تنها یک ماه مانده به کنفرانس جهانی شیرینی‌پزی ما، شاهد بودیم که سطح بالایی از سخنرانان با ویترین ما درگیر شده‌اند، و امیدواریم که تا حد امکان در ۹ سپتامبر در بروکسل به ما بپیوندید.

در حالی که ما علاقه شدیدی از سراسر صنعت در زمینه ثبت نام بازدیدکنندگان داشتیم، اطمینان از اجرای روان رویداد برای همه کسانی که قصد شرکت در آن را دارند در اسرع وقت در چند هفته آینده از طریق ما ثبت نام کنند. وب سایت رویداد اختصاصی، که به برنامه ریزی ما کمک زیادی می کند.

من از سطح کلی استقبال از این رویداد بسیار تشویق شده‌ام، که شاهد آن بودیم که سخنرانان جدیدی در قالب تجارت تجهیزات آلمانی Kruger و Salecker، Luker Chocolate و اعضای هیئت تحریریه ما ZDS به ما ملحق شدند و بینش‌هایی را ارائه کردند. در مورد آموزش در این بخش، همه اینها به تنوع ویترین بخش جهانی ما می افزاید.

هدف ما این است که تا حد امکان در کنفرانس خود موضوعی و درگیر باشیم، که از طریق ارائه‌های کارشناسان و متخصصان صنعت ما از جمله Innova Market Insights و FMCG Gurus، و همچنین حمایت قابل توجهی از سازمان تجارت شیرینی‌سازی اروپایی Caobisco، که رئیس آن است، به دست خواهد آمد. آلدو کریستیانو سخنرانی کلیدی خواهد داشت.

به طور قابل توجهی، ما جوایز جهانی شیرینی‌پزی خود را نیز داریم که در پنج دسته ما آثاری را به خود جذب می‌کنند – بنابراین از همه شما می‌خواهم که نامزدهای خود را به عنوان اولویت حداکثر در یکی دو هفته آینده دریافت کنید تا اطمینان حاصل شود که بیشترین گسترش ممکن را از مدعیان دریافت می‌کنیم. . بنابراین، اگر امسال بخشی از یک تیم موفق بوده اید، بر روی یک تجهیزات جدید ابتکاری کار کرده اید، یک محرک پایداری کلیدی ارائه کرده اید، یا شاهد انتشار یک محصول نهایی یا ماده اصلی کلیدی برای بخش شیرینی پزی بوده اید – لطفا این کار را انجام ندهید. از مطرح کردن آن برای کسب تمجید خجالتی نباشید. ورود به آن رایگان است، و فقط با توضیح کوتاهی در مورد اینکه چرا ورودی نامزد شده شما شایسته تقدیر است، می‌توان شرکت شما را در کنفرانسی که باید از طریق سایت ما ببینید، جشن گرفت.

اگر بازخورد دیگری در مورد این رویداد دارید، لطفاً به من اطلاع دهید – زیرا موفقیت کنفرانس تا حد زیادی به سطح تعامل ما بستگی دارد، و تا کنون، بسیار امیدوارکننده بوده است. بنابراین منتظر شنیدن نظرات شما به زودی و البته به زودی در بروکسل هستیم.

نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی

در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir





برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۴ ۰۵:۲۸:۵۵
عناوین بصورت هشتگ: #با #استقبال #از #نامزدها #ثبت #نام #های #شما #در #کنفرانس #جهانی #شیرینی #پزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *