با توجه به روز جهانی جنگل ها در این هفته و امروز روز جهانی آب، به نظر می رسد که هرگز تمرکز بیشتری بر روی موضوعات مهم زیست محیطی که بر جهان، صنعت و جامعه گسترده تر تأثیر می گذارد، صورت نگرفته است.

تا آنجا که به بخش شیرینی و کاکائو مربوط می شود، روز گذشته یک وبینار کلیدی در مورد موضوع مقابله با جنگل زدایی، به رهبری اتحاد جنگل های استوایی، در مورد این واقعیت که همکاری بیشتر بین صنایع برای جلوگیری از موج این موضوع ضروری است مورد بحث قرار گرفت. آسان تر نمی شود

یکی از موضوعات اصلی که ظاهر شد، مفهوم «ابتکار کاکائو و جنگل‌ها ۲.۰» بود – که به عنوان بسط یک توافقنامه اولیه منعقد شده بین دولت‌های غنا، ساحل عاج و بازیگران اصلی صنعت اعم از Barry Callebaut، Cargill، مطرح می‌شود. Cemoi، Hershey و General Mills، که رویکردی هدفمند برای پرداختن به یکی از طولانی‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت اتخاذ کرده است.

اما با توجه به اینکه دو کشور آفریقای غربی که تجارت شیرینی و شکلات را تامین می کنند، در منطقه دو سوم از مناطق جنگلی اصلی خود را از طریق جنگل زدایی، استخراج معادن و پاکسازی غیرقانونی زمین های مرتبط با کاکائو از دست داده اند، تجدید این منابع گرانبها همچنان به عنوان آزمونی در حال انجام است. تا سالها دوام بیاورد

با این حال، همانطور که سخنرانان وبینار – که از جمله Mondelez International اشاره کردند، اکنون این حس بیشتر وجود دارد که در این مرحله بیشتر مورد نیاز عمل است نه کلمات، از جمله تغییر تمرکز به «مدل‌های مبتنی بر منظر» برای مقابله با جنگل‌زدایی از طریق کار با زنجیره‌های تامین و جوامع خارج از صنعت برای ارائه نتایج ملموس.

این می تواند یک پیشرفت قابل توجه باشد، اگرچه همانطور که اخیراً گروه کمپین محیط زیستی Mighty Earth’s گزارش داده است، نقشه برداری ماهواره ای از غرب آفریقا نشان داده است که سطوح قابل توجهی از جنگل زدایی هنوز در حال رخ دادن است، علیرغم بهترین تلاش های صنعت، جامعه مدنی و تعامل با جوامع برای معکوس کردن وضعیت. همچنین عوامل دیگری مانند مشکلات مهاجرت غیرقانونی از کشورهای همسایه که بیشتر بر محیط زیست تأثیر می گذارد، وجود دارد که کمتر مورد بحث قرار گرفته است.

در مورد روز جهانی آب، این روز به عنوان روز ۲۲ مارس نامگذاری شده است و شرکت هایی مانند Cargill (به بخش اخبار ما در این هفته مراجعه کنید)، طرح هایی را در غرب آفریقا انجام داده اند که دسترسی بیشتر به منابع آب پاک را هدف قرار داده اند، که متأسفانه هنوز هم چنین است. بر اساس تحقیقات اخیر، مشکلی که حدود ۴۰ درصد از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می دهد. اینکه چنین مسائلی هنوز در چنین عصر فناوری محور مشکل هستند، به ویژه نگران‌کننده است، اما همانطور که مجموعه‌ای از کنفرانس‌ها و رویدادها برجسته می‌شوند – زمان برای اقدام معنادار برای ایجاد تفاوت در مبارزه با تأثیرات عمده به سرعت در حال سپری شدن است. تغییرات آب و هوایی

نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی

در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir




برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۳ ۲۳:۱۷:۱۹
عناوین بصورت هشتگ: #موضوعات #مهم #زیست #محیطی #همچنان #در #مرکز #این #بخش #قرار #دارند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *