Sliced pears on cutting board

چگونه یک گلابی را مانند یک حرفه ای برش دهیم

ما در کمپینی هستیم تا به گلابی ها عشق و توجه بیشتری بدهیم. ابتدا به شما نحوه برش دادن را آموزش می دهیم تا همیشه از این میوه پاییزی زیبا استفاده کنید. در حالی که ما عاشق سیب هستیم، آنها تمایل دارند هر پاییز توجه مردم را به خود جلب کنند. وقت آن اس...

ادامه مطلب

چگونه برای جشن تولد با گل تزئین کنیم

چگونه برای جشن تولد با گل تزئین کنیم

نکات برجسته کلیدی یاد بگیرید که گل های مناسبی را انتخاب کنید که با تم جشن تولد شما مطابقت دارند. ببینید که چگونه طرح های رنگی بر روحیه و حال و هوای مهمانی شما تأثیر می گذارد. با نحوه استفاده از گل های فصلی آشنا شوید تا دکوراسیون خ...

ادامه مطلب

برقراری ارتباط پایداری با مشتریان

شرکت در روز نوآوری مواد غذایی در Leatherhead Food Research در 12 مه، از چند جهت، به ویژه با توجه به ارتباط پایداری، چشم ها را باز کرد. طبیعتاً این اصطلاحی است که در صنعت شیرینی‌سازی و صنایع غذایی گسترده‌تر به طور مکرر درباره آن صحبت می‌شود و شر...

ادامه مطلب

raw uncooked fonio in jar with spoon

چگونه فونیو، یک غلات باستانی سالم و خوشمزه بخوریم

اگر می‌خواهید نشاسته‌های استاندارد شام خود را فراتر از گزینه‌های معمولی برنج، کینوآ و نودل تغییر دهید، فونیو را در نظر بگیرید. این غلات بدون گلوتن شروع به جلب توجه در آشپزی کرده است - اما بیش از 5000 سال است که در غرب آفریقا کشت می شود. طعم بی ن...

ادامه مطلب

شمارش معکوس برای نمایشگاه های صنعت کلن آغاز می شود

شمارش معکوس برای نمایشگاه های صنعت کلن آغاز می شود

تنها شش هفته مانده به پایان، رویدادهای ISM و ProSweets در سال 2019 در شهر کلن آلمان بسیار خاص هستند. این دو نمایشگاه سالانه صنعت معمولاً شگفتی‌های زیادی را از نظر تجهیزات، مفاهیم و محصولات نهایی ارائه می‌کنند، بنابراین انتظار دارید نسخه‌های 2...

ادامه مطلب

جشن گرفتن بهترین شکلات ها از سراسر جهان

جشن گرفتن بهترین شکلات ها از سراسر جهان

همانطور که در این هفته گزارش دادیم، آکادمی شکلات بریتانیا به تازگی اولین بخش از برندگان خود را برای جوایز سالانه خود تأیید کرده است، و تعداد قابل توجهی از شرکت کنندگان را جذب کرده است. تولید شیرینی‌پزی در مراحل آخر داوری بود، اما در مراحل اول...

ادامه مطلب

همه سیستم‌ها به نمایشگاه جهانی شیرینی‌پزی ما می‌روند

همه سیستم‌ها به نمایشگاه جهانی شیرینی‌پزی ما می‌روند

با گذراندن 20 سال فعالیت برای شرکت مادر، انتشارات بل، ما معتقد بودیم که زمان مناسبی برای راه اندازی اولین رویداد کنفرانس جهانی شیرینی در بروکسل در سال آینده مناسب است. تیم اینجا در Confectionery Production سخت در پشت صحنه کار کرده است تا این ...

ادامه مطلب

چاکائو به پایداری کمک می کند

چاکائو به پایداری کمک می کند

در سفر به آمستردام برای آخرین نسخه Chocoa، احساس قوی در مورد عنصر اصلی کنفرانس آن وجود دارد. شاید تعجب آور نباشد که موضوع اصلی آن بر پایداری بخش متمرکز است، که شاید مهم ترین چالش پیش روی صنعت باشد. این موضوع توسط کالیبر سخنرانان شامل Nestle...

ادامه مطلب

تجلیل از تعداد فزاینده زنان در مهندسی و تولید

تجلیل از تعداد فزاینده زنان در مهندسی و تولید

چند سالی است که دولت‌ها و بخش‌های صنعتی در سرتاسر جهان تلاش‌های خود را برای استخدام تعداد بیشتری از زنان در نقش‌های مهندسی افزایش داده‌اند. علیرغم تمام اتفاقاتی که در بحبوحه همه‌گیری ویروس کرونا در حال رخ دادن است، امسال نیز از این حوزه تمرکز...

ادامه مطلب

مطالعه میان وعده‌ها نشان می‌دهد که مصرف‌کنندگان در میان زمان‌های چالش‌برانگیز، از غذای راحت استفاده می‌کنند

مطالعه میان وعده‌ها نشان می‌دهد که مصرف‌کنندگان در میان زمان‌های چالش‌برانگیز، از غذای راحت استفاده می‌کنند

بر اساس آخرین گزارش وضعیت تنقلات توسط Mondelez، به نظر می رسد از هر ده نفر 9 نفر از ما همان خوراکی هایی را می خوریم، اگر نگوییم بیشتر از قبل از قرنطینه. این امر در میان این بازار بزرگ جهانی - که توسط تحلیلگران بخش سالانه بیش از 600 میلیارد دل...

ادامه مطلب