علائم تشویقی برای توسعه تجهیزات و محصول نهایی

علائم تشویقی برای توسعه تجهیزات و محصول نهایی

با گذراندن چندین روز برای پوشش Anuga FoodTec در هفته گذشته، دیدن تنوع بسیار زیاد تجهیزات و روندهای پرده برداری شده در نمایشگاه، دلگرم کننده بود. همانطور که در وبلاگ هفته گذشته اشاره کردم، در واقع تحولات جالبی در رابطه با بخش شیرینی پزی و نانو...

ادامه مطلب

جذابیت جهانی قنادی

جذابیت جهانی قنادی

ارسال این هفته قنادی از طرف خودم کوتاه، اما امیدوارم شیرین باشد، و مهلت تولید برای مجله بعدی ما در پیش است. منصفانه است که بگوییم عنوان ما به دلیل حمایت ترکیبی از صنعت شیرینی پزی، خوانندگان ما و چهره های برجسته ای که مایل به همکاری با انتشارا...

ادامه مطلب

رای تاریخی برگزیت، کسب‌وکارها را با ابهام مواجه می‌کند

رای تاریخی برگزیت، کسب‌وکارها را با ابهام مواجه می‌کند

همانطور که رابرت پستون، کارشناس سیاسی تلویزیون، قبل از رای گیری تاریخی پارلمان بریتانیا در مورد برگزیت در شب گذشته گفت: «ما اکنون در تاریخ زندگی می کنیم». با این حال، حتی یک ناظر زیرک که او به سختی می‌توانست میزان شکست بی‌سابقه برنامه‌های دول...

ادامه مطلب

فرصت های کاربردی شیرینی پزی

فرصت های کاربردی شیرینی پزی

بر اساس تحقیقات جدید، در حالی که نگرانی‌های بهداشتی باعث تقویت بخش عملکردی شیرینی در این کشور شده است، بازار شیرینی‌های قندی چین رو به کاهش است. Mintel دریافت که تا سال 2014، بازار شیرینی‌های شکری در چین رشد مثبتی داشت، با این حال سال 2015 نق...

ادامه مطلب

در جاده

در جاده

وبلاگ من این هفته از هلند به شما می آید، جایی که در یک سفر دو روزه از تولید کنندگان مواد و تجهیزات مختلف بازدید می کنم. امروز، من در مرکز تولید Tromp Group در Bunschoten در هلند هستم تا در مورد فرآوری محصولات وافل اطلاعات بیشتری کسب کنم - و ا...

ادامه مطلب

نمایش جدیدترین مجموعه تجهیزات

نمایش جدیدترین مجموعه تجهیزات

با طیف متنوعی از شرکت‌ها که برای نمایشگاه در AnugaFoodTec در کلن به شهر کلن آمده‌اند، دو روز گذشته قطعا روشنگر بوده است. تا آنجا که به شیرینی‌پزی مربوط می‌شود، در حالی که نمایشگاه اصلی سال برای بازار اروپا به احتمال زیاد ISM باقی خواهد ماند ک...

ادامه مطلب

موج دوم شکلات یاقوتی نشان خود را می گذارد

موج دوم شکلات یاقوتی نشان خود را می گذارد

این هفته شاهد ورود یک طعم دهنده یاقوت جدید از Synergy بودیم که نشان دهنده اولین عرضه جایگزین اصلی از زمان عرضه اولیه شکلات یاقوتی Barry Callebaut در سال گذشته است. این تولید کننده سوئیسی به دلیل محصول خود که به عنوان چهارمین نوع شکلات شناخته ...

ادامه مطلب

پیش بینی رشد بخش شیرینی پزی در جهان

پیش بینی رشد بخش شیرینی پزی در جهان

همانطور که به سال 2019 می رویم، پس از دوازده ماه فوق العاده پر حادثه دیگر در بخش شیرینی پزی، چیزهای زیادی برای تأمل وجود دارد. عرضه‌های قابل توجهی محصول نهایی و همچنین تجهیزاتی در بخش‌های بسته‌بندی و بسته‌بندی بازار وجود داشته است که مرزهای د...

ادامه مطلب

نمایشگاه شیرینی ها و اسنک ها غذاهای واقعی را ارائه می دهد

نمایشگاه شیرینی ها و اسنک ها غذاهای واقعی را ارائه می دهد

این هفته گذشته در شیکاگو طیف وسیعی از محصولات جدید و پیشرفت‌های بخش جدید را در رویداد Sweets and Snacks Expo به نمایش گذاشت. نیروهای اصلی در بازار ایالات متحده حضور خود را احساس کردند، با شرکت هایی مانند Mars Wrigley، Ferrero، Ferrara، و Mond...

ادامه مطلب

اقدام لازم است، اما ممنوعیت خوردن میان وعده در حمل و نقل عمومی عملی نیست

اقدام لازم است، اما ممنوعیت خوردن میان وعده در حمل و نقل عمومی عملی نیست

انتشار گزارش پروفسور دیم سالی دیویس، رئیس سابق پزشکی بریتانیا در مورد چاقی، چندین یافته کلیدی قابل توجه را به همراه دارد، از جمله ادعاهای مربوط به آسیب هایی که عادات کنترل نشده میان وعده بر جوانان وارد می کند. شاید قابل توجه ترین مشاهدات این ...

ادامه مطلب