با وجود ظهور ویروس کرونا، آماده سازی اینترپک ادامه دارد

با وجود ظهور ویروس کرونا، آماده سازی اینترپک ادامه دارد

با نزدیک شدن به مهلت‌های مجلات، این پیام کوتاهی از طرف خودم در این هفته خواهد بود، اما در مورد یک موضوع بسیار مهم است. همین چند روز پیش، اینترپک بیانیه‌ای منتشر کرد مبنی بر اینکه تمام برنامه‌ها برای برگزاری آن در ماه مه ادامه دارد، علی‌رغم شی...

ادامه مطلب

پرداخت های دیجیتالی برای جوامع پرورش دهنده کاکائو در غنا می تواند برای این بخش حیاتی باشد

پرداخت های دیجیتالی برای جوامع پرورش دهنده کاکائو در غنا می تواند برای این بخش حیاتی باشد

در حالی که بسیاری از اروپا در بحبوحه همه‌گیری مداوم، عملیات تولیدی خود را برای آنچه از تابستان باقی می‌ماند، متوقف می‌کنند، هنوز اخبار کلیدی زیادی وجود دارد که ارزش تمرکز عمیق‌تری دارند. بدون شک یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که برای این بخش پدیدار...

ادامه مطلب

لغو ISM و ProSweets ضرر قابل توجهی برای این بخش است

لغو ISM و ProSweets ضرر قابل توجهی برای این بخش است

بدون شک، خبر لغو ISM و ProSweets برای سال 2021 ضربه مهمی به بازار جهانی شیرینی و تجهیزات و سیستم‌های تولید مرتبط با آن است. نمایشگاه‌های تجاری سالانه که به‌طور سنتی هر ژانویه در شهر کلن آلمان برگزار می‌شود، در تعیین سرعت روندهای بازار برای سا...

ادامه مطلب

راه‌حل‌های مبتنی بر فناوری ممکن است کلید تغییر شکل بخش شیرینی‌سازی شکلاتی باشد

راه‌حل‌های مبتنی بر فناوری ممکن است کلید تغییر شکل بخش شیرینی‌سازی شکلاتی باشد

در ماه آگوست که دوره آرام سنتی است، زمانی که به نظر می رسد اکثریت بخش شیرینی پزی برای فصل تعطیلات در حال تعطیل شدن هستند - این دوران همچنان در تعدادی از جبهه ها مانند زمان های بی سابقه ای به نظر می رسد. تنها در این ماه شاهد پیشرفت‌ها و اخبار ...

ادامه مطلب

ISM و ProSweets قرار است مسائل اصلی را در کانون توجه قرار دهند

ISM و ProSweets قرار است مسائل اصلی را در کانون توجه قرار دهند

تنها چند هفته تا رویدادهای ISM و ProSweets امسال باقی مانده است، واضح است که این نمایش‌ها پس از شرایط چالش‌برانگیز جهانی در چند سال گذشته، به طرز دلگرم‌کننده‌ای به بهترین حالت خود بازگشته‌اند. ما نقش خود را در رویدادها ایفا خواهیم کرد، بنابرا...

ادامه مطلب

این یک کمین شکلاتی است

استراتژی های تبلیغاتی کمین یک موضوع داغ در جام جهانی بوده است، که ممکن است باعث حواس پرتی انگلیسی ها از عملکرد در زمین شود. به‌نظر می‌رسد که نستله فراتر از لباس‌های کوچک نارنجی، با کمپین تلویزیونی Kit Kat «Cross your fingers» یک هدف تبلیغاتی ...

ادامه مطلب

آیا باید رنگهای مصنوعی را ممنوع کنیم؟

7 آوریل 2011 - اداره غذا و دارو اخیراً رأی داده است که غذاهای حاوی رنگ های مصنوعی نیازی به داشتن برچسب هشدار ندارند. این رای به دنبال این بود که مرکز علوم در منافع عمومی خواستار ممنوعیت رنگ‌های خوراکی مصنوعی آبی، سبز، نارنجی، قرمز و زرد شد، ز...

ادامه مطلب

تمرکز آب نبات

14 اکتبر 2011 - این هفته من در کنفرانس Sweet Tec شرکت کردم که به روندها و نوآوری ها در بازار شیرینی پزی می پردازد. روز اول کنفرانس بر روی استویا متمرکز بود، به ویژه از آنجایی که کمیسیون EC یک سند کاری را مبنی بر تایید اتحادیه اروپا گلیکوزیده...

ادامه مطلب

شکلات با نصف چربی

شکلات با نصف چربی

دانشمندان راهی برای جایگزینی 50 درصد از محتوای چربی شکلات با آب میوه کشف کرده اند. شکلات با چربی و کالری کمتر رویایی برای اکثر مصرف کنندگان است. به خصوص زمانی که این مطالعه ادعا می کند که کاهش چربی باعث از بین رفتن دهان خامه ای شکلاتی نمی شو...

ادامه مطلب

تقاضا برای شیرین کننده های طبیعی

تقاضا برای شیرین کننده های طبیعی

بر اساس گزارش جدید Canadean، نگرانی در مورد چاقی و مشکلات بهداشتی مرتبط به همراه مالیات قند در بسیاری از کشورها باعث تحریک بازار شیرین کننده های بدون کالری شده است. بنابراین شیرین کننده های طبیعی مشتق شده از گیاهان، مانند استویا، به طور فزایند...

ادامه مطلب