انتشار این هفته شکلات بدون کاکائو از شرکت استارت آپی بریتانیایی WNWN یکی از اولین ها در نوع خود است و به این ترتیب، نشان دهنده یک نقطه عطف مهم است.
همانطور که این شرکت به یک نکته قوی اشاره می کند، توانایی تأثیر مثبت قابل توجهی بر فرآیندهای زنجیره تامین با ایجاد محصولات کاملاً عاری از مشکلات عمیقاً نگران کننده مانند کار کودکان و جنگل زدایی در واقع پیشنهادی قابل ستایش است.
مشکل اصلی برای هر کسب و کاری که به عنوان “چوک جایگزین” نامیده می شود این است که آیا امکان ارائه پروفایل های طعم مشابه با طیف های معمولی شکلات در قلب این موضوع وجود دارد یا خیر.
آیا این کار فنی امکان پذیر است؟ خوب، کارآفرینان جوان پشت WNWN مطمئناً معتقدند که پس از به کارگیری برخی علم و تحقیقات قابل توجه در مورد این موضوع، مطمئناً جالب خواهد بود که ببینیم آیا مصرف کنندگان می توانند این مفهوم را خریداری کنند یا خیر. این در رویکرد خود رادیکال است، زیرا شکلات تخته ای همانطور که می دانیم به دلیل ویژگی های اصلی آن بر روی ماده اصلی کاکائو متمرکز است.
همانطور که تولید شیرینی قبلا پوشش داده بود، کسب و کارهای دیگری نیز وارد این حوزه می شوند، از جمله QOA مستقر در آلمان، که در حال حاضر بودجه سرمایه گذاری قابل توجهی را برای توسعه سرمایه گذاری “alt choc” خود جذب کرده است. واضح است که این شتاب صنعت پشت دنبال کردن جایگزینهای کاکائو برای ممتاز و همچنین شیرینیپزی بازار انبوه است.
اما سوال مهم دیگری که از این موضوع ناشی میشود، این است که چنین تحولاتی بخش سنتی کاکائو را در خدمت صنعت شکلات قرار میدهد؟ برای غنا و ساحل عاج، بخش قابل توجهی از تمرکز کشاورزی باقی مانده است، با این حال همانطور که در موارد متعدد پوشش داده ایم، کشاورزان همچنان با دستمزد زیر خط فقر حدود ۱ دلار در روز درآمد دارند، که برای آن افزودن دستمزدها با محصولات اضافی مهم است. چالش
اما علیرغم تلاشهای صنعت، دولتها و جامعه مدنی، آزمونهای سیستمی عظیمی در خصوص مقابله با کار کودکان بهویژه وجود دارد – که بر ۱.۵ میلیون کودک خردسال در منطقه تأثیر میگذارد و همچنین جنگلزدایی – بهطوریکه ساحل عاج ۸۰ درصد از جنگلهای طبیعی خود را از دست داده است. مناطقی در پنجاه سال گذشته، که مقامات در حال مبارزه برای معکوس کردن جزر و مد هستند.
همانطور که تیم های توسعه در QOA به این عنوان توضیح داده اند، آنها به دنبال جایگزینی کاکائو معمولی نیستند و معتقدند که در واقع جا برای فرمول های جایگزین مبتنی بر علم آن و همچنین روش های سنتی تولید شکلات که غالب بوده اند وجود دارد. هنجار طی چند قرن گذشته
امیدواریم، آگاهی که شکلات جایگزین کاکائو از نظر ارزشهای تولید اخلاقی ادعایی آن به ارمغان میآورد، تأثیر مثبتی بر صنعت در سالهای آینده در سراسر جهان داشته باشد. تغییر واضح است که یک شبه اتفاق نخواهد افتاد، زیرا هر طیف یا دسته بندی جدید محصول مهم اغلب سال ها طول می کشد تا مورد پذیرش مصرف کنندگان قرار گیرد.
اما مطمئناً این زمانها از نظر نوآوریهای واقعی، زمانهای جالبی هستند که ممکن است به شکلدهی به نحوه تولید و مصرف طیفهای محصولاتمان برای چندین دهه آینده کمک کند، بهویژه با توجه به افزایش فشار بر منابع طبیعی و زنجیرههای تامین موجود در سراسر جهان.
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۴ ۰۶:۵۰:۴۳
عناوین بصورت هشتگ: #ظهور #شکلات #بدون #کاکائو #Alt #Choc #میتواند #نوید #یک #طلوع #جدید #باشد