این روز سوم از سری کیک های کاملاً جدید ما است – پیش نمایش کیک عروسی ۲۰۱۵! ما دو هفته را صرف بررسی طرح‌های کیک شگفت‌انگیز کرده‌ایم و از خانم‌هایی که می‌دانند، روندهای کیک ۲۰۱۵ را دریافت می‌کنیم. از طراحان برتر کیک خواسته شد تا پیش‌بینی کنند که کدام روند کیک در سال ۲۰۱۵ داغ خواهد بود. بر اساس بینش آنها، این گروه با استعداد مشغول ایجاد کیک‌های جدید مبتکرانه، منحصراً برای این سری کیک و مخصوصاً برای شما شد! امیدوارم به ما بپیوندید تا هر روز یک طرح جدید الهام گرفته از روند را ارائه کنیم. در هر زمانی، می‌توانید با کل مجموعه کیک‌ها در اینجا آشنا شوید.

بیایید با کیک شماره سه ادامه دهیم! طرح سوم ما یک تکنیک کلاسیک را با سبک مدرن مناسب برای عروس های ۲۰۱۵ به روز می کند. کیک های باترکریم چند سال پیش بازگشت بزرگی به خود گرفتند و عروس های بیشتری به جای فوندانت، طرح های روستایی و بافت دار را انتخاب کردند. کیک امروزی این ظاهر را با خوشه‌هایی از گل‌های خامه‌ای که به صورت دستی طراحی شده‌اند تا شبیه دسته گل‌های وحشی باشکوهی باشد، جلوه می‌دهد.

سومین کیک در سری ما از اریکا اوبرین، صاحب طراحی کیک اریکا اوبراین واقع در Hamden، CT. سبک تصفیه شده و مهارت اریکا در ارتقای روندهای فعلی به طرح های ظریف، ما را به طور مداوم در حال جوشش می کند – و همیشه مشتاق دیدن اینکه او در آینده چه آرزویی خواهد داشت. اریکا سال گذشته به تیم با استعداد ما ملحق شد و ما را با ایده‌ها و تکنیک‌های جدیدی مانند کیک نقاشی شده با شکلات (بله درست خواندید، نقاشی شکلاتی!) و کیک گل‌های کاغذی و تخته سیاه او را شگفت‌زده کرد و در عین حال با گرایش‌هایی مانند مثلث‌های پاستلی، کاغذ نیز برخورد کرد. گلدسته و آناناس طلایی اگر اخیراً به یک روند در پینترست علاقه داشته اید، به احتمال زیاد اریکا آن را به یک طرح کیک افسانه ای ترجمه کرده است که همه آنها را می توانید همینجا ببینید!

امروزه اریکا به گل‌های باترکرم سنتی در سال ۲۰۱۵ تغییر شکل می‌دهد و بر زیبایی طبیعی دسته گل‌های وحشی بنا شده است. با رنگ‌های مکمل و بافت‌های متنوع، این گل‌های کره‌ای به نظر می‌رسد که مستقیماً از یک چمنزار چیده شده‌اند. این ظاهر شیک و در عین حال ظریف کاملاً با روکش‌های کرم بافت دار جفت می‌شود و به عروس‌ها یک جایگزین خوشمزه برای گل‌های واقعی می‌دهد – و دلیل کافی برای تقویت مهارت‌های لوله‌کشی‌مان است!

ترندهای کیک عروسی 2015 |  از جمله این کیک گل کرم کره ای مدرن توسط Erica OBrien Cake Design |  در TheCakeBlog.com

اریکا اوبراین الهام بخش طراحی خود را به اشتراک می گذارد:

حدود ۲۰ سال پیش وقتی برای کلاس محلی ویلتون ثبت نام کردم، عاشق تزئین کیک شدم. در آن زمان، همه چیز در مورد کره بود. (من از این اصطلاح استفاده می کنم باترکریم به این دلیل که در کره‌ای که من در آن زمان استفاده می‌کردم، کره واقعی وجود نداشت.) اگرچه من در لوله‌کشی بسیار خوب بودم و از درست کردن گل‌های لوله‌دار لذت می‌بردم، وقتی با فوندانت آشنا شدم، فکر کردم هرگز به عقب نگاه نخواهم کرد. به نظر من، می‌توانستم باترکریم فوندانت کاملاً صافی داشته باشم، و نمی‌توانستم کیکی را تصور کنم که پایانی بی‌عیب و نقص نداشته باشد.

