ما اکنون تنها یک ماه با کنفرانس جهانی شیرینی پزی فاصله داریم و برنامه های ما در میزبانی رویداد کلیدی خود در ۹ سپتامبر در بروکسل به شدت پیشرفت کرده است.
با این حال، ما هنوز چندین هفته مهم فرصت داریم تا با تمام آمادگی های خود و حمایت شما در ثبت نام در رویداد برای کسانی که این کار را انجام نداده اند، انجام دهیم، و از هرگونه ارسال نهایی برای جوایز جهانی شیرینی پزی بسیار استقبال می شود – آخرین مهلت برای این موارد به سرعت نزدیک می شود – ۱۹ آگوست، بنابراین لطفاً این کار را فوری در هفته آینده از طریق این لینک مستقیم انجام دهید.
واضح است که موضوع این رویداد مدتی است که بزرگ به نظر میرسد، و دیدن کسانی که در سراسر صنعت با آنها صحبت کردهایم دلگرم کننده بوده است، که به نظر میرسد با استقبال واقعی از اولین رویداد فیزیکی بعدی خود مواجه میشویم. ماه سال گذشته، آن را با موفقیت به صورت آنلاین روی صحنه برد، اما همانطور که نمایش های متعدد در سراسر صنعت از ابتدای امسال نشان داده اند، صحنه کنفرانس زنده بسیار زنده و پرطرفدار است و قوی تر از همیشه است.
در مورد رویداد ما – این واقعاً فرصتی است که مستقیماً با ما در ارتباط باشید، زیرا این یک لحظه افتخارآمیز در تاریخ انتشار ما است، و این اولین کنفرانس مستقیم در نوع خود است که از زمان تأسیس عنوان خود در سال ۱۹۳۴ برگزار کرده ایم. در آن زمان، جهان مکان بسیار متفاوتی بود، با چالش های منحصر به فرد خود در آن دوران، اگرچه من مطمئن هستم که پیشینیان ما از فرصت میزبانی یک رویداد بین المللی برای تجلیل از بهترین و درخشان ترین استعدادهای صنعت ما بسیار استقبال می کردند. همچنین بینش هایی در مورد تجهیزات، سیستم ها، مواد تشکیل دهنده و روندهای گسترده تر مربوط به آینده صنعت ما، از جمله زنجیره های تامین کاکائو ارزشمند آن، ارائه می دهد. واقعاً در حال شکل گیری است تا چیزی خاص باشد.
بنابراین، اگر قبلاً این کار را نکردهاید، لطفاً بستهبندی بازدیدکنندگان خود را برای این رویداد مستقیماً از طریق وبسایت کنفرانس جهانی شیرینیپزی ما رزرو کنید، زیرا ما دوست داریم این شانس را داشته باشیم که تا حد امکان با خوانندگان خود ملاقات کنیم، به خصوص پس از دو سال محدودیتهای چالش برانگیز همهگیر. جوایز اولین ما نیز به همان اندازه مهم هستند.
من قبلاً بر این موضوع تأکید کردهام، اما مشارکت شما با افتخارات صنعت تازه راهاندازی ما مطمئناً قدردانی میشود، زیرا هدف ما برگزاری جشنی کلیدی از ناملایمات بر پیروزی در آزمایش شرایط تجاری است. بنابراین، اگر بتوانید این هفته را در اولویت قرار دهید، کمک بزرگی در برنامه ریزی ما خواهد بود – همه ما افرادی را می شناسیم که در طول بحران کووید-۱۹ از نظر روحیه تیمی فراتر از وظیفه خود عمل کرده اند. ، توسعه تجهیزات جدید، محصولات نهایی و ابتکارات پایداری که برای بخش ما حیاتی هستند. بنابراین بیایید مطمئن شویم که آنها به طور کامل در جوایز ما حضور دارند، جایی که امیدواریم ماه آینده هر چه بیشتر شما را ببینیم. اگر در مورد برنامه آخرین سوال سرمقاله دارید – لطفاً مستقیماً با من در تماس باشید. همکار من امی بست برای هرگونه موضوع حمایت مالی یا سایر جنبه های تجاری در (ایمیل محافظت شده) آماده است.
نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۴ ۰۵:۰۸:۴۶
عناوین بصورت هشتگ: #آخرین #تماس #برای #ورودی #های #کنفرانس #جهانی #قنادی #که #فرصتی #کلیدی #برای #درخشش #در #بروکسل #ارائه #می #دهد