بخش شیرینی سازی ایالات متحده می گوید که هالووین هنوز در حال وقوع است

بخش شیرینی سازی ایالات متحده می گوید که هالووین هنوز در حال وقوع است

یکی از موضوعات کلیدی که در هفته گذشته مطرح شد، برنامه‌هایی برای جشن گرفتن هالووین بود، به‌ویژه در ایالات متحده، که همچنان یکی از مهم‌ترین تاریخ‌ها در تقویم شیرینی‌پزی است. اما با توجه به اینکه ویروس کرونا هنوز یک عامل قابل توجه در سراسر جهان،...

ادامه مطلب

پایداری همچنان در راس دستور کار این صنعت قرار دارد

پایداری همچنان در راس دستور کار این صنعت قرار دارد

دو مورد از پیشرفت‌های برجسته در بخش شیرینی‌سازی در روزهای اخیر مربوط به حوزه‌های بسیار متفاوتی از پایداری بوده است - Tony's Chocolonely که مجموعه‌ای از شکلات‌های «شبیه» خود را ارائه می‌کند و اولین شرکت نستله در جهان در انتقال از بسته‌بندی پلاست...

ادامه مطلب

بررسی عمده سلامت و تغذیه نستله می تواند راه را برای حرکت های مشابه در بخش هموار کند

بررسی عمده سلامت و تغذیه نستله می تواند راه را برای حرکت های مشابه در بخش هموار کند

یکی از قابل توجه ترین اخبار فوری هفته گذشته، مطمئناً تایید نستله بود که تصمیم دارد استراتژی سلامت و تغذیه خود را مجددا ارزیابی کند، پس از اینکه مشخص شد دو سوم محدوده های آن سالم تلقی نمی شوند. در حالی که این ممکن است به خودی خود دقیقاً آشکار ...

ادامه مطلب

آیا صنعت به بحران چاقی با پذیرش درخواست‌ها برای تنظیم محدوده محصولات از جمله شیرینی‌پزی پاسخ می‌دهد؟

آیا صنعت به بحران چاقی با پذیرش درخواست‌ها برای تنظیم محدوده محصولات از جمله شیرینی‌پزی پاسخ می‌دهد؟

تعداد کمی با این گزاره استدلال می کنند که لذت بردن از یک شیرینی یا میان وعده گاه به گاه، تا زمانی که بخشی از یک رژیم غذایی متعادل تر باشد، چه کودک و چه بزرگسال، مشکلی واقعی وجود دارد. در جایی که مشکل به‌طور مشخص در دهه گذشته به طور فزاینده‌ای...

ادامه مطلب

کاهش عمده مشاغل و عدم قطعیت زنجیره تامین بر آزمون های مهم صنعت تاکید دارد

کاهش عمده مشاغل و عدم قطعیت زنجیره تامین بر آزمون های مهم صنعت تاکید دارد

خبر هفته گذشته مبنی بر اینکه Barry Callebaut قصد دارد تا 2500 شغل از نیروی کار جهانی خود را حذف کند، چیزی است که نباید به سادگی مورد توجه قرار گیرد و نشان می‌دهد که شرایط در حال حاضر چقدر چالش برانگیز در بازار است. همانطور که این شرکت توضیح د...

ادامه مطلب

دوباره زمان نمایه تامین کننده است

می‌خواستم از این فرصت استفاده کنم و به شما یادآوری کنم که شماره دسامبر/ژانویه بخش مشخصات تامین‌کننده را نشان می‌دهد - شماره سالانه‌ای که تامین‌کنندگان می‌توانند در مورد تمام ویژگی‌های استثنایی خود فریاد بزنند بدون اینکه من در مطالب به نام روزنا...

ادامه مطلب

مصاحبه رادیویی!

امروز صبح من به رادیو یورک دعوت شدم تا درباره موضوع افزایش قیمت شکلات و روند مصرف نظر بدهم. برای شنیدن مصاحبه لطفا به آدرس زیر مراجعه کنید: بحث سبک در مورد شیرینی پزی تقریباً دو ساعت پس از نمایش شروع می شود. لطفا بگو به چه می اندیشی! ...

ادامه مطلب

من قانع نیستم

تحقیقات بیشتری در این هفته منتشر شده است که از فواید شکلات برای سلامتی صحبت می کند. این مطالعه ادعا می کند افرادی که به طور منظم شکلات مصرف می کنند BMI کمتری دارند. و، اگرچه این تحقیق عوامل متغیری مانند فراوانی ورزش و غیره را در نظر می گیرد ...

ادامه مطلب

دانش قدرت است

دانش قدرت است

مصرف کنندگان بیشتر و بیشتر از تولید کنندگان شیرینی سازی مطالبه می کنند. آن‌ها می‌خواهند بدانند که محصول دقیقاً شامل چه چیزی است و آیا آن را مسئولانه تهیه کرده‌اند. برخی از تولیدکنندگان دقیقاً آنچه را که می خواهند به مصرف کننده می دهند، در حا...

ادامه مطلب

هیاهویی در هوا در پاریس

هیاهویی در هوا در پاریس

آیا از نمایشگاه Europain امسال در پاریس که تا فردا (چهارشنبه 12 مارس) ادامه دارد، بازدید کردید؟ با حضور در روزهای یکشنبه و دوشنبه، مشخص بود که یکشنبه از نظر بازدیدکنندگان، روز آرامی است. با این حال، در روز دوشنبه افزایش قابل توجهی در تعداد پا...

ادامه مطلب