کنفرانس پایدار کاکائو Chocoa ، توجه جدی به گرفتاری فوری "کشاورزان نامرئی" را نشان می دهد

کنفرانس پایدار کاکائو Chocoa ، توجه جدی به گرفتاری فوری “کشاورزان نامرئی” را نشان می دهد

در پی آنچه که یک عمل دوتایی پویا از ISM و Prosweets را اثبات کرد ، کنفرانس پایدار کاکائو Chocoa هفته گذشته به سرعت روی پاشنه های خود برای برخی از جلسات تحریک آمیز در آمستردام پیروی کرد. از جمله تأثیرگذارترین ارائه ها برای کنفرانس پایدار کاکائ...

ادامه مطلب

این یک بسته بندی برای ISM و Prosweets در سال 2025 است

این یک بسته بندی برای ISM و Prosweets در سال ۲۰۲۵ است

پس از چهار روز پر از عمل ، آخرین نسخه های ISM و Prosweets به پایان رسیده اند که خلاقیت و نوآوری زیادی در هر دو نمایش کلیدی نمایش داده می شود. تولید شیرینی سازی برای انجام نقش خود به عنوان شریک رسانه ای برای این رویداد آماده بود و با طیف متنوع...

ادامه مطلب

شمارش معکوس نهایی به نمایش های اصلی کلن و نمایش های Prosweets

شمارش معکوس نهایی به نمایش های اصلی کلن و نمایش های Prosweets

شمارش معکوس نهایی برای ISM و Prosweets امسال به سرعت نزدیک می شود ، و امیدواریم که شما فرصتی برای خیساندن پیش نمایش ما در مورد هر دو رویداد که از این آخر هفته در کلن فراخوانی می شود ، خیس کنید. با داشتن ده ها هزار نفر از متخصصان بخش به دلیل ب...

ادامه مطلب

به راه اندازی آخرین کنفرانس جهانی شیرینی پزی خوش آمدید

به راه اندازی آخرین کنفرانس جهانی شیرینی پزی خوش آمدید

تفنگ شروع در کنفرانس جهانی شیرینی‌پزی امسال با باز شدن ثبت‌نام برای این رویداد، که می‌تواند از طریق وب‌سایت اختصاصی ما انجام شود، و همچنین در یک مقاله با تمرکز ویژه در مجله تازه چاپ فوریه ما، به خوبی و واقعاً شلیک شده است. بنابراین در اینجا ی...

ادامه مطلب

قیمت کاکائو برای این بخش به طرز نگران کننده ای بالا باقی می ماند - اما آیا این لقمه در بازار حیاتی عید پاک خواهد بود؟

قیمت کاکائو برای این بخش به طرز نگران کننده ای بالا باقی می ماند – اما آیا این لقمه در بازار حیاتی عید پاک خواهد بود؟

طبق داده های بازار فایننشال تایمز، قیمت بازار کاکائو در 15 ژانویه 143 درصد نسبت به زمان مشابه سال گذشته افزایش یافته است. با وجود این، تقاضای مصرف کننده همچنان در حال افزایش است، بنابراین بازار کاکائو چگونه از تقاضای عید پاک آینده جان سالم به د...

ادامه مطلب

جعل مواد برای موفقیت پایدار در قنادی

جعل مواد برای موفقیت پایدار در قنادی

در پی یک فصل تولید عمده مانند کریسمس، شاید اجتناب‌ناپذیر باشد که در اوایل سال نو، آرامشی در فعالیت‌ها وجود داشته باشد، که تقریباً مانند آرامش قبل از طوفان آتی طوفانی از رویدادها در طول بهار است که بسیاری از موارد را شکل می‌دهد. تقویم شیرینی پزی...

ادامه مطلب

آماده شدن برای ISM و ProSweets در افق

آماده شدن برای ISM و ProSweets در افق

با شروع سال 2025، ما مشغول آماده‌سازی برای رویدادهای ISM و ProSweets امسال بوده‌ایم، بنابراین ضرب‌الاجل‌ها در رابطه با رویداد پیش‌نمایش اصلی ما برای نمایش‌هایی است که می‌توانید به زودی همه چیز درباره آن را بخوانید. اما در حال حاضر، این یک درخ...

ادامه مطلب

جوایز جهانی قنادی برای ارائه کنفرانس بروکسل تنظیم شد

جوایز جهانی قنادی برای ارائه کنفرانس بروکسل تنظیم شد

با مهلت مقرر، وبلاگ این هفته بسیار ساده است از همه کسانی که با جوایز ما برای کنفرانس جهانی شیرینی سازی امسال که در 12 سپتامبر برگزار می شود همکاری کردند. همانطور که در سفرهای خود به سرتاسر جهان متوجه شدیم، سطح قابل توجهی از نوآوری وجود دارد ک...

ادامه مطلب

یک تشکر بزرگ از همه خوانندگان ما و بهترین آرزوهای کریسمس

یک تشکر بزرگ از همه خوانندگان ما و بهترین آرزوهای کریسمس

با فرا رسیدن کریسمس، فصل ورود به جشن ها و کنار گذاشتن نگرانی های دنیوی است که بسیاری از ما را در هر کجای دنیا که مستقر هستیم تحت تاثیر قرار داده است. امسال در بسیاری از نکات، از صعود هوش مصنوعی به این بخش، ادامه بحران کاکائو، و تنش‌های ژئوپلی...

ادامه مطلب

پشت کاراماک و ضربه زدن به موجی از نوستالژی قنادی

پشت کاراماک و ضربه زدن به موجی از نوستالژی قنادی

با خوشحالی بسیاری از طرفداران، نستله بار کلاسیک خود را با طعم کارامل بریتانیایی، Caramac، احیا کرده است، که ظاهراً پس از توقف شگفت‌آور در پایان سال گذشته، به طور موقت کار می‌کند. این اقدام واکنش‌های زیادی را برانگیخت، از جمله طومارهای آنلاین ...

ادامه مطلب