کیک امروزی یکی از همین کیک هاست. شما می دانید آنهایی که من در مورد آنها صحبت می کنم. کیک هایی که در آن قلب شما کمی می پرد و فوراً می دانید. من عاشق شدم! شاید این خطوط تمیز است. شاید به خاطر رنگ های پررنگ باشد. شاید این پیچیدگی براق باشد. اما این کیک قلب من را ربوده است و می دانم که شما هم به دام آن خواهید افتاد! آن را از جسیکا هریس، از وبلاگ جسیکسو سبک گرافیکی مشخص او را به نمایش می گذارد. راه راه های سیاه و سفید، بسیار واضح و شسته و رفته، کاملا با یک پاپیون صورتی ریز برجسته. و سپس رفلکس های افسانه ای وجود دارد! جسیکا با این طراحی ترند روفل را وارونه می کند. خب، من حدس میزنم که او از نظر فنی، روند روفرشی را به سمت خود تغییر میدهد. اما منظور را فهمیدی! در سایه های صورتی، این رفل ها هم عمودی و هم کاملاً مدرن هستند. این یک روز جدید برای رفلکس است و همه چیز فوق العاده به نظر می رسد! به من بپیوندید تا در این مورد غمگین شوید کیک براق و راه راه!
جسیکا هریس، از وبلاگ Jessicakes، طرح خود را به ما می دهد:
من عاشق طرح های تمیز، ساده و گرافیکی هستم! من همچنین عاشق کیک هایی هستم که می توانند به تنهایی به عنوان یک طبقه بایستند. من از دادن کیک های کوچک به دوستان شیرینم برای تولدشان لذت می برم، اما بسیاری از طرح ها برای کامل به نظر رسیدن نیاز به ردیف دیگری دارند. بنابراین، در تلاشم برای طراحی های سبک تک طبقه، تابستان گذشته به این طرح کیک راه راه افقی رسیدم. من آن را به تنهایی دوست دارم … به خصوص با آن کمان لهجه شیرین که می توانم برای هر مهمانی شخصی سازی کنم! اکنون بسیاری از مردم ممکن است این طرح را ببینند و فکر کنند، “ساده!؟ – آره درسته!!»، اما ممکن است!! من در واقع با استفاده از روش انتقال کاغذ مومی، تمام راه راه ها را در یک تکه قرار دادم، مانند یک برچسب، به طوری که راه راه ها تمیز و صاف شوند! فقط حدود ۴۵ دقیقه طول می کشد. برای انجام تمام کار!!”
جسیکا هریس در مورد ریمل های براق خود به ما می گوید:
«اکنون که کیک راه راه شیرین و شیرین خود را کامل کردم، تصمیم گرفتم طرحهای دیگری بیاورم که برای مهمانیهای بزرگتر با آن کار کند. من عاشق رفل ها هستم… آنها در حال حاضر بسیار زنانه و بسیار شیک هستند. اما، از آنجایی که راه راهها پررنگتر و گرافیکیتر هستند، من فکر نمیکردم که یک رول لبهدار نازک به اندازه طرحهای شیکدار عالی باشد. من یک الگو برای رفل ها ایجاد کردم و در نهایت حدود ۲۴ عدد را برش دادم که در اطراف کیک قرار می گرفت. من رنگ ها را بین صورتی روشن تر و صورتی تیره تر تغییر دادم. ظریف است، اما من آن را دوست دارم…تقریباً به گونه ای که گویی نور را به طور متفاوت و نه رنگ های کاملاً متفاوت منعکس می کنند. من الان دو بار این کیک رافل را درست کردم و ساده ترین راه برای گذاشتن دراژه ها قبل از گذاشتن آنها روی کیک است! بنابراین، پس از بریدن رفل ها از شکلات مدلینگ، خط دوختم را می زنم و دراژه هایم را با کمی آب شکر می گذارم. اجازه دادم حدود یک ساعت بیرون بنشینند، سپس آنها را برمی دارم و با فاصله ۱ اینچی از همدیگر روی کیک می گذارم. این کار به زیبایی کار می کرد و بسیار سریعتر و آسان تر از تلاش برای قرار دادن دراژه ها بعد از قرار گرفتن روی کیک بود! من مادر سه کوچولو هستم، بنابراین من همه چیز در مورد تکنیک های سریع و ساده برای درست کردن کیک های زیبا هستم!!
اگر به خاطر این زیبایی سر به زیر زده اید، از شنیدن این که اکنون می توانید نحوه ساخت آن را بیاموزید، هیجان زده خواهید شد. جسیکا در Craftsy یک کلاس آنلاین تدریس می کند و تمام نکات، ترفندها و تکنیک های خود را به اشتراک می گذارد! او نه تنها دستورالعمل ها و الگوهای این راه راه ها و رفل ها را به اشتراک می گذارد، بلکه اصولی مانند پوشاندن کیک ها با کره، فوندانت و گاناش را نیز آموزش می دهد. بیاموزید که چگونه با روش کاغذ مومی او، روکش های صاف، گوشه های تیز داشته باشید و الگوهای دقیق را به راحتی اعمال کنید. می توانید کلاس جدید او را که به تازگی راه اندازی شده است، در اینجا پیدا کنید:
طراحی کیک تمیز و ساده با جسیکا هریس
من می دانم که امروز بعدازظهر چه چیزهایی در لیست کارهای من وجود دارد … از دوست نازنینم جسیکا یاد می گیرم! یک تشکر بزرگ از جسیکا هریس برای به اشتراک گذاشتن فوق العاده او رفلز و راه راه براق کیک امروز با ما دیدنی است!
فروشندگان و اعتبارات
کیک: جسیکس
آموزش نحوه طراحی کیک تمیز و ساده با جسیکا هریس
(تگها برای ترجمه )کیک های عروسی
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۳۰ ۰۴:۱۰:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #رفلز #راه #راه #براق