توت فرنگی های تازه پوشانده شده با شکلات غنی، یکی از تاثیرگذارترین دسرهایی است که می توانید درست کنید و در عین حال بسیار ساده است و نتیجه ترکیبی هماهنگ است که طعم های شیرین، ترش و تلخ را با هم ترکیب می کند. چه چیزها را ساده نگه دارید (اوه، لذت یک دستور غذای دو ماده ای!) یا اضافه کردن موادی که مطابق با سلیقه شما هستند، خلاقیت نهایی شما مطمئناً لذت خواهد برد. همانطور که برای شام روز ولنتاین در خانه آماده می شوید، این لقمه های شیرین را به منوی دسر اضافه کنید.
دستور توت فرنگی با پوشش شکلاتی را دریافت کنید
توت فرنگی ها
ابتدا حتما توت فرنگی مناسب برای کار انتخاب کنید. پیشنهاد می کنیم هنگام خرید از توت های غول پیکر دوری کنید. آنها ممکن است فریبنده به نظر برسند (بالاخره، توت فرنگی بیشتر به معنای شکلات بیشتر است)، اما توت فرنگی های کوچکتر معمولاً خوشمزه تر هستند – آنها شیرین تر هستند و طعم توت فرنگی شدیدتری دارند. بسته به زمان سال، ممکن است گزینه های زیادی نداشته باشید، اما به دنبال میوه هایی باشید که قرمز تیره (بدون شانه های سفید) و تقریباً هم اندازه هستند. یک امتیاز اضافی: توتهایی با ساقههای اندازه مناسب که میتوانید هنگام غوطهور کردن آنها را نگه دارید.
برای آماده سازی توت ها برای غوطه ور شدن، آنها را به آرامی در آب بشویید و بگذارید کاملاً روی پارچه یا حوله کاغذی خشک شوند (هر گونه رطوبت از چسبیدن شکلات جلوگیری می کند).
شکلات
می توانید از شکلات تیره، نیمه شیرین یا سفید خرد شده استفاده کنید. حدود ۸ اونس شکلات باید ۱ پوند توت را بپوشاند. از استفاده از چیپس های شکلاتی خودداری کنید، زیرا معمولاً دارای مواد اضافه شده ای هستند که به آنها کمک می کند تا شکل خود را هنگام گرم شدن حفظ کنند و به آرامی ذوب نمی شوند. برای دستیابی به پوسته شکلاتی لطیف روی توت فرنگی و درخشندگی براق، بهترین گزینه این است که شکلات را ملایم کنید:
- یک قابلمه را با ۲ اینچ آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. یک کاسه فلزی حاوی ۲/۳ شکلات را روی آب در قابلمه قرار دهید. هم بزنید تا شکلات آب شود.
- بلافاصله کاسه را از قابلمه خارج کرده، باقی شکلات را اضافه کرده و به شدت هم بزنید.
- شکلات را برای مدت کوتاهی با قرار دادن کاسه روی قابلمه دوباره گرم کنید (دمای ایده آل ۸۹ درجه فارنهایت است—برای بررسی این موضوع می توانید از دماسنج آب نبات استفاده کنید.
حالا شما آماده غوطه ور شدن هستید.
فرو بردن
این قسمت جالب آن است. شما به یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی یا مومی پوشانده شده است نیاز دارید تا قطرات شکلات گرفته شود و از چسبیدن توت فرنگی ها به ورقه پخت جلوگیری شود.
- هر بار با یک توت فرنگی کار کنید، در کاسه شکلات فرو کنید و توت فرنگی را در شکلات بچرخانید تا پوشش داده شود.
- اجازه دهید شکلات اضافی دوباره داخل کاسه بریزد، سپس توت فرنگی روکش شده را روی ورقه پخت قرار دهید تا ببندد.
- با باقی مانده توت فرنگی تکرار کنید.
موارد اضافی اختیاری
البته، شکلات و توت فرنگی با هم خوشمزه هستند، اما چرا چیزها را بالا نبرید؟ اگر از شکلات سفید استفاده می کنید و می خواهید قبل از غوطه وری آن را رنگ کنید، از رنگ پودری یا روغنی استفاده کنید. برای رنگ پودری، به محض اینکه شکلات شروع به ذوب شدن کرد، آن را اضافه کنید. برای رنگ روغنی، بعد از ذوب شدن شکلات، آن را هم بزنید.
تاپینگ ها همچنین می توانند سرگرم کننده باشند و طعم ها و بافت های جالبی به این خوراکی ها اضافه کنند. تقریباً همه چیز وجود دارد: بادام سرخ شده، بادام زمینی، گردو، یا پسته. نارگیل رنده شده؛ پاشیدن؛ خرده کوکی؛ یا توت های خشک شده یخ زده تنها تعدادی از ایده های مورد علاقه ما هستند. تکه های بسیار کوچک بهترین کار را دارند، بنابراین حتماً ابتدا آجیل یا میوه های خشک را ریز خرد کنید. رویه را روی یک بشقاب یا کاسه کم عمق قرار دهید و توت فرنگی تازه آغشته شده را به دقت در آن بغلتانید (قبل از اینکه شکلات ببندد) و به آرامی فشار دهید تا رویه چسبانده شود. سپس آن را به سینی فر گذاشته تا سفت شود.
ماندگاری توت فرنگی های پوشیده از شکلات چقدر است؟
در حالی که می توانید توت فرنگی های با روکش شکلاتی را زودتر درست کنید، اما مدت کوتاهی پس از غوطه وری از آن ها لذت می برید. اگر آنها را در همان روزی که می خورند درست می کنید، آنها را در یخچال قرار ندهید. اگر شکلات بیش از یک ساعت در یخچال نگهداری شود، ممکن است قطرات غلیظ روی شکلات جمع شود. اگر لازم است آنها را از قبل درست کنید، بگذارید ۳۰ دقیقه قبل از سرو در دمای اتاق بماند.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۱۵ ۱۸:۳۷:۴۵
عناوین بصورت هشتگ: #طرز #تهیه #توت #فرنگی #با #پوشش #شکلاتی