باشگاه با هم

باشگاه با هم

صنعت شیرینی سازی بار دیگر در نبرد کاهش قند و چربی متحد می شود، این بار با راه اندازی یک گروه تحقیقاتی به نام "باشگاه شکلات و شیرینی". Campden BRI از تامین کنندگان مواد تشکیل دهنده، تولیدکنندگان شکلات و ارائه دهندگان تجهیزات دعوت می کند تا در ...

ادامه مطلب

قنادی ها و نانوایی ها با چالش های کلیدی فرمول بندی مجدد روبرو هستند

قنادی ها و نانوایی ها با چالش های کلیدی فرمول بندی مجدد روبرو هستند

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی که اکنون بخش شیرینی و تنقلات با آن مواجه است، نحوه پاسخگویی در محدوده‌های در حال توسعه است که به عنوان گزینه‌های سالم‌تر تلقی می‌شوند. همانطور که آخرین اقدام بهداشت عمومی انگلستان (PHE) برای کاهش 20 درصدی کالری دریا...

ادامه مطلب

بازگشت قله های گمشده Toblerone باعث توجه رسانه ها می شود

بازگشت قله های گمشده Toblerone باعث توجه رسانه ها می شود

یکی از بزرگترین عناوین در بخش شیرینی پزی در هفته گذشته، اخبار مربوط به بازگشت Toblerone در قالب بزرگتر بود که توجه رسانه ها را به خود جلب کرد. شاید بیش از هر چیز، حرکت Mondelēz International برای توسعه نوار در قالب 200 گرم پس از کاهش اندازه م...

ادامه مطلب

آرام باشید و پانتون کریسمس بخورید

آرام باشید و پانتون کریسمس بخورید

کمتر از یک هفته تا کریسمس باقی مانده است، ممکن است تصور کنید که صنعت شیرینی پزی شروع به از بین رفتن کند، زیرا ما به سمت یک تعطیلات جشن به خوبی به دست آورده ایم. خب، معلوم می‌شود که هر چیزی جز این نیست، زیرا فراتر از هیاهوی آشکار پیرامون بازار...

ادامه مطلب

شمارش معکوس نهایی برای نمایشگاه شیرینی و اسنک

شمارش معکوس نهایی برای نمایشگاه شیرینی و اسنک

با نزدیک شدن به مهلت‌های تولید، ورود این هفته یادداشت نسبتاً مختصری است تا برای همه کسانی که در نمایشگاه شیرینی‌ها و اسنک‌های امسال شرکت می‌کنند، یک نمایش سازنده آرزو کنیم. من خودم آنجا خواهم بود تا این رویداد را پوشش دهم و به اطلاعات ارزشمند...

ادامه مطلب

بهبود تکنیک‌های کشاورزی کاکائو پیشرفت‌های عمده‌ای را در بخش ایجاد می‌کند

بهبود تکنیک‌های کشاورزی کاکائو پیشرفت‌های عمده‌ای را در بخش ایجاد می‌کند

هفته گذشته شاهد عرضه جدیدترین سری شکلات های با منبع پایدار Barry Callebaut در سانفرانسیسکو بودیم که نوید یک پیشرفت قابل توجه در استفاده از کل میوه کاکائو را به عنوان بخشی از محصول خود می دهد. پیش از این، به نظر می‌رسد که حدود دو سوم میوه به ط...

ادامه مطلب

McVities به لیست چالش های کاهش قند می پیوندد

McVities به لیست چالش های کاهش قند می پیوندد

یکی از موضوعات اصلی که در این ماه از ISM در کلن پدیدار شد، این احساس بود که مصرف کنندگان، بیش از هر زمان دیگری، به دنبال گزینه های محصول سالم تر هستند. تا آنجا که به بخش شیرینی‌سازی مربوط می‌شود، این موضوع موانع بالقوه‌ای را ایجاد کرده است، ی...

ادامه مطلب

در میان چالش های اقتصادی، تولید و مهندسی به حمایت عمده نیاز دارند

در میان چالش های اقتصادی، تولید و مهندسی به حمایت عمده نیاز دارند

ظهور یک مطالعه به سفارش سازمان صنعتی Make UK و گروه بانکداری Santander نشان می دهد که بخش تولید بریتانیا ممکن است تا سال 2022 بهبود نیابد. شاید تعجب آور نباشد که با توجه به تعطیلی بی سابقه اقتصاد دولت در چند ماه گذشته منجر به وضعیتی شده است ک...

ادامه مطلب

آیا مشورت دولت بریتانیا در مورد ممنوعیت تبلیغات آنلاین «دولت پرستار» است یا مداخله حیاتی؟

آیا مشورت دولت بریتانیا در مورد ممنوعیت تبلیغات آنلاین «دولت پرستار» است یا مداخله حیاتی؟

یکی از جذاب‌ترین داستان‌های هفته گذشته مربوط به مشاوره‌های تازه راه‌اندازی شده دولت بریتانیا در مورد اینکه آیا باید تبلیغات آنلاین غذاهای حاوی سطوح نسبتاً بالای قند، چربی و نمک را ممنوع کند یا خیر، بود. در بسیاری از موارد، شیرینی‌پزی به‌طور غ...

ادامه مطلب

امیدهای شیرینی پزی عید پاک ممکن است با رشد خرده فروشی آنلاین تقویت شود

امیدهای شیرینی پزی عید پاک ممکن است با رشد خرده فروشی آنلاین تقویت شود

همانطور که جوامع در سراسر جهان برای جشن عید پاک در این آخر هفته در سراسر جهان مستقر می شوند، مسلم است که فرصت های زیادی برای تأمل در رویدادهای تاریخی سال گذشته وجود خواهد داشت. بدون شک یکی از چالش برانگیزترین مشاغل در مشاغل بسیاری از افراد بو...

ادامه مطلب