قرارداد Mondelez-Clif بر ادامه تقاضا برای تنقلات انرژی زا تاکید دارد

قرارداد Mondelez-Clif بر ادامه تقاضا برای تنقلات انرژی زا تاکید دارد

وبلاگ مهمان: پس از انتشار اخباری مبنی بر خرید شرکت Mondelez International، سازنده بار انرژی ایالات متحده، Clif، آلیس پاپل، تحلیلگر مصرف کننده در GlobalData، یک شرکت پیشرو داده و تجزیه و تحلیل، دیدگاه خود را ارائه می دهد. ابتکار Mondelez برای ...

ادامه مطلب

رویداد Chocoa نگرانی‌هایی را برای بخش کاکائو ایجاد می‌کند، اما امید باقی مانده است

رویداد Chocoa نگرانی‌هایی را برای بخش کاکائو ایجاد می‌کند، اما امید باقی مانده است

همانطور که میشل آریون، رئیس انجمن بین المللی کاکائو در افتتاحیه کنفرانس امسال Chocoa تاکید کرد، قیمت کاکائو باید سه برابر افزایش یابد تا کشاورزان بتوانند دستمزد زندگی خود را به دست آورند. این یک فراخوان بسیار دراماتیک است، اما واقعیت این است ...

ادامه مطلب

پاسخ دلگرم کننده به کنفرانس جهانی شیرینی پزی

پاسخ دلگرم کننده به کنفرانس جهانی شیرینی پزی

با توجه به مهلت‌های تعیین شده، این یک مطلب مختصر برای وبلاگ این هفته خواهد بود، اما در رابطه با اینکه تا به حال استقبال از کنفرانس جهانی شیرینی‌پزی ما چقدر دلگرم‌کننده بوده است، بسیار خوشحال کننده است. با تشکر از Chocolonely Tony به عنوان جدی...

ادامه مطلب

تقسیم امپراتوری Kellogg به سه بخش ممکن است به طور بالقوه ثابت کند که بازی را تغییر دهد

تقسیم امپراتوری Kellogg به سه بخش ممکن است به طور بالقوه ثابت کند که بازی را تغییر دهد

وبلاگ مهمان: پس از انتشار اخباری مبنی بر اینکه غول مواد غذایی ایالات متحده Kellogg در یک تحول اساسی به سه شرکت مستقل تقسیم خواهد شد. Nidhi Chauhan، تحلیلگر ارشد مصرف کننده در GlobalData، یک شرکت پیشرو داده و تجزیه و تحلیل، دیدگاه خود را ارائه ...

ادامه مطلب

با استقبال از نامزدها و ثبت نام های شما در کنفرانس جهانی شیرینی پزی

با استقبال از نامزدها و ثبت نام های شما در کنفرانس جهانی شیرینی پزی

تنها یک ماه مانده به کنفرانس جهانی شیرینی‌پزی ما، شاهد بودیم که سطح بالایی از سخنرانان با ویترین ما درگیر شده‌اند، و امیدواریم که تا حد امکان در 9 سپتامبر در بروکسل به ما بپیوندید. در حالی که ما علاقه شدیدی از سراسر صنعت در زمینه ثبت نام بازد...

ادامه مطلب

وبلاگ مهمان: بخش شیرینی پزی برای رشد مداوم با مواد اولیه نوآورانه در قلب خود تنظیم شده است

وبلاگ مهمان: بخش شیرینی پزی برای رشد مداوم با مواد اولیه نوآورانه در قلب خود تنظیم شده است

وبلاگ مهمان: جفری اوسالیوان، متخصص بخش شیرینی پزی، نظرات خود را در مورد اینکه صنعت ممکن است به کجا در حرکت باشد، ارائه می دهد، زیرا همچنان در منحنی رشد صعودی ادامه می دهد. پیش بینی می شود که بازار جهانی شیرینی از 170.08 میلیارد پوند در سال 20...

ادامه مطلب

آخرین تماس برای ورودی های کنفرانس جهانی قنادی که فرصتی کلیدی برای درخشش در بروکسل ارائه می دهد

آخرین تماس برای ورودی های کنفرانس جهانی قنادی که فرصتی کلیدی برای درخشش در بروکسل ارائه می دهد

ما اکنون تنها یک ماه با کنفرانس جهانی شیرینی پزی فاصله داریم و برنامه های ما در میزبانی رویداد کلیدی خود در 9 سپتامبر در بروکسل به شدت پیشرفت کرده است. با این حال، ما هنوز چندین هفته مهم فرصت داریم تا با تمام آمادگی های خود و حمایت شما در ثبت...

ادامه مطلب

حرکت Mondelez برای محصولات قنادی HFSS، نوار بالایی را برای فرمول‌بندی مجدد صنعت تعیین می‌کند

حرکت Mondelez برای محصولات قنادی HFSS، نوار بالایی را برای فرمول‌بندی مجدد صنعت تعیین می‌کند

هفته گذشته شاهد برخی از اخبار قابل توجه توسعه محصول با رونمایی Mondelez از برنامه های هشت سری طراحی شده برای مطابقت با مقررات چربی، نمک و قند بالا (HFSS) در بریتانیا بودیم. همانطور که این شرکت فاش کرد، قرار است belVita Soft Bakes Apricot Fill...

ادامه مطلب

ثبت نام برای کنفرانس جهانی قنادی 2022 ادامه دارد

ثبت نام برای کنفرانس جهانی قنادی ۲۰۲۲ ادامه دارد

پس از یک دوره برنامه ریزی قابل توجه، کنفرانس جهانی شیرینی پزی ما تنها در چند هفته دیگر نزدیک تر می شود و ما مشتاقانه منتظر هستیم تا در 9 سپتامبر با هر چه بیشتر شما در بروکسل تعامل داشته باشیم. در حالی که به وضوح منصفانه است که بگوییم برخی از ...

ادامه مطلب

همه برای کنفرانس جهانی قنادی امسال در بروکسل حضور دارند

همه برای کنفرانس جهانی قنادی امسال در بروکسل حضور دارند

با توجه به اینکه کنفرانس جهانی شیرینی‌پزی تنها بیش از یک هفته باقی مانده است، قطعاً انتظارات زیادی پیرامون این رویداد وجود دارد، بنابراین از همه کسانی که به‌ویژه در چند ماه گذشته به طور مثبت با آن تعامل داشته‌اند، تشکر می‌کنیم. قابل ذکر است، ...

ادامه مطلب