با وجود کمبود تعداد بازدیدکنندگان، ISM و ProSweets امیدی برای سال 2022 دارند

با وجود کمبود تعداد بازدیدکنندگان، ISM و ProSweets امیدی برای سال ۲۰۲۲ دارند

هنگامی که در ابتدای این هفته وارد دفتر مطبوعاتی خالی رویدادهای ISM و ProSweets شدم، تصور اینکه در دنیای موازی عجیب و غریب B2B که در آن Confectionery Production تنها عنوانی بود که این بخش را پوشش می داد، سرگردان نشده بودم، سخت بود. نگاه کردن ب...

ادامه مطلب

تأمل در رویدادهای تجاری پر حادثه ISM و ProSweets

تأمل در رویدادهای تجاری پر حادثه ISM و ProSweets

یک هفته از پایان ISM و ProSweets می گذرد و گرد و غبار هنوز بر نتایج نمایشگاه های امسال نشسته است، که به نظر می رسد غرفه داران نسبتاً خوشحال و همچنین بازدیدکنندگان زیادی را نشان می دهد. در حالی که اعداد در هر دو رویداد بسیار واضح بود (به طور ق...

ادامه مطلب

موضوعات مهم زیست محیطی همچنان در مرکز این بخش قرار دارند

اقدام فوری بخش شیرینی پزی برای ساقه‌زدایی جنگل‌ها مورد نیاز است

در چند سال گذشته در صنعت شیرینی سازی، توجه فزاینده ای به پایداری بخش کاکائو جلب شده است و جوامع کشاورزی در قلب زنجیره تامین در غرب آفریقا با چالش های قابل توجهی روبرو هستند. اساساً، مسائل اصلی یکسان باقی مانده است - نگرانی های مداوم در مورد ک...

ادامه مطلب

وبلاگ مهمان: عدالت اقلیمی بدون عدالت اجتماعی وجود ندارد

وبلاگ مهمان: عدالت اقلیمی بدون عدالت اجتماعی وجود ندارد

جنگل زدایی به وضوح در دستور کار بخش کاکائو و شیرینی سازی قرار دارد، زیرا به دنبال تحقق اهداف کلیدی پایداری است. جان واکر، مشاور ارشد کاکائو در Fairtrade International، دیدگاه خود را در مورد تحولات عمده ارائه می‌کند. پیشنهاد قانونی کمیسیون ار...

ادامه مطلب

کاهش پیش‌بینی‌شده ICCO در ذخایر جهانی کاکائو، آزمایش‌های بخش شیرینی‌سازی را به همراه دارد

کاهش پیش‌بینی‌شده ICCO در ذخایر جهانی کاکائو، آزمایش‌های بخش شیرینی‌سازی را به همراه دارد

در میان بسیاری از تحولات خبری جهانی بسیار نامطلوب در هفته گذشته، آخرین پیش‌بینی سازمان بین‌المللی کاکائو برای آخرین ارقام محصولات کشاورزی است که پیش‌بینی می‌کند عرضه در سطح جهان به میزان 5 درصد کاهش یابد. این خبر به طور قابل توجهی مربوط به بر...

ادامه مطلب

بازگشت IFE پس از سه سال بیشتر، بازگشت بخش رویداد زنده را آغاز می کند

بازگشت IFE پس از سه سال بیشتر، بازگشت بخش رویداد زنده را آغاز می کند

علیرغم کاهش چشمگیر ارقام حضور در نمایشگاه های ISM و ProSweets امسال، به نظر می رسد که نمایشگاه بخش جهانی راه را برای سایر نمایشگاه های تجاری کلیدی در ماه های آینده منشور کرده است، که به ویژه پیشرفت خوبی است. این ماه، نوبت رویداد بین‌المللی غذ...

ادامه مطلب

رویداد وضعیت صنعت، موفقیت صنعت شیرینی‌سازی را روشن می‌کند

رویداد وضعیت صنعت، موفقیت صنعت شیرینی‌سازی را روشن می‌کند

در چند روز گذشته در فلوریدا، بخش شیرینی سازی ایالات متحده گرد هم آمده است تا مقاومت خود را در مواجهه با زمان های چالش برانگیز در سطح جهانی جشن بگیرد. این قطعاً یک کنفرانس پرحادثه بوده است، که سرپوش بسیاری از موضوعات کلیدی را که از تجزیه و تحل...

ادامه مطلب

صادرات بریتانیا پس از برگزیت همچنان با مشکل مواجه است، از جمله شیرینی

صادرات بریتانیا پس از برگزیت همچنان با مشکل مواجه است، از جمله شیرینی

آخرین عکس فوری از تجارت فدراسیون غذا و نوشیدنی (FDF) در بریتانیا برای خواندن جالب توجه است و نشان می دهد که تجارت صادراتی با نزدیک ترین همسایگان ما در بخش های بازار 13.1 درصد در مقایسه با ارقام سه سال قبل کاهش یافته است و به 20.2 میلیارد پوند ر...

ادامه مطلب

بازگشت "کوچک شدن" که بر میله‌های شیر کادبری تأثیر می‌گذارد، یک تحول ناخواسته است.

بازگشت “کوچک شدن” که بر میله‌های شیر کادبری تأثیر می‌گذارد، یک تحول ناخواسته است.

وبلاگ مهمان: تصمیم موندلز برای کاهش 10 درصدی میله‌های اشتراک‌گذاری شیر لبنی، دوباره «بحث کاهش تورم» را در مورد نحوه برخورد تولیدکنندگان با فشارهای تورمی برانگیخته است. کلو لگراند، تحلیلگر مصرف کننده در GlobalData، دیدگاه خود را در مورد این موض...

ادامه مطلب

جوایز جهانی قنادی برای رویداد 2022 ما تحت سفارش شروع کننده ها هستند

جوایز جهانی قنادی برای رویداد ۲۰۲۲ ما تحت سفارش شروع کننده ها هستند

با نزدیک شدن به ضرب‌الاجل‌ها، این فقط یک پیام کوتاه اما شیرین در مورد جوایز جهانی شیرینی‌پزی امسال است که بخشی از کنفرانس جهانی شیرینی‌پزی ما در سپتامبر امسال است. ورودی های پنج دسته برای رویداد امسال در بروکسل - که اولین نسخه حضوری ما از این...

ادامه مطلب