تاثیر برگزیت و کووید به دلیل کاهش صادرات شیرینی جات احساس شد

تاثیر برگزیت و کووید به دلیل کاهش صادرات شیرینی جات احساس شد

آخرین آمار دولت بریتانیا در مورد صادرات شکلات بریتانیا به اتحادیه اروپا که در ژانویه به میزان 68 درصد کاهش یافته است، عمدتاً به دلیل سیاست‌های برگزیت، باعث می‌شود که همه افراد درگیر به این موضوع توجه کنند. با توجه به ضرر سال به سال نزدیک به 3...

ادامه مطلب

میراث خوب شیرینی پزی که از مرحوم سارا جین استنز به جا مانده است

میراث خوب شیرینی پزی که از مرحوم سارا جین استنز به جا مانده است

ستون این هفته به مرحوم سارا جین استنز، بنیانگذار آکادمی شکلات بریتانیا، که دوست بزرگی برای تولید شیرینی و سفیر اصلی این صنعت بود، اختصاص دارد. در طی چند سال گذشته در پست خود از آشنایی اندکی با او لذت بردم، و او هرگز آنقدر مشغول نبود که به عنو...

ادامه مطلب

به امید بخش جهانی کاکائو در چهارراهی مهم در تاریخ

به امید بخش جهانی کاکائو در چهارراهی مهم در تاریخ

شاید چشمگیرترین اظهار نظر در میان بسیاری از لحظات برجسته کنفرانس جهانی کاکائو عالی این هفته از آنتونی فونتن شبکه صدا بود که گفت: "اگر نه اکنون، چه زمانی قرار است مشکلات موجود در کاکائو را حل کنیم؟" سخنرانی پایانی او با استفاده از برخی تشابهات...

ادامه مطلب

توسعه پایدار و نوآوری در قلب کنفرانس جهانی شیرینی جات باقی مانده است

توسعه پایدار و نوآوری در قلب کنفرانس جهانی شیرینی جات باقی مانده است

مضامین دوگانه اصلی پایداری و نوآوری برای کنفرانس جهانی شیرینی‌پزی امسال در قلب آنچه که صنایع به‌طور قابل‌توجهی انعطاف‌پذیر ما را هدایت می‌کند، باقی می‌ماند، و ما در هفته آینده نکات کلیدی زیادی را برای نسخه 2024 پیش‌بینی می‌کنیم. در حالی که غی...

ادامه مطلب

سردرگمی قنادی

11 فوریه 2011 - من کاملاً در مورد اینکه مصرف کنندگان از قنادی خود چه می خواهند و تولید کنندگان باید برای جلب رضایت آنها چه کاری انجام دهند سردرگم هستم! این هفته من در کنفرانس Reformulate شرکت کردم، که اگرچه به طور خاص صنعت شیرینی سازی را هدف...

ادامه مطلب

نمایشگاه تخصصی شکلات

9 سپتامبر 2011 - نمایشگاه شکلات تخصصی تنها رویدادی در بریتانیا است که به شکلات با کیفیت عالی اختصاص دارد. این نمایشگاه فرصتی منحصر به فرد برای طعم دادن و تهیه بهترین تامین کنندگان و محصولات شکلات از طیف گسترده ای از شکلات سازان و تولیدکنندگان ا...

ادامه مطلب

آجیل سالم تر برای شکلات

آجیل سالم تر برای شکلات

به طور گسترده ای شناخته شده است که مصرف کنندگان به طور فزاینده ای نسبت به سلامتی آگاه می شوند و این موضوع در انواع شکلات هایی که خریداری می کنند برجسته می شود. درخواست برای شکلات با کالری کمتر یا مواد سالم تر در حال افزایش است. بنابراین، خبر خو...

ادامه مطلب

جذابیت بادام

جذابیت بادام

بر اساس آخرین گزارش Innova Market Insights Global Products New Products، بادام در سال 2013 از مواد غذایی و آجیل در سراسر جهان پیشی گرفت و 35 درصد در مقایسه با افزایش 10 درصدی در سال 2012 (1) پیشی گرفت. بادام از سال 2006 جایگاه خود را به عنوان...

ادامه مطلب

لذت خالص

لذت خالص

هفته گذشته گذراندن وقت در بخش شیرینی فروشی فروشگاه بزرگ مجلل فورتنوم اند میسون لندن بسیار لذت بخش بود. برندهای رایج شیرینی‌پزی که ما در بریتانیا می‌شناسیم و دوستشان داریم - البته در جاهای دیگر - جای خود را دارند، اما اینجا جایی است که شما ممکن ...

ادامه مطلب

ما را به صورت آنلاین بررسی کنید

ما را به صورت آنلاین بررسی کنید

آیا وب سایت جدید هیجان انگیز ما را دیده اید؟ پس از طراحی مجدد خود مجله در ابتدای سال جاری، وب سایت اکنون ظاهر و احساس مدرن تری دارد و دارای طراحی واکنشگرا کاربر پسند است، به این معنی که می توان آن را به طور کامل در هر دستگاهی مشاهده کرد. افزوده...

ادامه مطلب