جشن ساخت دسته جدید شیرینی پزی

جشن ساخت دسته جدید شیرینی پزی

برای وبلاگ این هفته، تیم تولید شیرینی‌پزی به سادگی می‌خواهد برای همه در Plamil Foods با آخرین راه‌اندازی این شرکت از قهوه‌بار خود، که به نظر می‌رسد اولین بار واقعی در بازار جهانی باشد، آرزوی موفقیت کند. این به خودی خود یک چیز بسیار نادر این ر...

ادامه مطلب

تخصص فنی

تخصص فنی

اگر به محض رسیدن این مطلب را در دفتر خود می خوانید، به تازگی یک رویداد عالی را از دست داده اید. این نظر را در راه بازگشت از سمپوزیوم فناوری شکلات ZDS در کلن می نویسم. 400 نفر از باتجربه‌ترین اعضای صنعت شیرینی‌سازی گرد هم آمدند تا جنبه‌های جال...

ادامه مطلب

محافظت در برابر افزایش قیمت

محافظت در برابر افزایش قیمت

23 آگوست 2011 - قیمت های نوسان کاکائو و مشکلات اخیر عرضه، باعث شده است که بسیاری از شیرینی پزی ها و نانوایان به دنبال راه حلی برای کاهش میزان کاکائو استفاده شده در محصولات خود به عنوان وسیله ای برای کنترل هزینه های دستور پخت و حصول اطمینان از ع...

ادامه مطلب

چالش را متعادل کنید

چالش را متعادل کنید

تیم تولید قنادی در حال آماده شدن برای حضور در Chocovision 2012 در هفته آینده است. این رویداد از 5 تا 7 ژوئن در داووس، سوئیس برگزار می شود. این اولین کنفرانس از سری کنفرانس های بین المللی دوسالانه برای رهبران ارشد کسب و کار در سراسر جهان و سها...

ادامه مطلب

آخرین اخبار

آخرین اخبار

همانطور که ممکن است بدانید، امی هالامبی اکنون در مرخصی زایمان است، بنابراین، فعلاً از مجله خبری لیزراستودیو و وب سایت ها و وبلاگ های مرتبط با آن مراقبت خواهم کرد. از آنجایی که من تازه وارد صنعت شیرینی پزی هستم، لطفاً با ما تماس بگیرید و مطمئن ...

ادامه مطلب

جشن برای حواس

جشن برای حواس

منظره ای ساحلی با شن های خوراکی، صدف ها و ستاره های دریایی و جنگلی با درختان کیک و زمین، خزه بیسکویت و حشرات شکلاتی. این صحنه جادویی بود که وقتی در مراسم رونمایی از کتاب شیرینی پزی جدید جولیت سیر شرکت کردم، به من خوش آمد گفت. پس از نمونه‌برد...

ادامه مطلب

زنده باد پاریس

زنده باد پاریس

علیرغم رویدادهای اخیر در پاریس، حال و هوای اینجا در مواد غذایی اروپا، که در مرکز نمایشگاهی ویلپنت در پایتخت فرانسه برگزار می شود، یک جو مثبت است. اگرچه می‌دانم که غرفه‌داران خاصی تصمیم گرفته‌اند امسال شرکت نکنند، اما غرفه‌های خالی آشکاری وجود ...

ادامه مطلب

تلخ شیرین

تلخ شیرین

بر اساس تحقیقات جدید که سیستمی را در مغز شناسایی کرده است که شیرینی و انرژی غذا را حس کرده و یکپارچه می کند، مصرف شیرین کننده های مصنوعی می تواند اشتهای ما را تا 30 درصد افزایش دهد. مطالعه‌ای روی مگس‌های میوه توسط مرکز چارلز پرکینز دانشگاه سی...

ادامه مطلب

سلامت و تغذیه

سلامت و تغذیه

اگر بخواهم دو کلمه را برای جمع‌بندی Health Ingredients Europe (HiE) در این هفته انتخاب کنم، «سلامت و تغذیه» است. این رویداد فرصتی عالی برای نه تنها دیدن آخرین نوآوری های مواد تشکیل دهنده در صنعت، بلکه مزه آنهاست. پاسخ کلی غرفه داران در این ر...

ادامه مطلب

موفقیت شیرین برای شکلات فصلی

موفقیت شیرین برای شکلات فصلی

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که عرضه‌های فصلی یک چهارم تولیدات جهانی شکلات در سال 2016 را تشکیل می‌دهد که بزرگترین حوزه توسعه محصول جدید شکلات است. بر اساس پایگاه داده جهانی محصولات جدید Mintel (GNPD)، 28 درصد از عرضه های فصلی در سطح جهان برای عی...

ادامه مطلب