گزارش کلیدی NORC در مورد کار کودکان در عرضه کاکائو نشان می دهد که نگرانی های قابل توجهی هنوز وجود دارد

گزارش کلیدی NORC در مورد کار کودکان در عرضه کاکائو نشان می دهد که نگرانی های قابل توجهی هنوز وجود دارد

به‌نظر می‌رسد به ندرت هفته‌ای در بازار شیرینی‌پزی و مواد غذایی و نوشیدنی‌های گسترده‌تر وجود داشته باشد که بدون مشکل اصلی که تأثیر قابل‌توجهی داشته باشد، بگذرد و دلایل زیادی به صنعت ارائه دهد تا یک گام به عقب بردارند و فکر کنند. چند روز گذشته ...

ادامه مطلب

فشار بر تولید یک سردرد کلیدی برای آخرین بودجه ریشی سوناک، صدراعظم بریتانیا

فشار بر تولید یک سردرد کلیدی برای آخرین بودجه ریشی سوناک، صدراعظم بریتانیا

با ادامه تأثیر ویروس کرونا بر بازارها در سراسر جهان، این واقعیت که از دست دادن مشاغل، عدم اطمینان و اختلال در کسب و کار همچنان یک عامل در صنعت و همه بخش‌های اقتصاد باقی مانده است، متأسفانه جای تعجب نیست. اما در میان پیچیدگی‌های اضافی برگزیت ک...

ادامه مطلب

کار BDSI در برجسته کردن آموزش مهارت های بخش شیرینی پزی استاندارد را تعیین می کند

کار BDSI در برجسته کردن آموزش مهارت های بخش شیرینی پزی استاندارد را تعیین می کند

در هفته گذشته، سازمان ملی شیرینی پزی BDSI آلمان طیف گسترده ای از فرصت های آموزشی را برای این بخش برجسته کرده است که وضعیت دلگرم کننده صنعت در آنجا را برجسته می کند. در حالی که این نهاد تجاری اخیرا اعتراف کرده است که ممکن است مدتی طول بکشد تا ...

ادامه مطلب

جشن ساخت دسته جدید شیرینی پزی

جشن ساخت دسته جدید شیرینی پزی

برای وبلاگ این هفته، تیم تولید شیرینی‌پزی به سادگی می‌خواهد برای همه در Plamil Foods با آخرین راه‌اندازی این شرکت از قهوه‌بار خود، که به نظر می‌رسد اولین بار واقعی در بازار جهانی باشد، آرزوی موفقیت کند. این به خودی خود یک چیز بسیار نادر این ر...

ادامه مطلب

تخصص فنی

تخصص فنی

اگر به محض رسیدن این مطلب را در دفتر خود می خوانید، به تازگی یک رویداد عالی را از دست داده اید. این نظر را در راه بازگشت از سمپوزیوم فناوری شکلات ZDS در کلن می نویسم. 400 نفر از باتجربه‌ترین اعضای صنعت شیرینی‌سازی گرد هم آمدند تا جنبه‌های جال...

ادامه مطلب

محافظت در برابر افزایش قیمت

محافظت در برابر افزایش قیمت

23 آگوست 2011 - قیمت های نوسان کاکائو و مشکلات اخیر عرضه، باعث شده است که بسیاری از شیرینی پزی ها و نانوایان به دنبال راه حلی برای کاهش میزان کاکائو استفاده شده در محصولات خود به عنوان وسیله ای برای کنترل هزینه های دستور پخت و حصول اطمینان از ع...

ادامه مطلب

چالش را متعادل کنید

چالش را متعادل کنید

تیم تولید قنادی در حال آماده شدن برای حضور در Chocovision 2012 در هفته آینده است. این رویداد از 5 تا 7 ژوئن در داووس، سوئیس برگزار می شود. این اولین کنفرانس از سری کنفرانس های بین المللی دوسالانه برای رهبران ارشد کسب و کار در سراسر جهان و سها...

ادامه مطلب

آخرین اخبار

آخرین اخبار

همانطور که ممکن است بدانید، امی هالامبی اکنون در مرخصی زایمان است، بنابراین، فعلاً از مجله خبری لیزراستودیو و وب سایت ها و وبلاگ های مرتبط با آن مراقبت خواهم کرد. از آنجایی که من تازه وارد صنعت شیرینی پزی هستم، لطفاً با ما تماس بگیرید و مطمئن ...

ادامه مطلب

جشن برای حواس

جشن برای حواس

منظره ای ساحلی با شن های خوراکی، صدف ها و ستاره های دریایی و جنگلی با درختان کیک و زمین، خزه بیسکویت و حشرات شکلاتی. این صحنه جادویی بود که وقتی در مراسم رونمایی از کتاب شیرینی پزی جدید جولیت سیر شرکت کردم، به من خوش آمد گفت. پس از نمونه‌برد...

ادامه مطلب

زنده باد پاریس

زنده باد پاریس

علیرغم رویدادهای اخیر در پاریس، حال و هوای اینجا در مواد غذایی اروپا، که در مرکز نمایشگاهی ویلپنت در پایتخت فرانسه برگزار می شود، یک جو مثبت است. اگرچه می‌دانم که غرفه‌داران خاصی تصمیم گرفته‌اند امسال شرکت نکنند، اما غرفه‌های خالی آشکاری وجود ...

ادامه مطلب