کاکائو کارگیل

دیروز از Cargill Cocoa & Chocolate در موسکورون، بلژیک بازدید کردم. بریژیت بایارت، مدیر بازاریابی و میشل گومر، مدیر بازرگانی، در مورد طراحی منحصر به فرد مدل T Cargill با من صحبت کردند (به زیر مراجعه کنید). این بدان معنی است که Cargill می ...

ادامه مطلب

حفاظت از سیاره

حفاظت از سیاره

18 سپتامبر 2012 - خوب است که می بینیم علیرغم شرایط اقتصادی، شرکت های بزرگ همچنان بر حفاظت از کره زمین از طریق استفاده از انرژی های تجدید پذیر متمرکز هستند. نستله در صدر فهرست شرکت های جهانی در تلاش برای افشای و کاهش انتشار کربن است. پروژه ا...

ادامه مطلب

بازگشت به اصول اولیه

بازگشت به اصول اولیه

غوطه ور شدن در دنیای شکلات خوب در هفته شکلات بریتانیا در هفته گذشته مرا به فکر فرو برد. شکلات در حال حاضر به دلایل زیادی بخش بسیار هیجان انگیزی است که باید در آن درگیر شد، اما هر چه بیشتر درباره مسائلی که بر کسانی که در این صنعت کار می کنند بد...

ادامه مطلب

بیسکویت خیس

بیسکویت خیس

اینجا در بریتانیا، بسیاری از ما دوست داریم بیسکویت هایمان را در یک فنجان چای بچکانیم. ظاهراً غوطه ور شدن با حل کردن شکر موجود در آنها و همچنین نرم شدن بافت، طعم بیشتری را آزاد می کند. برخی از آنها کمتر از دیگران آنقدر خیس می شوند که شکسته می ...

ادامه مطلب

حفاظت از نیروی کار

حفاظت از نیروی کار

تمرکز زیادی در صنعت شیرینی سازی بر روی مسائل مربوط به تولید کاکائو و به ویژه وضعیت اسفناک کشاورزان کاکائو و خانواده های آنها صورت گرفته است. با این حال، بسیاری از زمینه های دیگر صنعت وجود دارد که باید مورد بررسی قرار گیرند تا اطمینان حاصل شود ...

ادامه مطلب

شما را در ProSweets می بینیم

شما را در ProSweets می بینیم

به تازگی شماره بهمن ماه تولید قنادی را برای چاپ فرستادیم. با ProSweets کمتر از دو هفته دیگر، البته، پیش نمایشی از نمایشگاه وجود دارد که در آن جزئیات مجموعه ای از غرفه داران کلیدی را خواهید یافت. ما همچنین یک نمای کلی از آنچه در ISM اتفاق می ا...

ادامه مطلب

افزایش قند نارگیل

افزایش قند نارگیل

افزایش تعداد محصولات مبتنی بر نارگیل ممکن است چیز جدیدی نباشد، اما شکر نارگیل قرار است به شیرین کننده طبیعی مرسوم امسال در آلمان تبدیل شود. به گفته شرکت تحقیقاتی Mintel، با افزایش آگاهی از تأثیر منفی شکر تصفیه شده بر سلامت مصرف کنندگان، تعداد...

ادامه مطلب

فشار قیمت گذاری

فشار قیمت گذاری

خب رسمیه روزهایی که می‌توانید یک نوار Freddo با کیفیت 10p در بریتانیا تهیه کنید، گذشته است. مالک برند Mondelēz International قرار است قیمت را به 30p افزایش دهد و هزینه های ورودی بالاتر را مقصر می داند. این خبر تنها چند ماه پس از آن منتشر شد...

ادامه مطلب

آجیل در مورد آجیل

آجیل در مورد آجیل

تحقیقات جدید حاکی از آن است که آجیل سهم فزاینده ای از عرضه محصولات جدید در دسته اسنک های جهانی در حال توسعه را به خود اختصاص می دهد. طبق آمار Innova Market Insights، آجیل‌ها و دانه‌ها، مانند مخلوط‌های تریل، بیش از 30 درصد از اسنک‌های عرضه‌شده...

ادامه مطلب

روندهای صنعت در Gulfood

روندهای صنعت در Gulfood

اتوماسیون، برچسب تمیز و بسته بندی محافظ تنها برخی از روندهای کلیدی هستند که در تولید گلفود که این هفته در مرکز تجارت جهانی دبی برگزار می شود، مورد بحث قرار می گیرند. پس از بازدید از نمایشگاه برای اولین بار در سال گذشته، جالب است ببینید که چه ...

ادامه مطلب