جشن گرفتن بهترین شکلات ها از سراسر جهان

جشن گرفتن بهترین شکلات ها از سراسر جهان

همانطور که در این هفته گزارش دادیم، آکادمی شکلات بریتانیا به تازگی اولین بخش از برندگان خود را برای جوایز سالانه خود تأیید کرده است، و تعداد قابل توجهی از شرکت کنندگان را جذب کرده است. تولید شیرینی‌پزی در مراحل آخر داوری بود، اما در مراحل اول...

ادامه مطلب

همه سیستم‌ها به نمایشگاه جهانی شیرینی‌پزی ما می‌روند

همه سیستم‌ها به نمایشگاه جهانی شیرینی‌پزی ما می‌روند

با گذراندن 20 سال فعالیت برای شرکت مادر، انتشارات بل، ما معتقد بودیم که زمان مناسبی برای راه اندازی اولین رویداد کنفرانس جهانی شیرینی در بروکسل در سال آینده مناسب است. تیم اینجا در Confectionery Production سخت در پشت صحنه کار کرده است تا این ...

ادامه مطلب

چاکائو به پایداری کمک می کند

چاکائو به پایداری کمک می کند

در سفر به آمستردام برای آخرین نسخه Chocoa، احساس قوی در مورد عنصر اصلی کنفرانس آن وجود دارد. شاید تعجب آور نباشد که موضوع اصلی آن بر پایداری بخش متمرکز است، که شاید مهم ترین چالش پیش روی صنعت باشد. این موضوع توسط کالیبر سخنرانان شامل Nestle...

ادامه مطلب

تجلیل از تعداد فزاینده زنان در مهندسی و تولید

تجلیل از تعداد فزاینده زنان در مهندسی و تولید

چند سالی است که دولت‌ها و بخش‌های صنعتی در سرتاسر جهان تلاش‌های خود را برای استخدام تعداد بیشتری از زنان در نقش‌های مهندسی افزایش داده‌اند. علیرغم تمام اتفاقاتی که در بحبوحه همه‌گیری ویروس کرونا در حال رخ دادن است، امسال نیز از این حوزه تمرکز...

ادامه مطلب

مطالعه میان وعده‌ها نشان می‌دهد که مصرف‌کنندگان در میان زمان‌های چالش‌برانگیز، از غذای راحت استفاده می‌کنند

مطالعه میان وعده‌ها نشان می‌دهد که مصرف‌کنندگان در میان زمان‌های چالش‌برانگیز، از غذای راحت استفاده می‌کنند

بر اساس آخرین گزارش وضعیت تنقلات توسط Mondelez، به نظر می رسد از هر ده نفر 9 نفر از ما همان خوراکی هایی را می خوریم، اگر نگوییم بیشتر از قبل از قرنطینه. این امر در میان این بازار بزرگ جهانی - که توسط تحلیلگران بخش سالانه بیش از 600 میلیارد دل...

ادامه مطلب

تاثیر برگزیت و کووید به دلیل کاهش صادرات شیرینی جات احساس شد

تاثیر برگزیت و کووید به دلیل کاهش صادرات شیرینی جات احساس شد

آخرین آمار دولت بریتانیا در مورد صادرات شکلات بریتانیا به اتحادیه اروپا که در ژانویه به میزان 68 درصد کاهش یافته است، عمدتاً به دلیل سیاست‌های برگزیت، باعث می‌شود که همه افراد درگیر به این موضوع توجه کنند. با توجه به ضرر سال به سال نزدیک به 3...

ادامه مطلب

میراث خوب شیرینی پزی که از مرحوم سارا جین استنز به جا مانده است

میراث خوب شیرینی پزی که از مرحوم سارا جین استنز به جا مانده است

ستون این هفته به مرحوم سارا جین استنز، بنیانگذار آکادمی شکلات بریتانیا، که دوست بزرگی برای تولید شیرینی و سفیر اصلی این صنعت بود، اختصاص دارد. در طی چند سال گذشته در پست خود از آشنایی اندکی با او لذت بردم، و او هرگز آنقدر مشغول نبود که به عنو...

ادامه مطلب

به امید بخش جهانی کاکائو در چهارراهی مهم در تاریخ

به امید بخش جهانی کاکائو در چهارراهی مهم در تاریخ

شاید چشمگیرترین اظهار نظر در میان بسیاری از لحظات برجسته کنفرانس جهانی کاکائو عالی این هفته از آنتونی فونتن شبکه صدا بود که گفت: "اگر نه اکنون، چه زمانی قرار است مشکلات موجود در کاکائو را حل کنیم؟" سخنرانی پایانی او با استفاده از برخی تشابهات...

ادامه مطلب

توسعه پایدار و نوآوری در قلب کنفرانس جهانی شیرینی جات باقی مانده است

توسعه پایدار و نوآوری در قلب کنفرانس جهانی شیرینی جات باقی مانده است

مضامین دوگانه اصلی پایداری و نوآوری برای کنفرانس جهانی شیرینی‌پزی امسال در قلب آنچه که صنایع به‌طور قابل‌توجهی انعطاف‌پذیر ما را هدایت می‌کند، باقی می‌ماند، و ما در هفته آینده نکات کلیدی زیادی را برای نسخه 2024 پیش‌بینی می‌کنیم. در حالی که غی...

ادامه مطلب

سردرگمی قنادی

11 فوریه 2011 - من کاملاً در مورد اینکه مصرف کنندگان از قنادی خود چه می خواهند و تولید کنندگان باید برای جلب رضایت آنها چه کاری انجام دهند سردرگم هستم! این هفته من در کنفرانس Reformulate شرکت کردم، که اگرچه به طور خاص صنعت شیرینی سازی را هدف...

ادامه مطلب