با تشکر از مشترکین جهانی ما - امیدواریم در سال 2021 از این هم استقبال کنیم

با تشکر از مشترکین جهانی ما – امیدواریم در سال ۲۰۲۱ از این هم استقبال کنیم

ورودی وبلاگ این هفته یک یادداشت ساده از همه مشترکین ما که بخش مهمی از پوشش مداوم ما از بخش شیرینی پزی و بازارهای مرتبط با آن هستند، ارائه می دهد. عنوان ما به زمان زیادی باز می گردد، به طور دقیق، به اواسط دهه 1930، و با داشتن شانس دیدن برخی از...

ادامه مطلب

معاملات کلیدی جهانی شیرینی جات خبر از بهبود بازارها می دهد

معاملات کلیدی جهانی شیرینی جات خبر از بهبود بازارها می دهد

در حالی که 18 ماه گذشته برای بسیاری از مشاغل در سراسر بخش شیرینی‌پزی چالش‌برانگیز بوده است، سرمایه‌گذاری‌های عمده توسط برخی از بزرگترین بازیگران این بخش همچنان انجام می‌شود که نویدبخش خوبی برای بازار کلی است. در این هفته، Barry Callebaut قرار...

ادامه مطلب

با رویدادهای مورد انتظار ISM و ProSweets در تماس باشید

با رویدادهای مورد انتظار ISM و ProSweets در تماس باشید

با ISM و ProSweets که فقط چند روز دیگر باقی مانده است، فرصت‌های زیادی برای به دست آوردن بینش‌های ارزشمند در مورد آخرین روندهای صنعت وجود دارد که در رویدادهای امسال در کلن آلمان که از یکشنبه آغاز می‌شود، نشان خود را برای سال پیش رو خواهند داشت. ...

ادامه مطلب

آی پد قنادی

21 ژوئیه 2010 - من به تایید نظر آریل لو در یکی از روزنامه های آخر هفته در مورد سوپر فودها سر تکان دادم. "آکای آی پد از انواع توت ها است. شما در واقع به آن نیاز ندارید، اما اگر آن را ندارید، احساس می کنید که از دست داده اید. ممکن است در سوپرم...

ادامه مطلب

پیش بینی های FiE

22 نوامبر 2011 - این هفته بسیاری از شما برای حضور در FiE، چه به عنوان غرفه‌دار یا بازدیدکننده، آماده می‌شوید. بیایید و در غرفه 3E104 با تولید شیرینی و بقیه اعضای تیم انتشارات بل آشنا شوید. یا، در غیر این صورت یک ایمیل به من ارسال کنید (ایمیل ...

ادامه مطلب

هرشیز متعهد به کاکائو گواهی شده است

هرشیز متعهد به کاکائو گواهی شده است

بهترین خبری که در مدت طولانی شنیده ام این است که Hersheys قول داده است تا سال 2020 از کاکائو 100٪ گواهی شده استفاده کند. هرشی مشخص نکرد که کدام طرح صدور گواهینامه به عنوان مثال Rainforest Alliance، Fairtrade یا UTZ دارای گواهینامه است - در صو...

ادامه مطلب

مراقبت مصرف کنندگان

بر اساس نظرسنجی پاناروپایی که توسط موسسه تحقیقات بازار Innofact AG به نمایندگی از گروه GNT انجام شده است، تقریبا یک سوم مصرف کنندگان بریتانیایی افزودنی های مصنوعی را رد می کنند. همچنین دریافت که حتی محتوای کالری نیز اهمیت کمتری دارد. طبق این...

ادامه مطلب

شیرین نگه داشتن مصرف کنندگان

شیرین نگه داشتن مصرف کنندگان

بحث در مورد قند موجود در غذا در سراسر جهان ادامه دارد - به ویژه در اروپا هشدارهای واضحی از سوی دولت به مصرف کنندگان برای کاهش مصرف روزانه به دلیل ارتباط بین مصرف شکر و چاقی و دیابت وجود دارد. بنابراین، شیرین‌کننده‌های طبیعی و سالم‌تر به یک راه...

ادامه مطلب

شما را در PPMA می بینیم

این ماه، تیم CP در PPMA در NEC در بیرمنگام شرکت خواهد کرد. شما Confectionery Production را در کنار سایر عناوین Bell Publishing در Stand G94 خواهید دید. نمایشگاه امسال میزبان بیش از 300 غرفه‌دار خواهد بود که آخرین فناوری‌ها و محصولات را از سر...

ادامه مطلب

کمبود آجیل زنجبیل افزایش یافته است

کمبود آجیل زنجبیل افزایش یافته است

در حالی که هفته گذشته چند روز مرخصی سالانه گرفتم، اتفاقاً در ماشین بودم و به یک تلفن رادیویی گوش می‌دادم. از آنجایی که همیشه به دنبال موضوع وبلاگ‌نویسی جالبی هستم، وقتی تماس‌گیرنده‌ای به کمبود آن اشاره کرد، گوش‌هایم تیز شد. بیسکویت آجیل زنجبیلی...

ادامه مطلب