موج دوم شکلات یاقوتی نشان خود را می گذارد

موج دوم شکلات یاقوتی نشان خود را می گذارد

این هفته شاهد ورود یک طعم دهنده یاقوت جدید از Synergy بودیم که نشان دهنده اولین عرضه جایگزین اصلی از زمان عرضه اولیه شکلات یاقوتی Barry Callebaut در سال گذشته است. این تولید کننده سوئیسی به دلیل محصول خود که به عنوان چهارمین نوع شکلات شناخته ...

ادامه مطلب

پیش بینی رشد بخش شیرینی پزی در جهان

پیش بینی رشد بخش شیرینی پزی در جهان

همانطور که به سال 2019 می رویم، پس از دوازده ماه فوق العاده پر حادثه دیگر در بخش شیرینی پزی، چیزهای زیادی برای تأمل وجود دارد. عرضه‌های قابل توجهی محصول نهایی و همچنین تجهیزاتی در بخش‌های بسته‌بندی و بسته‌بندی بازار وجود داشته است که مرزهای د...

ادامه مطلب

نمایشگاه شیرینی ها و اسنک ها غذاهای واقعی را ارائه می دهد

نمایشگاه شیرینی ها و اسنک ها غذاهای واقعی را ارائه می دهد

این هفته گذشته در شیکاگو طیف وسیعی از محصولات جدید و پیشرفت‌های بخش جدید را در رویداد Sweets and Snacks Expo به نمایش گذاشت. نیروهای اصلی در بازار ایالات متحده حضور خود را احساس کردند، با شرکت هایی مانند Mars Wrigley، Ferrero، Ferrara، و Mond...

ادامه مطلب

اقدام لازم است، اما ممنوعیت خوردن میان وعده در حمل و نقل عمومی عملی نیست

اقدام لازم است، اما ممنوعیت خوردن میان وعده در حمل و نقل عمومی عملی نیست

انتشار گزارش پروفسور دیم سالی دیویس، رئیس سابق پزشکی بریتانیا در مورد چاقی، چندین یافته کلیدی قابل توجه را به همراه دارد، از جمله ادعاهای مربوط به آسیب هایی که عادات کنترل نشده میان وعده بر جوانان وارد می کند. شاید قابل توجه ترین مشاهدات این ...

ادامه مطلب

با وجود ظهور ویروس کرونا، آماده سازی اینترپک ادامه دارد

با وجود ظهور ویروس کرونا، آماده سازی اینترپک ادامه دارد

با نزدیک شدن به مهلت‌های مجلات، این پیام کوتاهی از طرف خودم در این هفته خواهد بود، اما در مورد یک موضوع بسیار مهم است. همین چند روز پیش، اینترپک بیانیه‌ای منتشر کرد مبنی بر اینکه تمام برنامه‌ها برای برگزاری آن در ماه مه ادامه دارد، علی‌رغم شی...

ادامه مطلب

پرداخت های دیجیتالی برای جوامع پرورش دهنده کاکائو در غنا می تواند برای این بخش حیاتی باشد

پرداخت های دیجیتالی برای جوامع پرورش دهنده کاکائو در غنا می تواند برای این بخش حیاتی باشد

در حالی که بسیاری از اروپا در بحبوحه همه‌گیری مداوم، عملیات تولیدی خود را برای آنچه از تابستان باقی می‌ماند، متوقف می‌کنند، هنوز اخبار کلیدی زیادی وجود دارد که ارزش تمرکز عمیق‌تری دارند. بدون شک یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که برای این بخش پدیدار...

ادامه مطلب

جشن تولد هلو و کرم

جشن واقعی: تولد هلو و کرم

من در مورد جشن واقعی امروز بسیار هیجان زده هستم! این از مادر با استعداد، فاضلاب، صنعتگر و طراح، جسیکا لویت به ما می رسد. شاید جسیکا را از جشن تولد ساختمانی که در دسامبر برگزار کردیم به یاد بیاورید که به طرز شگفت انگیزی زیبا بود. خوب امروز من خو...

ادامه مطلب

لغو ISM و ProSweets ضرر قابل توجهی برای این بخش است

لغو ISM و ProSweets ضرر قابل توجهی برای این بخش است

بدون شک، خبر لغو ISM و ProSweets برای سال 2021 ضربه مهمی به بازار جهانی شیرینی و تجهیزات و سیستم‌های تولید مرتبط با آن است. نمایشگاه‌های تجاری سالانه که به‌طور سنتی هر ژانویه در شهر کلن آلمان برگزار می‌شود، در تعیین سرعت روندهای بازار برای سا...

ادامه مطلب

هفته صورتی: شگفت انگیز در صورتی

هفته صورتی: شگفت انگیز در صورتی

به افتخار ماه آگاهی از سرطان سینه، وبلاگ کیک صورتی می شود! برای یک هفته کامل، از الهامات پاییز و هالووین استراحت می کنیم تا با رنگ صورتی جشن بگیریم. برای یادآوری، احترام و حمایت از همه کسانی که زندگی آنها تحت تأثیر سرطان سینه قرار گرفته است. در ...

ادامه مطلب

راه‌حل‌های مبتنی بر فناوری ممکن است کلید تغییر شکل بخش شیرینی‌سازی شکلاتی باشد

راه‌حل‌های مبتنی بر فناوری ممکن است کلید تغییر شکل بخش شیرینی‌سازی شکلاتی باشد

در ماه آگوست که دوره آرام سنتی است، زمانی که به نظر می رسد اکثریت بخش شیرینی پزی برای فصل تعطیلات در حال تعطیل شدن هستند - این دوران همچنان در تعدادی از جبهه ها مانند زمان های بی سابقه ای به نظر می رسد. تنها در این ماه شاهد پیشرفت‌ها و اخبار ...

ادامه مطلب