شیوه های تجارت منصفانه

شیوه های تجارت منصفانه

ما در مورد موضوعاتی مانند تجارت منصفانه و پایداری زیاد می شنویم، اما همانطور که اغلب اتفاق می افتد، هنگام شروع چنین اقداماتی چیزهای بیشتری از آنچه بسیاری از ما تصور می کنیم وجود دارد. گزارشی از دانشکده مدیریت روتردام، دانشگاه اراسموس می‌گوید ...

ادامه مطلب

روندهای صنعت

روندهای صنعت

بر اساس گزارشی که ارائه‌دهنده اطلاعات تجاری IBISWorld در ماه جولای منتشر کرد، صنعت تولید شکلات و شیرینی‌سازی بریتانیا در مرحله بلوغ چرخه حیات خود است. در این زمینه، صنعت به دو زیر طبقه تقسیم می شود: تولید محصولات کاکائو و تولید شیرینی های ش...

ادامه مطلب

آخرین تماس برای ProSweets و ISM

آخرین تماس برای ProSweets و ISM

تقریباً زمان آن فرا رسیده است که دوباره برای ProSweets و ISM به آلمان بروید، که در کنار هم اجرا می شوند و چیزی را برای کل صنعت ارائه می دهند که مشتاقانه منتظر آن باشند. استقبال چهره‌های آشنا و شنیدن آخرین نوآوری‌ها در بخش شیرینی‌پزی همیشه لذت...

ادامه مطلب

سلیقه همه چیز است

سلیقه همه چیز است

اگر فقط راهی وجود داشت که بتوانیم طعم شیرین کیک یا کلوچه را بدون عجله شکر بچشیم؟ به گفته دانشمندان فرانسوی، اکنون دستگاه جدیدی ساخته اند که می تواند به بهبود طعم غذاهای کم چرب، قند و نمک کمک کند. در آزمایش‌های اولیه با استفاده از دستگاهی که ...

ادامه مطلب

میان وعده های میوه ای در حال افزایش است

میان وعده های میوه ای در حال افزایش است

این ترفندی نیست که شما را وادار به همراهی با کسانی که در این ماه به برنامه‌های سلامتی می‌پردازند، نیست، اما سلامت، راحتی و انتخاب همگی به افزایش تعداد میوه‌های جدید که در چند سال گذشته وارد بازار شده‌اند، کمک کرده‌اند. با توجه به Innova Marke...

ادامه مطلب

با آرزوی سالی پر از شادی و موفقیت برای همه شما

با آرزوی سالی پر از شادی و موفقیت برای همه شما

در اینجا سال نو را در هر کجای جهان که مستقر هستید، تبریک می‌گویم، و باشد که در واقع برای همه ما سالی پر ارزش و جذاب باشد، زیرا در میان چالش‌های جهانی مداوم به پیشبرد کسب‌وکارهای مربوطه خود ادامه می‌دهیم. در حالی که به وضوح شرایط نگران‌کننده‌ا...

ادامه مطلب

ما یک بار دیگر بلند شدیم

همانطور که احتمالاً در صندوق ورودی خود مشاهده کرده اید، بالاخره توانستم ارتباط هفتگی خود را با شما دوباره برقرار کنم. کار بر روی یک مجله ماهانه برای ویژگی های عمیق بسیار عالی است، اما اخبار همیشه تا زمانی که در نهایت روی میز قرار می گیرند قدیم...

ادامه مطلب

سفر جاده ای!

21 مارس 2011 - دیروز ساعت 5:30 صبح از بالی به خانه رسیدم و با وجود جت لگ موفق شدم خودم را از رختخواب بیرون بکشم و به دفتر بیایم! با این حال، من فقط برای چند روز در دفتر خواهم بود قبل از اینکه خودم و جان پیتوک هفته آینده برای سه روز از بلژیک د...

ادامه مطلب

ذوب شکلات در آفریقا

6 اکتبر 2011 - بر اساس تحقیقات جدید دانشمندان آب و هوا در مرکز بین المللی کشاورزی گرمسیری مستقر در کلمبیا (CIAT)، تغییرات آب و هوایی نه تنها تولید محصولات غذایی اصلی را تهدید می کند، بلکه می تواند شکلات تخته ای را به شکلات لوکسی تبدیل کند. با م...

ادامه مطلب

RDA کاکائو؟

RDA کاکائو؟

15 آگوست 2012 - یک مطالعه جدید توسط مریخ فواید سلامتی بیشتری از کاکائو را نشان داد. این آخرین تحقیق نشان داده است که مصرف منظم فلاوانول های کاکائو در رژیم غذایی ممکن است عملکرد شناختی را در افراد مسن با کاهش زودرس حافظه بهبود بخشد. هارولد اش...

ادامه مطلب