با این حال، در سال های اخیر، من شروع به قدردانی از تمام بافت های غنی و ارگانیک باترکرم کرده ام و واقعاً تمام عیوب آن را پذیرفته ام. این چیزی است که شما با فوندانت دریافت نمی کنید و مردم واقعاً به آن پاسخ می دهند. نوستالژی خاصی همراه یک کیک باترکریم کلاسیک وجود دارد، و با محبوبیت بیشتر کرم کره، من شروع کردم به ارزش زیادی برای مهارت هایی که مدت ها پیش به دست آورده بودم.”

ترندهای کیک عروسی 2015 |  از جمله این کیک گل کرم کره ای مدرن توسط Erica OBrien Cake Design |  در TheCakeBlog.com

ترندهای کیک عروسی 2015 |  از جمله این کیک گل کرم کره ای مدرن توسط Erica OBrien Cake Design |  در TheCakeBlog.com

ترندهای کیک عروسی 2015 |  از جمله این کیک گل کرم کره ای مدرن توسط Erica OBrien Cake Design |  در TheCakeBlog.com

اریکا اوبراین در مورد تکنیک خود به ما می گوید:

چالشی که برای ما به عنوان هنرمندان وجود دارد، بازنگری در تکنیک‌های سنتی و ارائه به روز رسانی معاصر به آن‌ها است. برای این کیک ابتدا کیک را صاف و سپس با شانه مایه کیک به بافت رسیدیم. ما گل ها را طوری چیدیم که به طور سنتی با خامه دیده نمی شود. لایه های بالا و پایین فقط دارای دسته های گل کوچک هستند که چیدمان را تکمیل می کنند. در طبقه میانی، گل‌ها را لایه‌بندی کردیم و ظاهری شبیه یک باغ گل‌های وحشی را به آنها دادیم. باترکرم بر پایه کره به دلیل کمی زردی که دارد می تواند رنگش چالش برانگیز باشد. برای من خوش شانس است که من رنگ های عمیق، غنی و جواهری را دوست دارم که با دقت در باترکرم راحت تر به دست می آیند. ما می خواستیم رنگ ها روشن و شاد باشند، مانند یک دسته گل تابستانی زیبا.

این کیک برخی از تکنیک های اثبات شده را به روشی تازه و جدید ترکیب می کند. این ظاهری است که در یک گردهمایی حیاط خلوت و عروسی تابستانی سرگرم کننده به همان اندازه راحت خواهد بود.

ترندهای کیک عروسی 2015 |  از جمله این کیک گل کرم کره ای مدرن توسط Erica OBrien Cake Design |  در TheCakeBlog.com

ترندهای کیک عروسی 2015 |  از جمله این کیک گل کرم کره ای مدرن توسط Erica OBrien Cake Design |  در TheCakeBlog.com

ترندهای کیک عروسی 2015 |  از جمله این کیک گل کرم کره ای مدرن توسط Erica OBrien Cake Design |  در TheCakeBlog.com

فروشندگان و اعتبارات

کیک: طرح کیک اریکا اوبرین
عکاسی: اریک بروشت عکاسی
از این بیکر بیاموزید: کلاس های آنلاین کیک با اریکا اوبرین در کرافتسی

(برچسب‌ها به ترجمه) گرایش‌های کیک عروسی ۲۰۱۵



برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۹ ۱۲:۲۴:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #ترندهای #کیک #عروسی #گل #های #خامه #ای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *