خداحافظ از سردبیر شما

خداحافظ از سردبیر شما

شماره فوریه سپر تولیدی قنادی باید تا به حال روی میزهای شما فرود آمده باشد. این شامل نگاهی به آنچه در انتظار صنعت شیرینی سازی در سال 2018 است، از جمله یک حرکت بزرگتر به سمت پایداری از نظر کاهش ضایعات و جایگزین های بسته بندی غیر پلاستیکی، و همچ...

ادامه مطلب

کائوبیسکو از اولین رئیس جمهور زن خود استقبال کرد

کائوبیسکو از اولین رئیس جمهور زن خود استقبال کرد

در این ماه مری بارنارد، رئیس بخش شکلات اروپایی Mondelez International به عنوان اولین رئیس زن کائوبیسکو منصوب شد. این اقدامی است که به عنوان یک گام مثبت رو به جلو برای انجمن تجارت شیرینی و بیسکویت از نظر تنوع در سطح مدیریت ارشد اعلام می شود، ز...

ادامه مطلب

آیا هشدارهای بخش غذای بریتانیا در مورد برگزیت مورد توجه قرار خواهد گرفت؟

آیا هشدارهای بخش غذای بریتانیا در مورد برگزیت مورد توجه قرار خواهد گرفت؟

این هفته به عنوان یک هفته بسیار مهم در مورد چشم انداز موضوع به ظاهر فراگیر برگزیت و روابط بریتانیا با اتحادیه اروپا در نظر گرفته می شود. در حالی که به نظر می رسد مذاکرات طولانی در دو سال گذشته پیشرفت هایی را به همراه داشته است، اما همچنان تعد...

ادامه مطلب

تخم‌مرغ‌های پنیر و سنجاب‌های فندقی درجه‌بندی عید پاک را تشکیل می‌دهند

تخم‌مرغ‌های پنیر و سنجاب‌های فندقی درجه‌بندی عید پاک را تشکیل می‌دهند

با نزدیک شدن به عید پاک، دیدن طیف وسیعی از محصولات که به بازار راه پیدا کرده اند، دلگرم کننده بوده است. همانطور که قبلاً گزارش شده است، این فصل برای تولیدکنندگان شکلات به ویژه برای بازار بریتانیا فصلی پردرآمد باقی مانده است و Ferrero آن را به...

ادامه مطلب

آموزش همه چشم ها برای ایجاد آینده ای پایدار برای صنعت

آموزش همه چشم ها برای ایجاد آینده ای پایدار برای صنعت

این هفته شاهد گردهمایی طیف متنوعی از رهبران صنعت برای روزهای شبکه بولر بودیم که پایداری و حفاظت از منابع طبیعی را در قلب دستور کار خود قرار داد. این شرکت به نوبه خود ثابت کرد که آماده است در افزایش اهداف خود برای کاهش ضایعات و انرژی و همچنین ...

ادامه مطلب

قرار دادن پایداری در قلب صنعت

قرار دادن پایداری در قلب صنعت

اگرچه تنها چند هفته به سال 2020 رسیده‌ایم، اما مایه دلگرمی است که ببینیم در دستور کار پایداری کسب‌وکارهای بزرگ در بخش شیرینی‌سازی هیچ وقفه‌ای وجود ندارد. این امر توسط گروه زیست محیطی WWF به عنوان برترین شرکت در این بخش از نظر منبع مسئول روغن ...

ادامه مطلب

اولام روز جهانی محیط زیست را با اقداماتی برای بهبود عملکرد خود جشن می گیرد

اولام روز جهانی محیط زیست را با اقداماتی برای بهبود عملکرد خود جشن می گیرد

روز جهانی محیط زیست تحت حمایت سازمان ملل امروز (5 ژوئن) هر سال به عنوان وسیله ای برای مشارکت در حفاظت از محیط زیست جشن گرفته می شود. این شامل مسائل کلیدی مربوط به بخش کاکائو و شیرینی سازی، از جمله جنگل زدایی و تغییرات آب و هوایی است. کریس ب...

ادامه مطلب

گزارش عمده در مورد کاهش قند در محدوده، چالش مداوم صنعت را به همراه دارد

گزارش عمده در مورد کاهش قند در محدوده، چالش مداوم صنعت را به همراه دارد

در هفته گذشته، ارزیابی بهداشت عمومی انگلستان (PHE) منتشر شد که نشان می‌دهد چگونه تلاش گسترده آن برای کاهش 20 درصدی مصرف شکر در گروه‌های غذایی از جمله شیرینی‌جات انجام شده است، و نتایج با آنچه پیش‌بینی می‌شد فاصله زیادی داشت. همانطور که تیم‌ها...

ادامه مطلب

شیرینی پزی جای خود را در نوک یک انقلاب خرده فروشی رباتیک بالقوه می گیرد

شیرینی پزی جای خود را در نوک یک انقلاب خرده فروشی رباتیک بالقوه می گیرد

در میان همه سرفصل‌های چالش برانگیز سال گذشته، مواجه شدن با اخبار کمی خوش‌بینانه‌تر که ما را با نوآوری جدید شیرینی‌پزی یک سرمایه‌گذاری آزمایشی ایالات متحده از یک ربات که به مشتریان در فروشگاهی در نیویورک خدمات می‌دهد، خوشامد آور است. آیا راه‌ا...

ادامه مطلب

روز جهانی شکلات فرصتی برای تأمل دارد

روز جهانی شکلات فرصتی برای تأمل دارد

این آخرین ورودی بسیار به بزرگداشت روز جهانی شکلات اختصاص دارد، که در حالی است که بازارها در سراسر جهان با چالش‌های متعددی ادامه می‌دهند که تقریباً ۱۸ ماه در بحبوحه همه‌گیری همه‌گیری یکی از ویژگی‌های زندگی ما بوده است. علی‌رغم چنین آزمایش‌هایی...

ادامه مطلب