bananas on kitchen countertop.

۶ ترفند برای رسیدن خیلی سریع موزها

موز مطمئناً هنگام رسیدن به اوج ، دلهره آور است. یک روز ، منتظر رسیدن یک دسته از موزهای سبز هستید. و بعدی؟ کل مقدار زیادی قهوه ای لکه دار شده است. اگر موزهای شما قبل از اینکه شما و خانواده تان فرصتی برای خوردن آنها داشته باشند ، بیش از حد به اوج ...

ادامه مطلب

white rice in jar and on counter

چگونه می توان برنج را بلند مدت ذخیره کرد تا سالها تازه بماند

هنگامی که صحبت از شیرین کاری است ، برنج کرم محصول است. این غذایی است که ما تقریباً روزانه از آن استفاده می کنیم و یک بخش اساسی از بسیاری از وعده های غذایی است. اما چگونه می توانیم برنج را طولانی مدت ذخیره کنیم تا آن را تازه نگه دارد-و از نظر طول...

ادامه مطلب

Bowl of fresh salad with plastic food wrap

چگونه می توان بسته بندی پلاستیکی را از چسبیدن به خود یک بار و برای همیشه حفظ کرد

در حالی که ما عاشق گزینه های پایدار هستیم ، گاهی اوقات بسته بندی پلاستیکی استفاده هایی را انجام می دهد که تکرار آن دشوار است. اما اگر از بسته بندی پلاستیکی استفاده می کنید ، چالش های آن را می دانید: شما یک ورق را پاره می کنید ، کوچکترین نسیم همر...

ادامه مطلب

eggs in carton

نحوه نگهداری تخم مرغ به روش صحیح

تخم مرغ یکی از پرکاربردترین غذاها در آشپزخانه است. آنها نه تنها یک غذای کلاسیک صبحانه هستند، بلکه بسته به دستور غذا می توانند سایر مواد را چسبانده، امولسیون کنند و خمیر کنند. اما آنها فاسد شدنی هستند، بنابراین مهم است که بدانید چگونه تخم مرغ ها ...

ادامه مطلب

woman looking into freezer

طبق گفته سرآشپزها ، ۶ غذای همیشه در فریزر خود داشته باشید

فریزر شما چیزی بیش از یک خانه برای مکعب های یخی و بستنی نیست. همچنین یک مکان عالی برای ذخیره غذاهایی است که خانواده شما دوست دارند و مواد سالم که به شما کمک می کند تا وعده های غذایی را به سرعت در کنار هم قرار دهید. وقتی صحبت از وسایل یخ زده ...

ادامه مطلب

peeling raw fava beans

لوبیای فوا چیست؟ سرآشپزها همه چیزهایی را که باید بدانید توضیح می دهند

در دنیای حبوبات ، لوبیای فوا ایستاده است. آنها قدیمی ترین تنوع هستند. شواهدی از کشت لوبیا Fava تا 10،000 سال پیش در هلال بارور وجود دارد. آنها از لحاظ بصری نیز ایستاده اند: غلافهای آنها از حد متوسط ​​بزرگتر است و فواس دارای بافت منحصر به فرد و ع...

ادامه مطلب

overhead view of lemon chicken skillet on a dark surface

۶ غذای شما باید در یک ماهیتابه چدن بپزید

ما روزانه ، احتمالاً بیشتر از سایر ابزارهای آشپزخانه ما ، به ماهیتابه چدن خود می رسیم. این که آیا ما یک تکه قهوه ای طلایی را بر روی یک تکه گوشت ، پخت ذرت ذرت ، یا سرخ کردن عمیق در مورد هر چیزی می گیریم ، یک تابه چدن اغلب بهترین ابزار برای این کا...

ادامه مطلب

tongs holding fried chicken over a pan of oil

چگونه روغن پخت و پز را به طور ایمن دفع کنیم

روغن های آشپزی یک عنصر ضروری در بسیاری از دستور العمل ها هستند و شما آنها را در شربت خانه هر آشپز خانه پیدا خواهید کرد. روغن نه تنها گرما را به طور مساوی توزیع می کند، بلکه به طعم و مزه می بخشد و از چسبیدن غذا به تابه جلوگیری می کند. با این حال،...

ادامه مطلب

به راه اندازی آخرین کنفرانس جهانی شیرینی پزی خوش آمدید

به راه اندازی آخرین کنفرانس جهانی شیرینی پزی خوش آمدید

تفنگ شروع در کنفرانس جهانی شیرینی‌پزی امسال با باز شدن ثبت‌نام برای این رویداد، که می‌تواند از طریق وب‌سایت اختصاصی ما انجام شود، و همچنین در یک مقاله با تمرکز ویژه در مجله تازه چاپ فوریه ما، به خوبی و واقعاً شلیک شده است. بنابراین در اینجا ی...

ادامه مطلب