امروز روز سوم یک مینی سریال جدید است که همه چیز درباره هنر کیک است! سه نفر از مشارکتکنندگان ما در پروژهای با هم همکاری کردند تا در عین الهام بخشیدن به همه ما، یکدیگر را به چالش بکشند. ما همیشه در مورد الهامات و تکنیک ها در اینجا در وبلاگ کیک صحبت می کنیم. اما چگونه می توان آن مفاهیم را در نظر گرفت و آنها را به طرح های کیک خود ترجمه کرد؟ این فرآیندی است که هر طراح کیک باید بارها و بارها آن را طی کند، زیرا آنها مجموعه مهارت های خود را ایجاد می کنند و سبک شخصی خود را تعریف می کنند. زیرا در واقع هنر کیک با پایه ای محکم از تکنیک شروع می شود و سپس با تخیل و خلاقیت شکوفا می شود.
پس بیایید بپیوندیم آلیسون کلهر، ارین گاردنر و اریکا اوبراین همانطور که هر کدام یک کیکی طراحی می کنند که از تکنیک های امضای دیگری استفاده می کند. هر یک از این خانم های با استعداد یک یا دو تکنیک جدید را از تماشای دیگری آموختند کلاس آنلاین کیک در Craftsy (هر سه شرکت کننده مربیان Craftsy هستند!). سپس هر هنرمند تصمیم گرفت کیکی بسازد که مطابق با زیبایی شناسی طراحی خودش باشد و در عین حال مهارت های تازه آموخته شده را در خود جای دهد. با ترکیب پالت رنگ پاییز ۲۰۱۴ Pantone، نتیجه نهایی سه کیک زرق و برق دار است که هر کدام دارای شخصیت و سبک متمایز هستند و در عین حال بر اساس تکنیک های مشابه ساخته شده اند.
بعدی این است اریکا اوبراین…
طراحی این کیک برگرفته از تکنیک های سه مربی کرافتسی است: آلیسون کلهر، ارین گاردنر و من (اریکا اوبرین). ترکیب هر سه سبک در یک کیک منسجم، سرگرم کننده و چالش برانگیز بود. من دوست دارم بر اساس پارامترها کار کنم («هر کاری که می خواهید انجام دهید!» برای من خیلی باز است) و استفاده از پالت رنگی Pantone 2014 واقعاً به تعیین جهت طراحی کمک کرد.
من به ویژه از کیک قطرهای زیگزاگ آلیسون الهام گرفتم و میخواستم تفسیر جالبی از روش او انجام دهم. با چرخاندن زیگ زاگ به صورت عمودی و محدود کردن طرح به چهار مثلث در هر رنگ، یک شکل فلش مرسوم ظاهر شد.
فکر میکردم برداشت ارین گاردنر از استنسیل معکوس نابغهای بود و میتوانست به خوبی با الگوهای هندسی موزاییکهای آلیسون کلهر کار کند. من از همان روشی که ارین در کلاسش تدریس می کند استفاده کردم، اما به جای دایره، مثلث ها را به کار بردم. من عاشق بافت ظریف و کمیاب هستم که تکنیک به کیک می دهد.
برای لطیف کردن ظاهر و کمی رمانتیک کردن کیک، چند برگ مریم گلی، اسطوخودوس و شکوفه های گیلاس را اضافه کردم که همه از شکر ساخته شده اند (و همه در کلاس من آموزش داده شده اند. شکوه های صبحگاهی که روی این کیک نیز دیده می شود، در این کیک دیده نمی شوند. من میخواستم در پالت رنگی باقی بمانم (نقض صحت گیاهشناسی) و شکوفههای گیلاس را در رنگهای قرمز تیره، زغالاخته و سنگریا رنگ کردم.
لایه میانی دارای برش گامپاست به رنگ ارغوانی با برش قالب است که یکی از تکنیک های مورد علاقه من در کلاس کرافتسی است.
اگر کیک شماره یک آلیسون کلهر را از دست دادید، می توانید آن را پیدا کنید اینجا. و کیک شماره دو ارین گاردنر است اینجا. امیدواریم از همکاری ما لذت برده باشید و برای رشد مجموعه مهارت های خود الهام گرفته باشید. وقتی تکنیک جدیدی را یاد می گیرید و واقعاً آن را از آن خود می کنید، با احساس شخصی خود از سبک، آسمان محدودیت دارد!
فروشندگان و اعتبارات
کیک: طرح کیک اریکا اوبرین
عکاس: اریکا اوبرین
بیشتر بیاموزید: کلاس کیک اریکا OBrien به صورت آنلاین در Craftsy
و به عنوان یک امتیاز اضافی…. Craftsy داشتن آنهاست فروش بزرگ پاییزی!!
یعنی همه ۷۷ کلاس تزئین کیک همه در فروش هستند!!
تا ۵۰٪ تخفیف کلاس های آنلاین تزئین کیک در Craftsy.com
بهترین بخش در مورد این کلاس ها این است که آنلاین هستند و هر زمان که باشید در دسترس هستند. می توانید کلاس ها را در خانه یا حتی در حال حرکت با iPhone یا iPad خود تماشا کنید. یک جلسه را در برنامه پرمشغله خود و اطراف آن فشرده کنید و بعداً از جایی که آن را ترک کردید ادامه دهید. قبل از اینکه متوجه شوید، مجموعه کاملا جدیدی از مهارت ها را ایجاد کرده اید، در حالی که از بهترین ها یاد می گیرید. با تکنیک های اثبات شده و یک قالب ساده برای دنبال کردن، زمان بهتری برای یادگیری چیزهای جدید وجود ندارد!
این فروش بزرگ Craftsy دوشنبه، ۲۲ سپتامبر ۲۰۱۴ در ساعت ۱۱:۵۹ بعد از ظهر به پایان می رسد. کلاس خود را اینجا گیر بیاورید، قبل از اینکه خیلی دیر شود!
کرافتسی شریک وابسته وبلاگ کیک است.
(برچسبها برای ترجمه
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۳۱ ۲۰:۳۷:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #تکنیک #تخیل #III