاوردهای زیستمحیطی قابلتوجهی را ارائه میکنند، در واقع دلایل زیادی برای تشویق شدن توسط وضعیت گستردهتر این بخش وجود دارد.
بنابراین، واقعاً از همه کسانی که در این عنصر هیجانانگیز جدید کنفرانس ما مشارکت داشتهاند، که در تصمیمگیری با چالشهای زیادی همراه بود، تشکر میکنیم، بنابراین امیدواریم که رویداد سال آینده تعداد ورودیهای بیشتری داشته باشد.
ما امسال سطح خوبی برای ثبت نام داشتیم، اما برای هر کسی که هنوز این کار را نکرده است، هنوز فرصت دارد – در لینک زیر تا مطمئن شوید رویداد شیرینی سال را از دست ندهید.
نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۴ ۰۴:۴۳:۲۴
عناوین بصورت هشتگ: #همه #برای #کنفرانس #جهانی #قنادی #امسال #در #بروکسل #حضور #دارند