تقاضای کاکائو افزایش می یابد

تقاضای کاکائو افزایش می یابد

بر اساس داده های انجمن ملی شیرینی پزی (NCA)، آسیاب کاکائو در آمریکای شمالی برای ششمین سه ماهه متوالی با کمترین افزایش در نزدیک به یک سال و نیم پس از بازنگری در رقم 2013 افزایش یافت. آسیاب کاکائو در سه ماهه اول سال 2014 با کمی بیش از یک درصد ا...

ادامه مطلب

رونق پروتئین

رونق پروتئین

ما شاهد رونق قطعی در بازار محصولات غنی شده با پروتئین هستیم. به طور کلی، حدود 15 درصد از غلات صبحانه عرضه شده در سال 2013 دارای ادعای پروتئین بودند و محصولات لبنی با ادعای پروتئین، 34 درصد از سال 2010 تا 2013 افزایش یافته است. محبوب ترین طعم ...

ادامه مطلب

آنرا برگردان…

آنرا برگردان…

در ادامه وبلاگ هفته‌های گذشته، که یافته‌های یک نظرسنجی را مورد بحث قرار می‌داد که برای ایجاد شیرینی‌های مورد علاقه بریتانیا - که شامل تعدادی از برندهای معتبر و قدیمی بود - اخیراً ایمیلی دریافت کردم که جزئیات کمپین «بانجو را برگرداند» دریافت کرد...

ادامه مطلب

پرداخت برای راحتی

پرداخت برای راحتی

بر اساس داده های گردآوری شده توسط IRI Convenience Market Place، Maltesers متعلق به Mars، با فروش نزدیک به 50 میلیون پوند، پرفروش ترین برند شکلات بریتانیا در فروشگاه های رفاه است. ارزش فروش شکلات به کانال راحتی یک میلیارد پوند در سال است که نسب...

ادامه مطلب

برچسب روغن پالم پایدار روی قنادی

برچسب روغن پالم پایدار روی قنادی

آخرین تحقیقات نشان می‌دهد که شیرینی‌پزی تنها ۱ درصد از مواد غذایی بسته‌بندی شده با برچسب روغن پالم پایدار را در سال ۲۰۱۵ به خود اختصاص داده است. بر اساس داده‌های برچسب‌های اخلاقی جدید Euromonitor، فروش محصولات غذایی بسته‌بندی شده با برچسب روغ...

ادامه مطلب

قنادی هالووین رو به افول است

قنادی هالووین رو به افول است

با توجه به اینکه این ترفند یا درمانگرها برای یک سال دیگر از بین رفته اند، تحقیقات جدید نشان می دهد که خوراکی های هالووین مانند شیرینی های شکلاتی، آدامس و شیرینی های قندی در چند سال اخیر شاهد کاهش مصرف جهانی بوده اند. بر اساس تحقیقات Euromonit...

ادامه مطلب

اختلال در بازار شکلات

اختلال در بازار شکلات

تحقیقات جدید نشان می دهد که تغییر سبک زندگی و رفاه شخصی بازار شکلات را مختل می کند و فرصتی را برای تولیدکنندگانی که به تقاضاهای جدید مصرف کنندگان پاسخ می دهند، ارائه می دهد. بر اساس گزارش این شرکت تحقیقاتی "استراتژی شکلات - تغییر موقعیت ولع ب...

ادامه مطلب

آیا محصولات بدون گلوتن سالم تر هستند؟

آیا محصولات بدون گلوتن سالم تر هستند؟

ممکن است به این سوال نگاه کنید و فکر کنید که پاسخ آن ساده است، اما از آنجایی که تعداد فزاینده‌ای از مصرف‌کنندگان به سمت گرایش بدون گلوتن می‌روند، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که محصولات بدون گلوتن همیشه جایگزین سالمی برای محصولات معمولی نیستند. ف...

ادامه مطلب

سال نو مبارک

سال نو مبارک

این اولین وبلاگ سال نو است، وظیفه اصلی من این است که به سادگی بگویم که سال گذشته نکات مهم بسیاری را ارائه کرده است و من مطمئن هستم که این موضوع برای سال 2019 نیز صادق خواهد بود. برای بسیاری از ما، دوره کریسمس فرصتی را فراهم کرده است تا با وار...

ادامه مطلب

طعمی بین المللی

طعمی بین المللی

از آنجایی که ما در شرف ارسال آخرین شماره CP برای مطبوعات هستیم، در اینجا مروری بر آنچه در داخل است برای تحریک اشتهای شما وجود دارد. من تصویر زرق و برق دار غلاف کاکائو روی جلد را به عنوان یادآوری از کجا شروع سفر برای ایجاد یک محصول شکلاتی انتخا...

ادامه مطلب